עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bb@xp,

החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Daniel100,

הצורב שלי לא מזהה שיש בתוכו מדיה. זה קרה אחרי שהתקנתי את CDRWIN 4 עם ATAPI. שדרגתי את FIRMWARE אבל זה לא עוזר... ניסיתי להתקין ולהסיר הרבה תוכנות צריבה אבל גם זה לא עוזר. ברשותי צורב סקאזי 24*8*8 ואני עובד על XP האם יש מה לעשות חוץ מלקנות חדש? תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. Started by OmEr8,

אז ככה... לפני כשבעה חודשים נרשמתי לפורום החומרה הראשון שלי בכדי ללמוד על המחשב וכשבבוא העת אדע מהי המערכת הטובה ביותר לקנייה. הזמן הלך ועבר לו, והמחשב שלי עדיין לא נראה באופק. התחלתי ממש להכנס ולהתעמק בקטע של החומרה, התאהבתי בזה וכבר נהניתי להכנס לפורומים. אבל... המחשב עדיין לא נראה באופק... לפני כחודש וחצי-חודשיים ראיתי פתאום שמה שחיכיתי לו מכל, ה-TI500 של הרקולס הגיע למצב הזמנה מוקדמת אצל זיגזג. רצתי מיד לחנות והזמנתי את המחשב כולו. לצערי, לכרטיס לקח כ"כ הרבה זמן להגיע, שאני פשוט כמעט השתגעתי! אני יושב וחולם על המחשב שלי חצי שנה, ואז, כשהגיע הזמן ואני סוף-סוף מזמין אותו, הוא מתעכב. אני לא יכולתי לחכות יותר!!! לפני כשלושה שבועות, החלטתי פתאום להחליף את לוח האם שלי ל…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by se7en,

יש לחבר שלי מודם שכל פעם שהוא מדליק את המחשב ומנסה להתחבר הוא מקבל הודעה שהיציאה כבר פתוחה. כל פעם מחדש הוא מסיר אותו ומתקין מחדש והבעיה נפתרת. אבל אחרי כיבוי הבעיה חוזרת. ניסיתי לאלץ אותו בביוס על קום קבוע. לא עזר ניסיתי לבדוק אולי תוכנה אחרת משתמשת בו. לא עזר ניסיתי מדוס. לא עזר כי זה מודם תוכנה מסריח ניסיתי להחזיר הגדרות ביוס ל-DEFAULT. לא עזר אי אפשר להחליף סלוט כי זה ON BOARD. יש למישהו עוד רעיון לפני שאני אומר לו לקנות מודם חדש ומבטל את ה-ON BOARD.(ולא הוא לא יכול להתחבר ל-ADSL). ד"א הוא משתמש ב-WIN98. תודה מראש :-/

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by amd950,

עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  8. חבל , אני שומע פה רק G Force G Force נכון היבואן המקולל אזטק לא מייבא אותם עדיין, אבל בקרוב הם ינחתו פה (פחות מחודש). תנו לאנשים להבין שיש כרטיס high end במחיר מצוין שמשתווה בביצועים ואף עוקף את ה G Force 3 TI 500 ולפעמים הוא טיפה אבל ממש טיפה יותר איטי) עדיין זהו כרטיס מצוין במחיר מצוין עוד יותר למה לשלם 1800 1900 על GF3 שיש כרטיס כזה בהרבה פחות . נ.ב הרזולוציה של האתר הזאת "סטינק". וטוב שחזרתם.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by WizMaster,

יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nw,

מישהו שאני מכיר מתעקש לקנות מחשב מבוסס P4 על איזה לוח אם של חברת אינטל הייתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Haflo,

מה זה הכרטיס החרא הזה?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Haflo,

יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Or ei,

ASUS TUV4X-E (VIA 694T) ????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו יכול להרכיב לי את המחשב הכי טוב בשוק נכון להיום? אם כן... בבקשה... הזרימו לי אותה....

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי אני מצטער על הבורות אבל אני אף פעם לא הבנתי מה זה אומרת 85MHz או 100MHz במסך הבנתי שזה משתנה לפי הרזולוציה אבל האם זה משתנה בין מסך למסך? אני יכול לשנות את הMhz?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Boomer,

כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by gofish,

שלום קיבלתי צורב חדש ימהה 2200 IDE,הבעייה היא כאשר אני צורב,אני שומע ציפצופים חדים בדיסק הצרוב. אני רוצה לציין שהמהירות הצריבה היא כפול 2 או כפול 4 (מהירות נמוכה ליתר בטחון),כמו כן ניסיתי לצרוב גם מדיסק לדיסק וגם דרך יצירת IMAGE ואז צריבה מה-IMAGE,אולם בשני הדרכים עדיין נשמעים צירצורים בחלק מהשירים. כמו כן ניסיתי שני תוכנות צריבה גם נרו 5 וגם CLONECD והתוצאה זהה בשניהם. לפני שבועיים החלפתי במעבדה את הצורב באחד חדש (לאחר שהתעקשתי כי הצורב לא טוב,הם מצידם טענו שהצורב טוב,אבל בכל-זאת החליפו לי אותו),לצערי עדיין הבעייה נמשכת,אני נואש,כי הצורב 2200 ימהה נחשב דיי טוב. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון,אולי יש משהו שיודע מה הבעייה ויוכל לעזור. ברצוני לציין כי מספר העיצות שקיבלתי כמו:…

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by reptile,

מי היבואן של העכברים של מיקרוסופט?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by BenK,

הASUS x50 שלי התפגר חבל"ז ועכשיו נדפקתי בלי סי די רום אני צריך המלצות ממישהו שיש לו סידי רום חדש והוא מרוצה (*עדיף אמינות על מהירות) תודה!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Silver Blaze,

טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nw,

חבר קונה מחשב חדש המיועד להכל כולל משחקים. הנה המפרט שהוא קיבל, אל תשכחו שהוא מתעקש על מערכת מבוססת פנטיום. intel p-4 1.8mhz intel marvylle D850 p4 maxtor IDE 40GB 5400RPM unknown gforce2 mx400 creative 128 RDRAM 256 teac 1.44 ACER CDROM 52X YAMAHA 24 10 40 CDRW מקלדת מארז (שונות) מחיר 4900ש"ח את המפרט הזה לא אהבתי והמלצתי לו על די הרבה שינויים, אבל מה דעתכם על המחיר שנתנו לו? שינויים שהמלצתי: p4 1.6 במקום 1.8 7200 במקום 5400 (כדאי להתעקש על seagate?) hercules gforce 3 200 ti או hercules gforce 2 ti soundblaster live 5.1 צורב זול יותר תוכלו בבקשה לתת המלצות נוספות? (חוץ מ-AMD) אני לא כל כך סגור על טכנולוגיות אינטל כמו לוח האם או סוג הזכרון RDR התקציב הוא בערך 5000 עד 5…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  23. ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by scorpion,

אז ככה: אני רוצה לעשות עבודה ברמה די בסיסית על איך עובד מחשב אשמח אם תפנו אותי לאתרים בנושא בתודה עמרי

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by USR,

מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים