עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BeBest,

לכבוד משחקי הכדורגל החדשים הבאים עלינו לטובה החלטתי לרכוש גיימפד למחשב. חבר המליץ לי על Logitech F710 האלחוטי. הוא לא חייב להיות אלחוטי, אם כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה ואם אני מעוניין באחד עם כבל אצטרך לפחות 5 מטר (אני מאמין שלא קיים אחד כזה). אני גם לא הכי שמח לקנות משהו אלחוטי מחשש לבעיות קליטה (כרגע יש לי סט אלחוטי Logitech LX710 שבמרחק של 4-5 מטרים עושה בעיות קליטה.). המלצותיכם יתקבלו בברכה. תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by GGUUYY5,

רציתי לקבל פה את כל הפרטים האפשריים על הG5 ואיך הוא עובד במשחקים והפונקציות השונות שלו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אוקיי, אז הבעיה פשוטה, אבל לא ברור לי איך פותרים אותה (: יש לי מדפסת חצי-אלחוטית. כזאת שצריך לחבר דרך כבל לנתב. הבעיה: אני רוצה לשים אותה בחדר X, כאשר הנתב בכלל בחדר Y, ועדיין להיות מסוגל להדיפס אלחוטית. יש לי הרגשה שאפשר לעשות את זה [עוד נתב אולי], רק שאין לי מושג איך. אשמח אם תעזרו תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by shnozlid,

שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by manenbu,

אהלן, העכבר שלי ללפטופ התקלקל. אז אני מחפש משהו חדש שיעבוד טוב לגיימינג, יהיה קל ונייד, ויהיה עם כבל. מה יש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/CA/EN,CRID=1792,contentid=9515 מאיפה אני משיג את המתאם שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jj516,

יש לי PALM ZIRE 72s אני רוצה להתקין עליו GPS, יש תוכנה שעובדת בפאלם? והאנטנה? יש שם בלוטוט' אז אפשר יהיה לחבר אותה, אבל אני לא מכיר תוכנה שעובדת בפאלם. יש כזו?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אחרי תקופה מכובדת של שימוש קבוע - אלו הן ההתרשמויות שלנו מסט אוזניות אלחוטי לגיימינג ושימוש כללי בסביבה בה אנחנו חייבים לנוע בין עמדות שונות באותו החדר ולהפרד מהכבל לכתבה

12. Started by omer_xd,

האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by hofshi,

שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...

14. יש לי איזו שאלה דבילית אבל מעצבנת מאוד בקשר למקלדת ועכבר אלחוטיים. במקרה שאני משתמש בהם מרחוק, אני זקוק לקרש לשים עליו את המקלדת והעכבר.. אתם יודעים אם יצא איזה קרש מיוחד בשביל זה? או פתרון אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לרכוש עכבר המיועד לגיימינג שכולל לחצנים פיזיים לשינוי DPI, האחיזה הינה palm. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולב עם פקס סכום: סביבות ה800 ש"ח חשוב לי שתיהיה איכות סבירה של הדפסה, איכות סריקה שתיהיה קצת מעל הממוצע, מהירות הדפסת דפים לא כל כך משנה לי ומדפסת שיש לה עבר נקי מתקלות זה הכי חשוב לי שמעתי בעבר שיש מדפסות שצריך להחליף להם את התוף כל כמות דפים מסויימת, האם זה עוד קיים ואם כן אם יש מדפסות שאין צורך להחליף להם את התוף זה יהיה הרבה יותר טוב תודה מראש!

17. Started by bneli,

יש לי פד ישן שכבר מתפורר ואני מחפש פד חדש הפאד שיש לי הוא עשוי ממין בד כזה מלמלה ומתחת זה פלטה של ספוג עבה (4מ"מ בערך) אני מחפש משהו בסיגנון הזה..עבה כזה...לא כמו הפלסטיקים הדקיקים ראיתי שלSteelSeries יש פאדים שנחשבים טובים אבל יש המון סוגים.. הייתי רוצה שתכוונו אותו לסוג שיש לו תתכונות האלה פחות או יותר עדיף שיהיה לו צבע מעניין לא סתם שחור חלק..! עדכון:עוד התלבטות שיש לי..אם כדאי אולי פאד עם כרית אחיזה ליד(לא הפשוטים המגעילים) כמו Razer Vespula Dual Sided Gaming Mouse Mat? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10501 אם זה באמת נוח הכרית הזאת? תודה רבה זה הפאד הנוכחי שיש לי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מדובר במכשיר שעוקב אחרי תנועות הראש של השחקן ומעבירן למשחק על מנת לתת מבט נע במשחק - מתאים במיוחד לסימולטורים אם יש ניסיון נא לפרט יתרונות וחסרונות והאם הוא שווה את מחירו (120$). http://www.edimensional.com/products.html

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אין איתו הוראות או משהו ולא מצאתי תשובה בשום מקום ברשת. כאשר לוחצים לחיצה ארוכה בת 3 שניות על z-pad הגלגלת מתחילה להבהב והמקשים מפסיקים להגיב (למעת קליק ימני שמאלי) עד ללחיצה נוספת על גבי מקש z-pad. נראה כאילו שהוא במצב הקלטה למקרו או משהו כזה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. בנוסף נראה כאילו שתאורת הצבע התכלת היא היחידה שנכבת ונדלקת באפקט עימעום יחד עם תאורת הסמל שבגוף העכבר, כאשר שאר הצבעים דולקים באופן אחיד. האם ניתן להגדיר אפקט עימעום עבור שאר הצבעים וכיצד? דבר נוסף לגבי הצבע התכלת, כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על z-pad אז הגלגלת לא מהבהבת כמו בשאר הצבעים, אך הפסקת התיפקוד זהה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, חרשתי את הרשת ואפילו רכשתי (והחזרתי לחנות) בחיפוש אחר מפצל USB אשר ייתן לי מענה לדרשות הבאות: - מפצל לפחות לשתי יציאות ועדיף ארבע יציאות. - אפשרות קבלת כוח ממקור חיצוני (AC). - שליטה בכיבוי והדלקה של פורטים מסוימים. - אפשרות להעלות מידע ולא רק להוריד, כלומר תמיכה גם בכונני USB חיצוניים, נגנים וכו'. יש לי מנורת USB (להאיר את המקלדת בליליות החשוכים), מתאם IR ונגן MP3. את המתאם והמנורה אני רוצה להשאיר קבועים במקומם, אבל המנורה דולקת כל עוד היא מחוברת לUSB, ולכן אני מחפש אפשרות לשלוט בחשמל שמגיע אליה. חשוב לדעת שבכל מקרה, גם אם יציאת USB מנותקת דרך ה-BIOS, היא עדיין מעבירה מתח של 5W שמספיק בשביל גאדג'טים קטנים כמו המנורה. האם מישהו מכיר פתרון כזה או דומה, אפילו רק על של…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש ללא ספק ועם חלון התקציב שלי הוא 1000 שקל

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום לממליצים היקרים, אני זקוק לגיים פאד איכותי למחשב. חשוב לי שהוא יהיה חוטי כי אני משחק במשחקים שהlag הקטן יכול להיות משמעותי. המחיר - עד 250 ש"ח. תודה מראש.

24. Started by daniel666,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd2070727250.htm אני ירצה גם להוסיף חלון וספק של300W

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by TalmoR,

האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.