עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bah10,

למישהו יש מושג האם הכרטיס הנ"ל יגיע עם יציאת טלויזיה וכניסת וידאו ואם יש לכרטיס דגם DELUXE עם משקפי תלת מימד?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by prince amir,

באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by manco,

האם לקנות: לוח אם Gigabyte GA-7VTX-H ולהשתמש בכרטיס רשת המובנה או לוח אם אחר (יש הצעות?)+כרטיס רשת רגיל ??? ואותו דבר לגבי כרטיס הקול... תודה!

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF... תודה! הצלתם אותי!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

לקראת תחילת חודש מרץ אני סופית קונה את המחשב מפנדה! עכשיו כל מה שחסר לי זה אל פסק. אני צריך משהו טוב ואמין שיחזיק לי את המחשב לפחות לאיזה 15 דקות יש המלצות? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by XP MaN,

רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lipa,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lepton,

ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  11. מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אתה כותב שיש לך כרטיס הקול הטוב בעולם? בדקתי והכרטיס שלך עולה 360 שקל אצל החבר'ה מקיסריה וכרטיס Hudigy 5.1 פשוט עולה כמעט כפול? זה לא מסתדר מבחינה שיווקית אתה מוכן להסביר לי למה הוא הטוב בעולם? אני רוצה לקנות כרטיס קול, אני אמתין לתשובתך.

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by PeaS,

ראיתי את זה פה, מה שכתוב שם זה רק שאם המחשב לא "עולה" בגלל הגדרה שגויה בביוס, הוא יעזור לך לגלות אותה ע"י מספר או משהו. מישהו יכול לפרט ולהסביר? איך בדיוק אני יודע לפי הכרטיס איזו הגדרה שגויה? לאן הכרטיס מתחבר? איך הוא פועל (זה פחות חשוב...) וכל דבר אחר שקשור יעזור. זאת התמונה אם מישהו רוצה לראות (בטח עוד כמה שניות היא לא תעבוד לכם. אז פשוט כנסו ללינק למעלה) : http://www4.tomshardware.com/howto/01q3/010725/images/port80.jpg

14. Started by KoM,

גם הפנטיום 4, ועכשיו גם תגובות פושרות לג'י פורס 4, אולי המספר נוראי ? (אני חושב שכן... : )

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by y_i_c,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש לסרבר שלי חשבתי על הדיסק של WD ה 60GB שעובד על 7200RPM אני חושב שביחס של עלות מול ביצועים המחיר שלו מצויין 129$ וזה מיועד לסרבר שמשמש לשרת אינטרנט,MP3,תוכנות משותפות לכולם כרגע יש עליו 20GB ואני רוצה להרחיב...מה אתם אומרים??? שווה? יש גם את ה 60GB 5400 שעולה 20$ פחות....

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש עם כריאייטיב 128 תעזרו לי לתקן את הטעות ולקנות כרטיס קול יותר טוב ובמחיר עד 250 ש"ח

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by giliboy,

אני מתכוון לקנות את המארז הייתי מעוניין לקבל תגובות על המארז מאנשים שיש להם אותו ורציתי לשאול אם שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל הספק 450?? וגם רציתי לדעת אם אפשר לשים בו מאוורר 12 ס"מ או שאפשר רק 8 סמ"מ ?? (ודרך אגב מה זה הקבל השחור שמקבלים אם הספק??) תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by PeaS,

כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by e.t,

המודם הוא: Conexant SoftK56. התקנתי XP, המודם זוהה כ-STANDARD או BEST DATA , או משהו כזה... : יושב ב- COM3 , הוא מזוהה ב-DEVICE MANAGER. ההגדרות של החיוג בסדר (נדמה לי), הכנסתי DNS של השרת שאליו אני מתחבר, בקיצור - לא עוזר גם אחרי ששיחקתי עם ההגדרות בכל מיני דרכים - הוא מודיע שאין צליל חיוג (הקו בסדר, החיבור בסדר, הכל היה בסדר עם WIN ME). אחרי שהבנתי שזה לא הולך, אמרתי נחפש דרייברים רלוונטיים,(באתר החברה- אין! , עד שמצאתי באיזה חור לקח הרבה זמן), והתקנתי. ה-XP אומר שהם "לא מוכרים"- אישרתי, ההתקנה עברה בסדר. נראה שזה עבר חלק (אין משהו חשוד ב-DEVICE MANAGER). שוב שיחקתי עם כל מיני הגדרות שם , אבל זה לא עזר. אני לא יודע מה הבעיה - "אין צליל חיוג". ??? למה?

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by SharP,

איזה כדי וזול? 40-60 גיגה זה רצוני בערך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by godisme171,

צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by -JobNick-,

טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PeaS,

לפי ההשוואה בTHG הוא לקח בין המקומות הראשונים, עם ביצועים יותר טובים משל הרקולס, והוא יותר זול. אני בערך משווה אותו להרקולס פה באשכול, כי אני רוצה להחליף במפרט שלי את הרקולס בGAINWORD. הנה המחירים: Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR ) 219$=1195.82 וה"תואם" שלו מהרקולס: HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out 229$=1250.42 אז... מה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by exupgh12,

מסתבר שבאקסלנט לא קופאים על השמרים. עפ"י האתר שלהם יש במלאי GF4, כאשר נכנסים פנימה רואים כי זוהי גרסת ה440MX ולא TI והמחיר רק 299 $ (עבור כרטיס שעולה בחול באזור ה 170 $) ואם זאת לא דוגמה לעושקי קברים אז מה כן - תכנולוגית האתמול (MX) במחיר המחר

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by oren,

רציתי לחבר את המודם שלי לספק של המחשב כדי שהאל-פסק יחזיק גם אותו בעת הפסקת החשמל, אני הולך לחנות אלקטרוניקה ולא יודע מה לבקש, אמרתם לי שיש כזה מתאם, יש לזה שם? מה אני אמור לבקש?

דיונים חדשים בפורומים