ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם קורא כרטיסים חיצונוי. רוצה לשדרג לאחד פינימי טוב. קודם כל יש לי שאלה. איך זה מתחבר? דרך SATA או USB פנימי? יש לי חיבור USB3 על הלוח אם עצמו (בפנים). את האמת, אם יש כזה שמתחבר ל-USB אז אני מעדיף כזה, רק בתנאי שיהיה עליו USB3 (כי מין הסתם, ככה אני מוותר על מחברים). אם יש רק עם חיבור SATA אז אלה הדרישות: • Compact Flash - אולטרה מהיר. כרגע אני עובד עם כרטיסים בעלי מהירות קריאה של 120 מגה לשניה. תמונות שאני מצלם תופסות 40-50 מגה כל אחת ובכל הורדה יש הרבה כאלה. חוץ מזה אני הולך להביא לי כרטיס CF הרבה יותר מהיר. מהירות הקריאה של הקורא כרטיסים צריכה להיות בהתאם לציוד שאני הולך לרכוש בעתיד. • SD • microSD (בונוס, לא חובה) • USB 2.0 - חובה, USB3 - בונוס. • גודל ה…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! ראיתי באיזה מקום שממליצים לשחק במשחק Ghost Recon החדש עם PPU... חיטטתי קצת, וגיליתי שזה תוסף למחשב (?) במאפשר ל Graphics Processing Unit להתרכז רק בגרפיקה, ול CPU בתזוזות וב AI. האם זה נכון? אפשר פירוט קצת על PPU? (לא איזה כתבה מקצועית, כולה כמה שורות) 1. כמה זה עולה בד"כ? 2. האם יש דרגות מסויימות לזה? 3. האם שווה לקנות? ואיפה מוצאים כזה? תודה! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המארז http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101 הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'... גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג הסתכלתי דיי הרבה באינטרנט ו-3 הדגמים שאהבתי הם Razer Blackwidow Ultimate , ייתכן שאת גרסאת ה STEALTH ThermalTake Challenger Ultimate Cyborg v7 רציתי לדעת מה כדאי מבין השלושה ואם יש לכם עוד הצעות על מקלדות אחרות בסביבות ה-100$. בעיקרון אני הכי אהבתי את ה TT אבל אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בה אז זה קצת מפחיד אותי ^^ . בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי חנות מחו"ל שניתן להזמין[ושהמחיר + משלוח יוצא יותר זול מהארץ] אם לא אני פשוט אחכה כי עוד חודש יש לי מישהו שחוזר מארה"ב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתכוון ל-Sunbeam Acrylic case - UV. למישהו אולי יש אותו ויכול להראות לי איך זה יוצא ? (תמונות שלכם לא גוגל)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שאלה.. האם ה COOLER MASTER Centurion 532 מגיע עם פתח איוורור מלמעלה? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעומד בסלון ואני מעוניין להשתמש בו בחדר השינה שלי. הבעיה היא שהוא מרעיש ולי יש ילדה קטנה שלה זה מפריע . הייתי רוצה לחבר למחשב מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים שרק הם יהיו בחדש שינה והמחשב עצמו יהיה בסלון . זה יוצא מרחק של בערך 7 מטרים. האם יש דרך כלשהי לבצע את זה ? וכמה זה עולה אם כן ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 לעצלנים, Enermax 350W EG365AX , 350W, ACTIVE PFC BULK מה אתם אומרים? ספק- 250 ש"ח זה צריך להחזיק את הX1800GTO2 מה זה BULK?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש "בלה בלה בלה". "לא קראתי את חוקי הפורום ואני מצטער" - עריכת המודר אסור לפרסם פה הודעות קנייה מכירה של ציוד.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון. למנהלי הפו…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום סט אלחוטי של לוג'יטק ב-200 שקל, עכבר ומקלדת. המקלדת עבדה מצויין, ועכשיו פתאום גיליתי שמקשי ה-F שהם חשובים לי לכל מיני דברים, לא עובדים. בדקתי בדרייבירים, אין שם כל איזכור לנושא...וגם ב-Control Panel לא נראה שיש משהו שקשור לעניין למישהו יש רעיון? עריכה: אין לי מקש F-Lock במקלדת, למקרה שמישהו תוהה
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-