ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
-
שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך החברה בכללי(ADC) לרמקולים?ואיך הדגם הזה(בקישור הבא): http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=401219
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
לדעתי זה התחיל מאיזה מילה שמישהו אמר כי הוא אהב את הכרטיס והיום אנחנו הופכים את זה למיתוס. שמישהו יביא לינק שבאמת מראה שלהרקולס יש את הפילטרים הכי טובים. או בכלל, משהו שמראה איזה רמה של פילטרים יש לכל חברה (משהו?!?). אנחנו אומרים את זה יותר מידי ואין לזה ביסוס. קדימה, להתחיל להביא לינקים.
-
- 55 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??
-
שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.
-
אהלן כרגע הכבל המקורי של הסורק לא מגיע לי עד המחשב ורציתי לדעת אם יש כזה דבר כבל מאריך פרללי, כי הכבל של הסורק מחובר אל הסורק ואי אפשר לנתק אותו, לכן אני לא יכול לקנות כבל פרללי רגיל רק ארוך יותר אלא אני צריך מאריך לכבל שמחובר לסורק. האם יש דבר כזה ואם כן איפה אני יכול למצוא אותו?? האורך של הכבל מאריך לא צריך להיות גדול, מספיק מטר או משהו כזה תודה :
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה קצב ריענון צריך לשים במסך? ל י יש כמה אפשרויות ורשום שם מיטבי איזה לשים?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשדיסק קשיח אחד הולך... מילא... אבל אחרי שמחליפים... גם השני הולך??? צריך לשרוף את IBM. קניתי עם המחשב החדש 2 דיסקים של IBM 40gb 7200 מהסידרה החדשה 60gxp. למה 2? אני לא סומך על דיסקים קשיחים ואחד תמיד כגיבוי למקרה חירום. טוב אז הראשון הלך לי אחרי שבועיים אז החלפתי אותו והשני הלך לי אחרי 3 שבועות!!!! אורך חיים של 3 שבועות!!! במקום עבודה שלי כמעט כל מי שקנה IBM חזר אחרי שבועיים עם בעיה כמו שלי או עם דיסק מלא סקטורים פגומים ש"נוצרו" להם. צריך למחוק את IBM מעל פני האדמה!!! צריך לשרוף אותם!!! שילכו לעזעזאל.
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר למשהו יצא לנסות את זה?? זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-