עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Component,

קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון... אז ככה: ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה: celeron 300 לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח. 128 MB SDRAM 133 MHz מסך ישן 14" WD 2.5 GB צורב פיליפס 32*12*8 ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by MiniMizer,

עוד לא קניתי DVD וכבר אני מתכנן מה אני אעשה איתו אז ככה: נניח שיש לי DVD (עוד מעט...). אני תוקע בפנים תקליטור, לוחץ Play בPowerDVD, מחבר את המחשב לטלוויזיה וצופה בסרט על מסך גדול. יש לי גם ווידאו שמחובר לטלוויזיה, אז השאלה שלי היא: האם אפשר יהיה להקליט על הווידאו את הסרט שאני אנגן במחשב? אם לא, מדוע? אם כן, כיצד?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by BenK,

היי.. יש לי מודם רוקוול בן זונה!!!!!!!! 33600 - הוא באמת טוב.... (אחרי הכל הוא ISA) ואני לא מוצא לו את הדריבר!!!!!!!! =( אם למישהוא יש אותו או יכול להעניק לי לינק לו אני יותר מאשמח!!!!! ROCKWELL 33600 FM-9618 בתודה..... בנצי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by asili,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by the_saint,

רק רציתי להראות לכם שרוב השיאים של מהירות באינטרנט דיי מפוקפקים וזה ממש לא בעיה לעשות אותם... חמש דקות עבודה.... בלי מערכות קירור משוכללת ובלי כלום רק צייר של וינדוס וקצת זמן פנוי.. אז תחשבו טוב...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by iam4u,

במחשב יש לי שתי יציאות של USB אולם, ב-DEVICE MANGER אין לי UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS איך אני מוסיף את זה??? נ.ב אין לי מושג באיזה לוח אם מדובר - אבל מדובר בפנטיום שלוש שנקנה לפני בערך שנה וחצי מי שיכול לעזור לי - :AR15:בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by y_i_c,

בחיים שלי לא עבדתי עם סלרון אני לי אפילו מושג איך הוא נראה!.למישהו יש מושג על איזה סוקט הוא יושב ואיזה לוחות מתאימים לו???? אני משער שזה לא כמו AMD שהכול יושב על אותו סוקט (Socket A)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by olegu,

האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Component,

אני מתכנן לקנות את הנגן הזה בקרוב. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. האם אפשר בכלל לעדכן את הקושחה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yanme,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009398463&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by menis,

v1.03 for Plextor PX-W2410A | D/L Mirror - | Flash Utility - Mirror - -------------------------------------------------------------------------------- What's New: 1. The occasion where it returns from stand-by mode of the Windows2000, correction of the trouble which transfer mode from the DMA is modified to the PIO 2. With the WinXP, correspondence to the problem where the disk of the AutoRun is not automatically executed after the first initializing the after the power source throwing. 3. When the packet format it does the CD-R disk with WinXp environment, after ejecting that media, it inserts, the Audio CD and misconception recognition correction of the trouble whic…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by unknown,

מישהו שמע על זה פעם? בכל מקרה למי שלא יודע זה מחשב שאמור לעשות אין סוף חישובים בבת אחת, אני לא יפרט איך כי זה די מסובך. משערים שבעוד 20-30 הם יצליחו לבנות אחד, לפי דעתי זה אולי ייקח אפילו יותר זמן... אבל תארו לעצמכם מזה, אין סוף חישובים בשנייה! קראתי על זה בעיתון "גלילאו"(למי שמכיר) שאבא שלי מנוי אליו.

• 51 תגובות
    • 8k צפיות
  13. אהלן אני קונה צורב...וכרטיס טלוויזיה... צורב אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה אבל אני רוצה לשמוע ממכם מה איזה ולמה... וכרטיס טלוויזיה אין לי מושג בגרוש איזה לקחת... אז...דברו...תגידו מה נראה לכם... אני זז עכשיו ואני יחזור הנה עוד איזה שעה...יאללה ביי ותודה... אורן

14. אני רוצה לקנות SWITCH אבל בארץ המחירים יקרים ובמיוחד בחניות המקוונות וגם באתר OUTPOST המשלוח עולה 40 דולר (שודדים בלי אקדחים!) אם מישהו יודע מהיכן אני יכול לקנות SWITCH במחיר הגיוני אני אשמח לשמוע

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009388737&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by unknown,

איזה מבין שתי החברות יש הארדיסק יותר אמין, מהיר ושקט?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

שלום שלום.... עדכנתי את הביוס לביוס יותר ישן... והוא לא רצה לעלות יותר. הכל עובד . שומעים את הרעש עד לחדר של ההורים אבל לא רואים כלום על המסך... אני עכשיו בביה"ס ויתחבר לפני 4 לראות תושבות... אז: כנראה יחליפו לי את הלוח.. אז כדאי לי לקחת את הa7v266-e בתוספת של 10 שקל..?? (לדעתי כן.....) או שלקחת A7M266 אחר.......? תודה ונה להתפלל בשבילי.....

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  18. לחבר שלי יש בעיה במחשב!!!! פירמטתי את הדיסק! וכשאני מתקין מחדש את חלונות 98 המחשב מסיים את ההתקנה בסבבה!! אבל נתקע אחרי האיתחול הראשון ואומר שיש בעיה בזיכרון! או משהו כזה אני לא זוכר ההודעה בידיוק! משהו עם karnel32.dll. עכשיו אני לא יודע אם זו בעיה בלוח או בזיכרון!! למרות ששוה לבדוק! להשיג זיכרון אחר למרות שאני חושב שהבעיה בלוח! מישהו חושב אחרת????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stupidity,

אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by MiniMizer,

לאחר שצפיתי ב'שר הטבעות - אחוות הטבעת', החלטתי שפעם אחת לא תספיק לי, וכנראה גם פעמיים או שלוש, לכן החלטתי שעליי לראות את זה שוב ושוב ושוב בDVD. אך כאן צצה הבעיה: אין לי כסף לנגן DVD נורמלי, לסלון ולכן אאלץ להסתפק בכונן למחשב, שמאוחר יותר גם יחובר לטלוויזיה... בכל מקרה, שמתי את עיני על הכונן של Aopen (שקראתי פה כמה וכמה המלצות עליו), וכנראה שבקרוב אני גם אחסוך מספיק כסף כדי לרכוש אחד. כאן עולות אצלי מספר שאלות מהותיות: א)מה כל הקטע של האזורים בDVD? שמעתי על זה הרבה מאוד, אבל אף פעם זה לא עניין אותי. מישהו מוכן להפנות אותי לאתרים בנושא או שיואיל בטובו להסביר לי? ב)יש לי כרגע במחשב כונן סידירום וצורב. אני ממש לא רוצה שיהיו לי שלושה כונני דיסקים. השאלה היא, האם זה אפשרי להשתמ…

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיה השאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כונן חדש יחסית, בן שנה. היום ניסיתי לקרוא דיסקט 3.5 - אבל הוא בכלל לא ניגש (!!) לכונן לנסיון קריאה..... ??? (אין רעש גישה/ נורית מהבהבת) אחרי 10-15 שניות בערך ללא תגובה של המחשב (תקוע כזה) - הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן...למרות שהיה בו דיסקט !!! אבל העניין הוא שבכלל הוא לא ניגש לכונן עצמו (כמו שכתבתי מעלה). בדקתי בביוס - הכל בסדר. בדקתי ב-Device manager- תקין. ניסיתי דיסקטים שונים- כלום. WTF ? רעיונות?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by i_love_u,

איזה גי פורס יותר טוב? ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64 Elsa GLADIAC-921 oem GF3 Hercules 3D Prophet III Titanium 500

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח מעבדת תיקונים למחשבים ואני זקוק למידע כמה שיותר בנושאים הבאים : 1)כמה אחוזים מרוויחים על מכירת חלקים בלבד ? 2)בהרכבת מחשב מלא כמה מרויחים על ההרכבה ? 3)כמה עולה ללקוח להחליף כרטיס או HD או מעבד , ואם למשל להחליף HD עולה 50 ולהחליף כרטיס מסך עולה 50 אז אני גובה 100 עבור העבודה או שנהוג לעשות מחיר. 4)אני מעוניין לעשות שרות של עד הבית לתיקונים , אז כמה נהוג לקחת עבור קריאת השרות ? ואם מבצעים שדרוג בקריאה אז האם נהוג לקחת בנוסף על העבודה גם את קריאת השרות ? -אני פונה לכל אחד שיודע מנסיון או יכול לעזור לי באחת מהשאלות בבקשה תעזרו לי. נ.ב : איפה אפשר לקנות חלקים בתור חנות במחירים הכי זולים ? או איזה יבואנים בכלל מספקים חלקי מחשב לחנויות ? אודה מאד…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים