ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לדודה שלי מדפסת צבעונית שרוב השימושים בה הם הדפסת תמונות צבעוניות (יותר בשביל הבת הקטנה שלה). עכשיו הינה כמה נקודות חשובות * המהירות הדפסה לא כל כך חשובה. * חברה נורמלית שלא תעשה בעיות. * שמעתי שיש אפשרות בחלק מן המדפסות למלאות חלק מהצבעים (נגיד נגמר רק צבע אחד ) אז עם זה נכנס בתקציב אז עדיף. * צריך שמדפסת תזדקק לדיו יחסית זול. אז על מה אתם ממליצים??? תנסו להתייחס לכל הנקודות בתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מיבחן השואתי בן כל צורבי ה CDR*24 הנחשבים שהדגש הוא לעומת ה YAMAHA החדש שמתהדר בהרבה חידושים http://www.cdrinfo.com/hardware/yamaha3200e/index.shtml ו http://www4.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html מקור: WWW.CDRINFO.COM ו http://www4.tomshardware.com מה דעתכם האים באמת יש מלך חדש ? !!!!! דן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג, בעיקר עבור משחקי FPS. דרישות: 1. אלחוטי. 2. עם סוללה פנימית נטענת, או לפחות לא עכבר מעיק שצריכים להחליף לו סוללות כל יום. 3. עם יותר כפתורים מה-3 שיש בכל עכבר רגיל. 4. משקולות - לא חושב שזה משמעותי עבורי, למרות שמעולם לא ניסיתי. 5. נוח. 6. תקציב: עד 300 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר וויכוח מרגיז עם HOT החלטתי להתנתק משירותי הטלפון שלהם. למרבה הפליאה(...) כל המתחרים מציעים חבילות דומות ולא כדאיות לי כך שנראה לי כי טלפון המחובר ב USB למחשב יהיה פיתרון טוב יותר. בגדול, הטלפון משמש לשיחות מקומיות, כמעט ואינו בשימוש (כ 20 דקות לחודש) ומשמש רוב הזמן לשיחות נכנסות כך שאני צריך מספר טלפון "רגיל". -מה החומרה המומלצת? הייתי מעדיף מתאם בין טלפון רגיל למחשב ולא טלפון יחודי בעל חיבור USB למחשב. -לאן להתחבר? היחידי ששמעתי עליו הוא סקייפ, איך החבילה והשירות שלהם?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה לכל מי שקורה את זה אני לא ניסיתי את כל הרמקולים שדיברתם עליהם ואני רק רוצה לתת את דעתי על ה-altec ada880 א) הרמקולים (לדעתי) פצצות של דבר!! במיוחד הסאב הענק (ביחס לאחרים) ב) מה שבטוח את תסתכל אפילו לכיוון של קריאטיב ג) 80 וואט אר.אמ.אס זה אחלה של דבר 40 וואט לסטלייטים ו-40 לסאב (10 וואט כל סטלייט, והסאב בקוטר של 8 אינצ' ותיבה מעץ מה שנותן צליל עמוק!!) ד) זה בא עם שלט לבקרה מלאה , ועל הרמקול הקידמי ימני יש תצוגה ה) אם יש לך סאונד בלאסטר עם יציאה דיגיטלית אז זה בכלל פצצה כי למערכת הזאת יש יציאה דיגיטלית ואם תחבר את זה ככה הצליל יהיה יותר נקי ויתר חזק ובסרט די.וי.די אתה תהנה מאד!!! אחלה סראונד ו) מה שטוב גם הוא שהמגבר הוא מפענח דולבי ו-AC3 כך שזה יותר טוב מקווה שעזרתי…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
טוב, לא בטוח שאני קונה עכשיו מחשב, אך בכל מקרה קיבלתי מחבר של אבא שלי את המפרט הבא: AMD ATHLON XP 1800Plus ASUS A7N266 Micron 256MB PC266 DDR Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail MSI GEFORCE 4 TI4600 VTD Hercules Game Theater xp 6.1 (כ. קול) DVD Pioneer 16x40 Enermax FS-710-B 350W (מארז) 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON (מסך) באמת מחשב יקר, ואני לא רוצה לקנות סתם (אני גם מביא 3,000 לקנייה). נראה לכם שצריך לשנות משהו? אני לא כ"כ מבין
-
- 47 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי כולם אני קונה בקרוב מחשב חדש בתקציב של 3500~ ואני בבעיה..... מה לבחור? את ה gf2ti או gf4mx440 שניהם נמכרים באותו מחיר פחות או יותר ורציתי לדעת מה עדיף\טוב יותר...? plz help!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי עוד הרבה זמן לפני שהכרטיס החדש שלי מגיע! התלבטות קשה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274שווה את הכסף,הבעייה היא שהוא שווה הרבה כסף . אני חושב שמחיר הוראי שלו הוא בגלל שיש לו 480,ולדעתי גם 410\420 יספיק,אז ככה זה מה שאני מחפש: 1.שיהיה לו סליביניג כמו לזה שבקישור. 2.שיהיה לו apfc כמו זה שבקישור ולא pfc. 3.שיהיה אמין,איכותי וחזק כמו זה שבקישורץ 4.לא פחות מ400 W [כמו שבקישור ;D) 5.שיהיה מקורר מצויין כמו שבקישור. 6.שיהיה זמין בארץ כמו שבקישור... טוב זהו,אה כן,מנהל אם אתה הולך להשתמש בנוסח הידוע של "כותרת לא אינפורמטיבית" אז תגיד לי איזה כותרת מתאימה לדעתך...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה כונן dvd לא מזמן לאחר 5 החלפות של האיזורים הוא ננעל על איזור 1 המליצו לי על אתר אני לא זוכר אותו עכשיו שיש בו את כל הפריצות של ה DVD הבעיה של היה שם את סוג ה DVD שלי אולי משהוא יודע איך למרות הכל אפשר לפרוץ את הכונן ? סוג הכונן הוא: PIONEER DVD-ROM DVD-115 1.12 ??? ???
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מחשב lenovo ideapad 330S ואני מתלבט בין תחנת עגינה להאב. הדברים שחשובים לי זה - שהוא יתחבר ב- USB-C למחשב שלי. - שיהיה לו חיבור למסך HDMI או DP. - שיהיה לו חיבור לקבל רשת. - שיהיה חיבור לקבל רשת. זה הולך להיות מחובר באותו מקום כל הזמן ובדקתי כבר המון פעמים בלנובו (פחות או יותר באתרים של כל המדינות) אין תחנת עגינה לסדרה הזאת. בגלל שאני לא צריך שזה יטעין את המחשב אני מתלבט בין תחנת עגינה להאב.... אשמח לדעות והמלצות חג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שואל ב-6 חנויות כבר שכחתי את השם של זה, זה פשוט התפוגג מהשוק...אין מצב למצוא את החיבורים האלה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש אל פסק למחשב: amd 3500+, gigabyte k8nslipro, 480V HEC מסך: LG Flatroon F900B 19" ראיתי את זה .. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00750&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=244&aff=Zap מה אתם אומרים עליו ? והאם יש יותר טובים ממנו בפחות מחיר ? ומה אתם אומרים על זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6462371 ? תודה רבה רבה !!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון ישנם רבים אשר ממליצים בפורום זה על 2 עכברים דיי דומים של ג'יניוס- ה Ergo 520 וה Ergo 525. העכברים זהים מבחינה חיצונות, אך ה520 הוא עכבר אופטי וה 525 הוא עכבר לייזר. אני רציתי להחליף עכבר. ראיתי את ההמלצות והביקורות הסבירות ומעלה על הג'יניוס- והתרשמתי. האם באמת עכבר דיי זול (יחסית למיצובו, 120 שקל זה עדיין הסכום הגבוה ביותר ששילמתי על עכבר) יכול להתחרות בחוד החנית- לוג'יטק? היה לי נסיון לא טוב עם העכברים של ג'יניוס בעבר, אבל החלטתי לתת עוד נסיון. אציין כי הנסיון הגרוע שלי עם ג'יניוס היה בגלל שהיו לי 2 עכברים שלהם שמתו בפתאומיות- דבר שעליו לא אוכל להעיד כאן. מאחר ודרישותי מעכבר לא עד כדי כך גבוהות- הסתפקתי בדגם האופטי, כאמור. עוד סיבה לבחירה בעכבר זה-…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי את ה AS3 ומעבד p4 1.8 אני שם את המשחה על הליבה אבל השאלה היא כזאותי נגיד ואני ימרח די הרבה יחסית ואז אני ישים את ההיטסינק אז מה שיקרה זה שהמשחה יכולה לצאת החוצה אל הרכיבים האחרים של המעבד האם זה יכול לגרום לנזק? או לקצר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
^ מה שמפריע לי, היא המדפסת שברשותי, L7580 HP, שדורשת להחליף את הדיו לחדש. ויהי מה. דהיינו, בהנחה שאני רוצה להדפיס בשחור, ונגמר למדפסת הדיו הצהוב, היא תטיל וטו על כל פעול אשר אחפוץ בה. אשמח לשמוע על דגמים של מדפסות, על כמה לפחות, שלא עושות את התרגיל ה"מסריח" הזה. הדבר הזה פשוט מרתיח אותי. תודה ויום נעים (:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MX REV של לוג'יטק כבר זמן מה (כשנתיים) ובזמן האחרון הכפתור השמאלי שלו נותן דאבל קליקים בלחיצה אחת. כלומר, אני לוחץ פעם אחת אבל יוצאים שתי לחיצות. נרכש באופיס דיפו בזמנו. מה עושים? לא זוכר כמה זמן אחריות. אני חושב 5 שנים. גם אם 3, זה תופס לגביי. למי פונים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא ואני צריך לדעת איזה ספק ( כמה שיותר זול) יהיה מספיק טוב בשביל לתמוך ברכיבים: intel pentium D 920 2.8 GHz ATi Radeon x1600 512MG 512MG x2 533Mhz DDR 2 160GB S-ATA 2 HD DVDRW קיצור זה העיקר. כשהלכתי לחנות הציעו לי מארז + ספק באיזה 600 שקל. זה באמת תווך המחירים למארז ולספק שיכול להריץ את המחשב? מארז וספק יותר זולים לא יתאימו למערכת? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אשמח להמלצה עד 600 שקל. חשוב שאפשר יהיה להחליף טונר כזה שממלאים (נראה לי שזה נקרא טונר לא מקורי). תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-