ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה. (אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא משחק הרבה חוץ מאיזה שעתיים ביום ב-Quake וזהו בערך, אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא הרבה, אני מתלבט בין לקנות Celeron 1.2Ghz להמהיר אותו ל-1.55+(בעיקר בגלל KoM שהשפיע עלי ;D) לבין Athlon Xp 1600+, אני יודע שזה לא בדיוק "כוחות" , אני חושב על סלרון יותר בגלל שכל המערכת תעלה פחות, זיכרון ה-SDRAM עולה פחות(לפחות בארץ), לוחות האם נחשבים "ישנים" אז הם עולים פחות ויש הבדל בין המעבדים של 45-50$ משהו כזה, ועוד ל-AMD צרכים DDR שהוא יותר יקר(לא חייבים אבל עדיף) וגם לוח אם אכותי עולה דיי הרבה. אז מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)
-
אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460 וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orb וזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc) אני צריך תשובה תחופה
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש
-
יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שאלתי היא: מה טוב יותר - Altec lansing Av3500 או Creative 4.1 Cambridge??? דבר נוסף : אני רוצה לקנות עם המחשב החדש (בעוד כמה שבועות ארחיב על זה) מערכת 4.1 מהסיבה הפשוטה שאני שומע הרבה מוסיקה ומשחק במשחקים רבים, וגם עורך מוסיקה וכו'... השאלה היא - האם שווה להשקיע יותר ברמקולים מעולים אך 2.1, או ברמקולים 4.1 בינוניים שעולים קרוב למערכת ה2.1 המעולה. למשל: Altec Lansing ATP3E או Altec Lansing AV3500?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001 והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA זה נראה לכם הגיוני? ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS זה הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה יותר טוב מהחרא הזה... IBM זונות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על מפרט במגבלה של בערך 3000-3500 שקל, אבל לא כמו אצלכם, מפרט מומלץ לבן אדם שלא שלא זקוק לכונן תקליטורים חדש לא לכונן דיסקטים חדש לא למודם ולא לרמקולים וגם לא למקלדת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אין עוד פרטים זה לחבר שלי לא לי בבקשה אם אפשר תשובה חד משמעית .הדגם זה PINE-XP3800PRO- הוא לא קונה את זה אונליין אבל הנה זה 128http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/products_results.tmpl$search?db=catalog.txt&EQcategorydataRQ=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&EQdivisiondataRQ=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&EQshelfdataRQ=SIS&category=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&division=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&shelf=SIS&cart=309853723321257323〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר טוב בע 1400 שקל.חשוב לי יציאת טלויזיה איכותית עד כמה שניתן.חשבתי על גי פורס 3 טיטניום 500 אבל הוא יקר יותר מידי.חשבתי גם על טיטניום 200 128 מגה.בקיצור מה אתם ממליצים ???
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-