ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה Raid שראיתי שיש בלוח אם של אביט?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי ראם - מאוד עזר. קניתי כרטיס מסך חדש - עזר. אבל עכשיו אני מבין שאני צריך להגיד שלום למעבד שלי. משהו יכול להסביר לי על הטולאטין הזה? איזה מהירות? יש מצב ל OC? בטוח הוא יתאים ללוח? איך אני מתקין את המתאם? איפה אני קונה אחד כזה? איך הוא נקרא? לא עדיף מתאם למעבד AMD? תודה
-
- 44 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך של MSI משקפי 3D ואני לא מוצא את הדרייוורים לXP ומה אפשר לעשות איתם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2 350 מה"צ כרטיס קול של קריאטיב פשוט, הרדיסק 40 ג'יגה 128 מ"ב מה שאני צריך ממנו בעיקר זה להפעיל ווינאמפ ולחבר למערכת סטריאו קצת לגלוש באינטרנט ולא יותר מזה נראה לי שהמחשב הזה יספיק, אני צודק? כמה מחשב כזה שווה לדעתכם? יש לי מישהו לקנות ממנו אבל אם יש כאן עוד מישהו שמוחר אז שיציע ואני אבדוק. תודה רבה לכם! לא כולל מסך, יש לי אחד מיותר.
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אוקי אנשים, אני עוד חמש חודשים ככה קונה מסך חדש......אני יודע שיש עוד ה-מ-ו-ן זמן, אבל אני אוהב להיות מוכן... חיפשתי קצת, ומצאתי כמה מסכים שמאוד מצאו חן בעיניי: iiyama Vision Master Pro 413 CTX EX950F CTX PR711F iiyama Vision Master Pro 1411 איזה מהם הכי שווה? ? ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
62-0502-001199-00101111-071595- KT133-GA7ZXE01-F האם זה מסוכן לעדכן את הביוס? אם העדכון יכול לקלקל ?האם יש דרך חזרה? תודה לכל העוזרים
-
תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש הכוונה לחלקים עכשיו אני רוצה לקנות את החלקים האלה amd xp 1800 256 ddr geforce 3 ti500 ומארז לAMD שיהיה FULL TOWER עכשיו בקשר ללוח האם אני רוצה של asus אבל לא יודע מה שווה אז אם אפשר לקבל המלצות ורציתי לדעת מה המחיר של חמשת המוצרים האלו ??? מאיפה אפשר לקנות אותם באזור הדרום
-
שלום ובטחון, אני על סף קניית דיוידי למחשב, וברצוני לדעת על איזה דיוידי כל אחד ואחד מכם ממליץ (לא רק חברה, גם דגם יועיל מאוד). הייתי שמח אם תתיחסו למהירות של הכונן, גודל BUFFER, מהירות DMA ואופציות זונים (ZONE) שונים. המון תודה.
-
חחחח, למי שראה את הלוח SOLO 2 שמדגים את מערכת הHAMMER של AMD (בANANDETCH או בTOMS HARDWARE) ודאי שם לב לתווים הקטנים שמתחת לשם, אבל לא התייחס (כמוני) תראו על מה החבר'ה האלה עלו - AMD Jokes on Intel's Music (תקראו גם את הפורום על זה) ROFL!! בדקתי את זה בפסנתר וזה נכון!! (מקווה שאתם מכירים את המנגינה) חוש הומור יש לAMD האלה...
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
באמת למה לא שומעים בכלל על המעבדים (תואמי X86) של VIA (שרכשו את Cyrix ,כזכור) הבנתי שהם הגיעו ל 1Ghz וזולים במיוחד!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בטכנולוגיות ? או שההבדל הוא כמו ב GF4 4600\4400 ? אם זה כולה זה אז הרבה יותר שווה וחיסכון גדול בכסף...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס טלוויזיה עתיק חבל"ז life view fly video הדרייברים+ התוכנה לא עובדים לי תחת הסקס פי... אם למישהו יש לינק וכדומה לתוכנות מתאימות אנא השאירו הודעתכם (לאחר הביפ) תודה איל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס קול יותר טוב לדעתכם : דרייברים , פיצ'רים , ביצועים........ ???
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-