ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לשתי סוגי עכברים של לוג'יטק. בהתחלה תיכננתי על הMX 510 של לוג'יטק אבל KSP לא מחזיקים אותו וזאת החנות היחידה באזור שלי שאני יכול לקנות ממנה יש להם רק את הMX 518 שעולה 240 שקל בניגוד לMX510 שעולה 200 שקל. עכשיו השאלה שלי דיי ידועה האם שווה להוסיף 40 שקל בשביל הדגם הזה למרות שזה לא סכום בשמיים אבל איזה עכבר יותר טוב ה518 או ה510 אני מתאר לעצמי שה518 כי גם הוא יותר יקר אבל מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף. רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי במחשב החדש את המארז SUNBEAM TRANSFORMER ועכשיו זה המארז הראשון שיש לי שיש בו חלון והקטע שעל החלון יש שתי מאווררים אז השאלה שלי היא אם אני רוצה סתם לבדוק משהו במארז לנקות אבק או משהו כזה ואני פותח מהצד של החלון אז אני צריך לנתק את הכבלים של החשמל שמחוברים למאווררים ואז החלון יהיה מנותק לגמרי מהמארז ? מישהן יכול לעזור..
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרטיס כזה של msi וקראתי פה בפורום על כמה שכתבו שאפשר לפתוח לו את צינורות העיבוד.. יש לו 16 צינורות.. מה עוד אפשר לפתוח? ??? הם לא פתוחים כבר? ובמה זה יועיל? אופס.. טעות בפורום.. מצטערררר... אם אפשר אז תעבירו את ההודעה לפורום תצוגה וגרפיקה..
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הצורבים נבדיל זה מזה במספר דברים שאחד מהם זה ההגנות שהם יודעים לצרוב, חלק יודעים יותר חלק פחות. השאלה שלי נגיד יש לי צורב שלא צורב איזושהי הגנה ואני בכל זאת רוצה לצרוב את הדיסק הרי אני יכול לעשות מהדיסק הזה אימג' (הגיד עם התוכנה WINISO) ואז אני אצרוב את זה מההרדיסק. אומנם דרך ארוכה יותר מאשר לצרוב ישר מהCDROM עצמו אבל בכל זאת יהיה לא דיסק צרוב של משחק/תוכנה שהיו מוגנים. או שאי אפשר לעשות ככה (אני מתכוון שאפילו עם אני אצרוב את הקובץ ISO שעשיתי זה עדיין ידפוק לי את הסדיסק ורק הצורב יוכל לקרוא אותו)?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שמעו... אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש, ולכן אני רוצה לדעת איזה עכבר, מקלדת ורמקולים כדאי לי ב-500 שקל (אני יודע שזה מעט, אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בזה) עכבר: לא ממש משנה אם אלחוטי או חוטי.... מקלדת: חוטית, לא יותר מ-100 שקל רמקולים: לפחות 5.1, שיהיו באיכות טובה.... חיפשתי כמה דברים... תגידו לי אם זה נראה לכם טוב.... עכבר- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378115 אני מתלבט בינו לבין ה-MX518, שהוא חוטי, אבל טוב לגיימרים מקלדת- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=344874 אני חושב שזה מספיק לי... אני לא מתכוון להשקיע בה יותר מדי. רמקולים- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 הם נראים לי טובים... קצת חרגתי ב-100 שקל... בכל מקרה... אל תחרגו יותר ממה שא…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן לקנות : Microsoft Multimedia Keyboard ב 100 ש"ח http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/mmk_info.asp אבל באתי לשאול האם אתם מציעים לי מקלדת אחרת יותר טובה? עד 100ש"ח
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD שקורא USB... אבל צריך שה- USB יקרא את הדיסק נייד .. דיסק נייד WD 250 GB כול USB קורא דיסק נייד ? + קורא DIVX וכתוביות בעברית + שאפשר לעשות גודל כתוביות ולשחק שם עם ההגדרות .. איזה DVD הכי טוב ? מכיר מקסימלי 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הגה למחשב בעיזור המחיר של 200 שקל פלוס מינוס חשבתי ללכת על http://zap.co.il/fs.asp?PID=45418086&Saletype=2&sog=C-Joystick או על כל הגה אחר שבעיזור המחיר וחשוב שיהיה כולל רטט עמית
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
-
ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר mx 700 של לוגיטק חשבתי לשדרג ל Mx 510 אבל השאלה אם זה שווה בכלל, אם יש הבדל בביצועים? או שעדיף אולי פפשוט לקנות פאד מקצועי Gaming =] מה אתם אומרים? התקציב באזור ה 180-200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-