עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DAN,

לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. (נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lumber_Jack Jim,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Asmodeus,

אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על מפרט במגבלה של בערך 3000-3500 שקל, אבל לא כמו אצלכם, מפרט מומלץ לבן אדם שלא שלא זקוק לכונן תקליטורים חדש לא לכונן דיסקטים חדש לא למודם ולא לרמקולים וגם לא למקלדת

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hagay,

יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001 והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA זה נראה לכם הגיוני? ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS זה הגיוני?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PeaS,

אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by uripc,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Miordechai,

מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by Haflo,

נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by menis,

Sdram,Rdram,DDR ?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ntl,

האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by max_cool,

במקרה הגיעו לידי 500 שקלים ואני רוצה לקנות איתן ג'ויסטיק רוטט ואם פידבק או איך שקוראים לזה , אני אשתמש בו למשחקי סימולטורים בעיקר אם מנוע פיזיקלי כמה שיותר מציאותי ואותנטי ולכן אני זקוק לג'ויסטיק שיביא לי תגובה כמה שיותר מציאותית.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  14. הרבה יותר טוב מהחרא הזה... IBM זונות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. Started by nutty,

שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by TrYdEnT,

הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  18. שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר טוב בע 1400 שקל.חשוב לי יציאת טלויזיה איכותית עד כמה שניתן.חשבתי על גי פורס 3 טיטניום 500 אבל הוא יקר יותר מידי.חשבתי גם על טיטניום 200 128 מגה.בקיצור מה אתם ממליצים ???

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Dvir,

האם מישהו יודע איך זכרון 256MB 2100 DDR שנמכר בזיגזג של Buffalo ומופיע באתר בהשוואת מחירים - מחירי זכרונות האם שווה לקנות אותו

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by chen smooth,

???מה זה mx בכרטיס מסך ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אין עוד פרטים זה לחבר שלי לא לי בבקשה אם אפשר תשובה חד משמעית .הדגם זה PINE-XP3800PRO- הוא לא קונה את זה אונליין אבל הנה זה 128http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/products_results.tmpl$search?db=catalog.txt&EQcategorydataRQ=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&EQdivisiondataRQ=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&EQshelfdataRQ=SIS&category=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&division=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&shelf=SIS&cart=309853723321257323〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by TNT,

אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.