ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שמתי לב שבמפרטים המומלצים של האתר יש מגמה ברורה להמנע ממותגים גדולים... 1. אף אחת מהמערכות לא רצה על מעבד INTEL כאילו שהם לא קיימים בכלל... אם כבר אובייקטיביות למה לא להציע שתי מפרטים כשאחד מבוסס AMD והשני INTEL 2. איפה כרטיסי ה-GeForce ? החברה שכרגע מובילה את שוק המעבדים הגרפיים היא NVIDIA אבל למרות זאת ATI היא זו שבמפרטים (הצעלמות אפילו יותר חמורה מההתעלמות מ-INTEL) 3. מישהוא מכם ניסה את Intellimouse Explorer של MS ? כי הוא הרבה הרבה יותר נוח מהעכבר של לוגיטק (מבחינת צורה ועיצוב) בקיצור, מזל שאין שם המלצה למערכת הפעלה כי אז בטח היה רשום שם RedHat Linux או משהו כזה...
-
כרגיל אני ואנקודר התווכחנו לנו בשעות הצהריים, והפעם הויכוח היה, איזה מעבד חזק יותר, האת'לון 1Ghz שלו או הסלרי החדש שלי... ברור לכולם כי המעבד שלי יותר חזק כרגע, אבל אנדוקר הידוע בשיטותיו המתוחכמות הצליח לעורר בי תמיהה כלשהי, מה דעתכם ? וכן, המעבד עולה חצי...
-
- 84 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D
-
-
לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה
-
-
הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי כל מיני סרטים שהייתי רוצה להעביר למחשב. לא חשוב לי ASF/MPG/AVI למרות שברור שהכי איכותי זה DIVX. למה אני זקוק? כבלים מיוחדים? כרטיס עם TV IN?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרתי לי כנס לSECAURTY שמע ניכנסתי אבל אין דבר כזה ALLOW ..IP שמע היית שמח עם היית נותן לי את השם של כל כפתור שאתה לוחץ ותודה רבה לך
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
-
שמע אני לא כל כך חזק בעניין של הרשתות ורציתי לדעת אם אתה יכול לדבר איתי שמע זה המספר של האסיקיו שלי אז כנס ודבר איתי כי זה דחוף מאוד
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את הבעיה שיש עם ניקוי מסכים שטוחים - הציפוי שיש להם נגד הברקות רגיש וקל מאוד לפגוע בו. ניקוי עם מטלית ומים לא ממש מוריד כתמים רציניים כמו של טביעות אצבעות, ולעומת זאת, ניקוי עם דטרגנטים למינהם יכול לגרום לפגיעה בלתי הפיכה בציפוי. זאת גם בדיוק הסיבה שכמו עם ניקוי עדשות של מצלמות ושל משקפות, העצה שלי הייתה תמיד: לא לנקות אם לא יודעים בדיוק איך. הפתרון פשוט וזול, שימוש במטלית מבד שעשוי מ-Microfiber. עם מעט אדים (כמו שמנקים משקפיים), הן מורידות בקלות כל כתם אפשרי וללא חשש מנזק לציפוי. זוג מטליות מיקרופייבר בשם "אלונטית" עולות בהום סנטר 30 ומשהו ש"ח, ומטלית דומה אבל קטנה יותר עולה בארוקה מעט פחות. בכל מקרה, אם לא עשיתם עדיין נזק בלתי הפיך למסך שלכם, זאת הזדמנות…
-
אז בוא ניקצר יש לי תקציב של 500-700 שלק בערך יש משהוא באמת טוב שיספיק לי לאיזו שנה או משהו של גרפיקה טובה? תמליצו בבקשה PS מכרתי את ה MX שלי ב250 ש''ח
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-