ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.skak.co.il/skshop/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=MDB&ProductID=9196721 תכונות המוצר ChipSet DDR 266A ChipSet Intel 815 מממממממממה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בכמה סוגיות אחרונות לפני הקנייה אז זה המפרט שלי(פחות או יותר) -----------------מעבד------------------------------- AMD ATHLON XP 1700 ( 1.47 GHz ) -- >$ 155 ----------------זיכרון--------------------------------- CRUCIAL / MICRON 256 MB DDR 2100 256MB PC2100 -->$ 105 --------------לוח אם-------------------------------- Asus A7V266- E -->$ 168 -------------כרטיס-קול----------------------------- Creative SB Live 5.1 ( RETAIL) --> $ 55 ------------- כרטיס-מסך---------------------------- $351<--HERCULES - Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 - 64MB DDR - TV out - DVI out -------------כונן קשיח-------------…
-
- 46 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב ויש לו אפשרות להביא לי זכרון 256 DDR PC2100 של NANYA ב-65$. לא שמעתי על החברה הזו קודם וראיתי ברשת שהדעות חלוקות לגבי טיב הצ'יפ שלה. יש מישהו שמכיר או עובד אתו ויכול לחוות דעה? דבר נוסף : אני יודע שכדאי לוודא שה-CAS שלו הוא לכל היותר 2.5 כמו הצ'יפ שיש לי כרגע שלא ברור בדיוק של מי הוא אבל בינתיים עומד יפה בהגדרות ביוס מיטביות, אבל האם צריך לבדוק דברים נוספים כדי לוודא ששני הצ'יפים יעבדו בהרמוניה זה לצד זה?
-
תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
mitstaer al asafa. eize masach yoter tov: Proview PK986 19" or LG B770 17"?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....
-
שלום שלום אז ביקרתי לי בנטאקשין וראיתי לי כרטיס קול נחמד במכירת פי3וץ (מכירה קבוצתית) ;D אז הנה הכרטיס: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=421695 הוא שווה את זה? יהיה הבדל רציני בין הקריאטיב 4.1 שיש לי על ה7VTX שלי? מה בעצם הדגם המקביל שלו פחות או יותר של קריאטיב? הוא פועל טוב על XP?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כל כרטיסי הGEFORCE4 4600 עובדים על 300 מגה"צ, למה ASUS יוצאת מן הכלל והכרטיס שלה יעבוד ב330 מגה"צ? איך יכול להיות? הרי כולם צריכים להיות אותו דבר, לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובהמשך לשאלותיי מאתמול.. אני עדיין מתלבט בין הAMD ל-Intel, ויש לי כמה שאלות בנושא: א. חברי הטוב המתעסק רבות עם מכירת ציוד, אמר שנתקל בעבר בבעיות תאימות מסויימות בין ה-Chipset של VIA המשמש את לוחות האתלון, לבין כרטיסי מסך מסויימים מבוססי nVIDIA. הבעיות נפתרו עם התקנת הדרייבר הספציפי של לוח האם. אולם, דבר זה גרם לי לתהות - האם קיימות בעיות תאימות תחת LINUX בין כרטיסי מסך מבוססי nVIDIA לבין צ'יפסט של VIA? האם מישהו מכיר ספצפיצית את כרטיס ההרקולס פרופט ואת לוח האם של Gigabyte (VRXP) שאני מתעתד לקנות והאם הם נתמכים בלינוקס? ב. אם אני מחליט לקנות את ה-AMD, אני לוקח אותו עם לוח מבוסס KT333. כמה עולים יותר זכרונות 333 לעומת 266? ועד כמה שווה לי להשקיע בהם? מה ההבדל בביצועים? ג. …
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. כפי שהבנתם מהכותרת,אני מתכוון להחליף את הגרוטאה שממנה אני כותב(P2500 ליתר דיוק :-/) ומתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו,הגעתי לאתר הזה בעקבות המלצה של פורום החומרה בגיימר,וראיתי פה כמה מפרטים שנראו לי סבירים בהחלט.עכשיו,יש לי כמה שאלות: א.ראיתי פה כרטיס מסך לא מוכר-האם לא עדיף לקנות פשוט GeForce2 MX400 64MB? ב.קראתי פעם שחומרה על לוח האם מפיקה ביצועים נמוכים יותר.האם זה נכון? ג. לוח האם המצוי במפרט כולל בתוכו כרטיס רשת,ואינני מעוניין בו מכיוון שיש לי כרטיס שהותקן לי עם התחברותי לניסוי של מת"ב באינטרנט כבלים.האם ישנה אפשרות להורידו,והאם זה יגרום לתוספת מחיר. ד.האם החומרה הרשומה מצוייה בארץ ביבוא סדיר? ה. קראתי פעם שהDDR מפיק ביצועים טובים יותר מהRDRAM.האם זה נכון? ו.אתמול …
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מאחר שעם כל הכבוד ל Mad Onion ול פיסי מארק שלהם, אני סומך על מספרים מוחלטים ;D בואו נעלה תוצאות של HDTACH לכאן (הנה קישור ישיר לתוכנה,קצת פחות ממגה אחד) ונראה איזה הארד דיסק הכי חזק...!! (לא לשכוח לעשות דיפרגמנטציה לפני הבדיקה...) יאללה אני ראשון (זה ההארדיסק המעפן בעבודה שלי..)
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
המפרט למטה בחתימה. אני שוקל לשדרג את המעבד בלבד אבל יש לי תנאים מוקדמים... מעט פרטים מקדימים: הביוס מעודכן והוא האחרון שיצא. יש לי בבית מעבד פנטיום 3 733 (עם fsb 133) שיתנו לי,תמורת 400 ש''ח, אם אמצא פתרון לבעיה שלי. הבעיה? ובכן, המחשב לא עולה בכלל (אין אפילו את הציפצוף ההתחלתי) עם המעבד הזה. שאלותי הן: האם להשקיע בלוח אם חדש שיתאים ל 733 ? ואם כן, איזה ? או להעדיף מתאם (אם קיים כזה) שאני יכול להרכיב היכנשהו...יש לציין שיש לי את המתאם בין סוקט לסלוט 1 הדרוש (פשוט אני לא יכול להנמיך את המתח הדרוש להפעלתו מאחר שהמינימום שהלוח האם שלי יכול לרדת הוא 2.0v ...). או,וזו כבר אפשרות שלישית, לוותר על ה 733 ולקנות איזה סלרון 950 או 1 ג'יגה ולוח אם מתאים (או מתאם ללוח הקי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
-
אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-