עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MightYaad,

אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yoram Lev,

תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by saar,

היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. האם Gigabyte GA-7VTXP כולל כרטיס קול מובנה ? 2. במידה וכן , האם הוא סביר ? 3. המליצו לי כאן באתר על הלוח הזה - האם זה אכן המומלץ ? 4. תודה. 5. תודה ולהתראות..

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Loco,

הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…

7. שלום, מדפסת Canon mx490 שברשותי לא עושה את הדבר הייחיד שהיא אמורה לעשות וזה להדפיס. במקום להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה בזו הלשון: Another computer is using the printer. The following status is the usage status of that computer. מישהו יודע כיצד מתמודדים עם הצרה הצרורה הזו מבלי לזרוק את המדפסת הנוראית הזו לזבל? תודה

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by qpalzm,

לוח ECS 661fx (כן, אני יודע שהוא מסריח...) מעבד Pentium 4 Northwood 3.0Ghz זכרון Kingston 768Mb 400Mhz DDR כונן NEC DVD Recorder 2510A DVD±R Double Layer כונן דיסקטים ג'נרי מודם ADSL חיצוני 3 מאווררים (לא כולל הספק) כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ??? עריכה: ודיסק קשיח WD 40Gb 7200RPM

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by semi-t,

יש לי כרטיס כזה של msi וקראתי פה בפורום על כמה שכתבו שאפשר לפתוח לו את צינורות העיבוד.. יש לו 16 צינורות.. מה עוד אפשר לפתוח? ??? הם לא פתוחים כבר? ובמה זה יועיל? אופס.. טעות בפורום.. מצטערררר... אם אפשר אז תעבירו את ההודעה לפורום תצוגה וגרפיקה..

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by ychig,

יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. כן אני לא שונה מכל הישראלים ... גם אני מחפש את המדפסת האיכותית ביותר למינ' כסף אשמח להמלצות של המומחים כאן תודה חברים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות DDR MUSHKIN,MICRON,KINGSTON??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by miki_9,

שלום אני חדש פה ואני מעוניין במקלדת ועכבר שימושים אינטרנט ומשחקים תקציב - בערך 200 אולי יותר תודה! נ.ב יש לכם אחלה אתר

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. דבר ראשון שיהיה אפשר לפרוץ את הכונן (הגנת האזורים) המהירות לא חשובה רק שיהיה אמין..... תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by pazer001,

רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by matessim,

פשוט, למשחקים, תכנות, בקיצור, נוחה, חייבת להיות אלחוטית (מסך גדול, שם רזולוציה נמוכה לאללה הכל ענק ומתחיל לשחק מהמיטה ). פשוט מספיק לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אני צריך עכבר לשולחן העבודה, יש לי מסך עם רזולוצייה גבוה. רוצה שיהיה נוח ואלחוטי והעיקר טוב. עד לפני שנה פורסם עכבר נורא איכותי של LOGITECH, הייתי מעוניין לקנות אותו. *שלי התקלקל (LOGITECH G400) שימש מעט למשחקים מעדיף לייזר. מעניין להזמין מ AMAZON. תודה.

18. Started by sharpi,

מחפש מדפסת , שתיהיה אמינה, איכותית, צבעונית. ועלות לדף זולה. התקציב הוא כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג). כמובן התמורה הכי טובה לכסף. תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by YAIR,

ירידות במחירי המעבדים

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. אני מחפש איזה מערכת רמקולים למחשב לקולנוע מחשבי ... חחח ... נתקלתי בסטים של קיראיטיב ואלה בערך היחידים שאני מכיר , אני אשמח אם מישהי יאיר את עיני במציאות אחרות ... תודה מראש אנשים חביבים , יפים ויקירים ! ???

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה בישראל אפשר לקנות data-cable ל נוקיה 3310?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  23. Started by KloCk,

מחפש עכבר ומקלדת חוטיים לגיימינג תקציב-300 ש"ח לכל אחד בנפרד חריגה:50 ש"ח רק אם זה באמת שווה! אחיזה לעכבר משהו בין fingertip ל-claw אף פעם לא היה לי עכבר לגיימינג לא חשבתי על הדברים האלה לפני שקראתי פה מדריכים חח תודה

24. היי, אני מחפש בימים האחרונים תחנת עגינה ללפטופ של בת הזוג שנרכש לא מזמן, dell xps 13 7390. ראיתי כל מיני דגמים ב-KSP, אבל לא הצלחתי להבין האם הם מתאימים למחשב (וגם המוכרים לא בדיוק ידעו לענות). מהניסיון שלי צריך דגם ספציפי, אבל לא ראיתי שום דבר של dell באתרים כמו ksp / ivory. מישהו יודע היכן להתחיל לחפש? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Damage,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.