ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב קניתי מחשב חדש, ועכשיו אתם לא יכולים להתלונן שעשיתי בחירה גרועה (כמו אתמול)בגלל שהיא בערך לפי המפרט של האתר: אז זה ככה: מעבד: AMD Athlon XP 1700+. לוח אם:GigaByte. דיסק קשיח: Maxtor 60 GB 7200 Rpm. זיכרון: Micron 26 Mb DDR. כרטיס מסך:Gee Force 3 64 DDR Ti 200 (מחברת hercules)או איך שכותבים את זה. כרטיס קול: Creative SB audigy. כרטיס רשת: 10/100. DVD: LG 16/48. כונן 1.44: teac. מארז: ATX 300Watt. עכבר: ps/2 אופטי+גלגלת. מקלדת: Microsoft 108 מקשים. רמקולים: 2 רמקולים+ סאב של Multimdia. מסך:LG 995 ft 19. תגידו לי איך זה בבקשה לי נראה שזה מחשב פגז!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםאני קונה מחר מחשב חדש ורציתי לשאול אותכם אם לפי דעתכם הוא טוב? אז זה ככה: מעבד: Intel Pentium 1.7 Ghz 478 Pin. לוח אם: Intel 845 Chipset 400 MHZ. זיכרון פנימי: 256 Sdram. כרטיס מסך: Gee-Force 3 64 M DDR. מסך: Hyundail-50 (השטוח הקטן הזה בלי התחת מאחורה אתם יודעים...) מארז: Super ATX P4 (שתי מאוררים). כונן דיסקטים: 1.44 MB. דיסק קשיח: 60 GB. כונן תקליטורים: Samsung+ DVD. כרטיס קול: ADI 1885 3D (Intel O/b). רמקולים: כולל מגבר פנימי וSUBWOFER. מודם- פקס: 56 K. מקלדת: מקשים- 108. עכבר: אינפרא אדום של Loghit. מערכת הפעלה: Windows XP HOME. כרטיס רשת: U.s Robotics 10/100. תגידו לי אם זה טוב?
-
רק בשביל לוודא לפני שאני לוקח את המסך לטיול שממנו הוא לא יחזור.... האם מסך (בן 3.5 אבל אהוב ) שאיבד את אחד הצבעים (ירוק במקרה הזה ) שווה ניסיון תיקון או הלך עליו סופית
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הפעם צריך עזרה בקשר לכרטיס טלויזיה הייתי בחנות מחשבים כל שניה אמרו לי משהו אחר וכבר הם התבלבלו וגם אני אז מה אתם אומרים? יש לכם איזה כרטיס טוב, זול, ומכיל את כל הפונקציות הרגילות של כרטיס טלויזיה? ובמחיר סביר כמובן, לא יותר מ 400 ש"ח
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-