עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elgard,

טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tellmy,

ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. Started by BommBoomOn,

שימוש עיקרי: אינטרנט, אופיס ומידי פעם משחקי fps, לכן נוחות חשובה מאוד במיוחד לאור העובדה שהיד שמשתמשת בעכבר נוטה לכאוב אחרי עבודה מאומצת של כמה ימים (שילוב של כתיבה במכללה+שימוש בעכבר). תקציב כולל לאביזרים: 400.. אפשר לחרוג ב30-40, אבל הרצון להישאר על גבול ה400. צמצמתי לעצמי קצת את האפשרויות של הרכישה למספר קטן של דגמים עכברים- M518 G5 DeathAdder מקלדות- Reclusa Wave אז מה בעצם ההבדלים המהותיים בין המוצרים (ובפרט מה ההבדל בין עכבר לייזר ולאופטי)? מנסיונכם האישי, על מה אתם ממליצים? בטווח מחירים שציינתי, האם יש לכם המלצות נוספות? (למקרה שמישהו לא הבחין.. אני מחפש מקלדת ועכבר חוטיים) תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by elgard,

טוב אז אני רוצה לקנות עכבר אופטי :smoke:. אז דבר ראשון על מה אתם ממליצים? דבר שני איך קוראים לעכבר של לוגיטק שהוא גם אופטי וגם אלחוטי והאם הוא פועל ברדיו או באינפרה אדום???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nutty,

האם עכברים אופטיים - טובים ???? האם יש להם בעיה עם משחקים???? אני רוצה לקנות עכבר חדש ויש נורא הרבה מבחר, אני רוצה לוג'יטק, ובמפרטים שלכם אתם ממליצים על - logitech mouseman optical וזה עכבר מאוד יקר!!! 300 ש"ח בשביל עכבר...למרות שהוא עכבר מעולה, מחירו לדעתי מוגזם ושאלתי היא : האם יש לו בעיות עם משחקים????

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Demon,

יש לי עכבר אופטי של חברת Acrox, עם חיבור USB. יש איזושהי דרך להריץ אותו בDOS?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  7. היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by bah10,

כשדיסק קשיח אחד הולך... מילא... אבל אחרי שמחליפים... גם השני הולך??? צריך לשרוף את IBM. קניתי עם המחשב החדש 2 דיסקים של IBM 40gb 7200 מהסידרה החדשה 60gxp. למה 2? אני לא סומך על דיסקים קשיחים ואחד תמיד כגיבוי למקרה חירום. טוב אז הראשון הלך לי אחרי שבועיים אז החלפתי אותו והשני הלך לי אחרי 3 שבועות!!!! אורך חיים של 3 שבועות!!! במקום עבודה שלי כמעט כל מי שקנה IBM חזר אחרי שבועיים עם בעיה כמו שלי או עם דיסק מלא סקטורים פגומים ש"נוצרו" להם. צריך למחוק את IBM מעל פני האדמה!!! צריך לשרוף אותם!!! שילכו לעזעזאל.

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. עכשיו זה מוגזם- קולות מוות של דיסק IBM- הם בעצמם הקליטו אותם ................ http://ssddom01.storage.ibm.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument קולות אלו מאפיינים את כל הדגמים ממש כמו לנגן בכינור עים מסור במקום בקשת!!! דן

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום העכבר אצלי כמה שעות והוא בטעינה........ואני לא מוריד תהעין ממנו. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו במחשב? מה הכי טוב? USB או PS2? מה ההבדל בכלל?

• 83 תגובות
    • 8.3k צפיות
  11. סיבות יעזרו

12. Started by Ready2Die,

אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by icebreak,

איזה שילוב מארז + ספק מומלץ להריץ מערכת של ATHLON64 939 עם RADEON9600PRO גם 2 הארד דיסק, צורב דיסקים וצורב DVD. חשוב לי: 1. שקט (שהספק לא ירעיש ושהמארז יצליח כמה שיותר לחסום את הרעש מהמאוורים). 2. נקי (שבכל הפתחים יהיה מסנן אבק, יש הרבה באזור שלי). 3. ספק אמין שלא ישרף ויחזיק את המערכת טוב. 4. שיהיה תחלופת אוויר טובה, ושהטמפרטורות בפנים לא יהיו גבוהות מדי (יחסית למארזים אחרים). יש את ה ANTEC SONATA BLACK PIANO שאני מבין שמגיע גם עם ספק TRUEPOWER 380W בגרסא עם מאורר אחד שקט, איזה עוד המצלות יש לכם ? (אני מעדיף שהשילוב של מארז+ספק לא יעלה כמו מחשב

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  14. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

15. בתקציב של 200-300 ש"ח על איזה מדפסת הייתם הכי ממליצים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מתלבט בין המדפסות המשולבות הבאות. 1. Canon MP530 2. HP Photosmart 6183 3. Brother MFC440CN אני מעוניין בכל היכולות של המשולבות וגם באיכות סריקה טובה של תמונות (ששמעתי שהמשולבות בד"כ לא משהו). על מי הייתם ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  17. יש לי כרגע בבית razer black 2014 אני מחפש לקנות נוספת - על מה תמליצו: Corsair K95 Logitech G910 Razer BlackWidow Chroma אשמח לחוות דעת

18. Started by TalmoR,

האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אופציה 1 Logitech V320 Cordless אופציה 2 Logitech LX8 CORDLESS אופציה 3 Logitech LX5 Cordless אופציה 4 Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 הוא ישב עם מקלדת ULTRA FLAT LOGITECH. אופציה 5: עכבר אלחוטי במחיר דומה אחר שימושים: אינטרנט, אינטרנט, ויסטה, אינטרנט, ויסטה דרישות: נוחות בלבד כמובן ש"עדיף" כמה שיותר זול אבל אם הוספה של 50 ש"ח תשפר דרסטית את כל הקנייה אז בטח ובטח ! תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. logitech G7 Logitech G5 Razer Copperhead לכל אלו שהתנסו נא חוו דעתכם... מבחינת - תזוזה, סוללה, נוכחות שימוש, התאמה לתוכנות... :yelclap:

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by yyfried,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Component,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006015634&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by MOFRA,

אתם כותבים פה שכדאי לקנות ספק כח אכותי למה? לי יש ספק כח ג'נרי והכל עובד בנתיים : על מה ספק כח באכות ירודה יכול להשפיע בכלל

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by g_man,

אני רוצה לרכוש סורק ומדפסת חדשות. יש לי על סורק לתת 700ש"ח ועל מדפסת 600ש"ח אני דיי רוצה ללכת לכיוון Epson כי הם אחלה של חברה והדיו שלהם זול מאוד שזה חשוב. אני דיי רוצה לקנות את המדפסת C20ux היא זולה וטובה. מה אתם חושבים? בקשר לסורק אני לא יודע יש לי התלבטות בין epson prefection 1250 canon fb n670u mustek bearpaw 2400cu מה אתם חושבים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.