ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש ציוד דיי כללי שלא יגביל אותי מבחינת אפשרויות. אם זאת לא בקשה מוגזמת חשוב לי שהציוד יהיה בצבעים אדום שחור כי זה הצבעים בחדר ושל שאר הציוד. הקנייה תתרחש בארץ בגלל קשיים להזמין מחו"ל (אחריות וחוסר ביטחון שלי שתיהיה טעות) עכבר - אני מחפש עכבר עם מינימום 1600PDI מאוד חשוב שהוא יהיה נוח, גדול אבל לא כבד מידי שיעבוד טוב, אני מעדיף את המראה הפשוט. לא יותר מ 300 ש"ח עם עדיפות לחיסכון חשבתי על Logitech G400s אבל לא ידוע לי שמוכרים אותו בארץ פד - חשבתי על SteelSeries QcK שמעתי עליו רק טוב אם יש לכם המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע. אני לא חושב שפד צריך לעלות על 100 שח זה שהצעתי עולה 65 ש"ח. מקלדת - הכי חשוב זה עברית, מלבד זה שתיהיה שקטה (בלי סוויצ'ים כחולים או משהו ואנ…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת <: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=5987
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את 3 האתיופים הראשונים שלי, מדגם ה "Field Worker" (אני מת על גאדג'טים..... ) היצרן ממנו קניתי את המוצר לא סיפק דוקומנטציה או אפילו מדריך בסיסי בנוגע להתקנתם. חיפשתי באינטנרט, ומצאתי את המדריך הבא - http://users.kymp.net/feuer/nigger_user_manual.txt אי אפשר שלא לשים לב שהמדריך די מיושן, ואף מתייחס לניגרים אמיתיים - לא יהודים כמו שרכשתי. מכיוון שברשותי 3 יחידות מסוג "Field Worker", עקבתי אחרי עצת המדריך לחברם בחיבור סריאלי. שמתי לב שהחיבור הסריאלי החדש גרם להם למעוד רבות, יצר בילבול, איטיות וירידה בתפוקה - לפני חיבורם הם היו משיגים ציון 311 ב 3DMark ללא מאמץ. האם עליי לתת להם להסתגל לחיבור החדש, או להחזירם למצב StandAlone? שמעתי גם על Overclocking - האם…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA7VTXH, ויש לו דבר הנקרא DUAL BIOS, הבנתי שהמטרה שלו היא ברגע ש BIOS אחד נהרס (עד היום לא הבנתי איך ביוס יכול להיהרס ?!!! ???) אז הביוס השני נכנס לפעולה. אם מישהו יודע איך נכנסים לביוס השני ?! או איך מתפעלים אותו ?! והאם אני יכול לבחור איזה מהם שיפעל ? אנא השאירו הודעה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי סידירום LG X52 או בשמו CRD-8522B עכשיו..הסידירום לא מזוהה בדוס מישום מה... וכל פעם שהמחשב עולה אני מקבל הודעה שהסקונד סלייב לא פועל וצריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לווינדוס..., בווינדוס הסידי פועל מצויין ! ביררתי קצת באתר של LG והבעייה היא שהכרטיס קול עולה לפני הסידירום אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהסידי יעלה לפני הכרטיס קול.. ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם מצאתי אתר שמסביר ומראה בוידאו איך לפרק כל טלפון סלולרי. אני רוצה משהו דומה רק למדפסות של ברדר. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלה אם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רואה דבר כזה usb 2.0 ו USB 1.1 למה הכוונה מה זה נותן לי שזה 1.1 או 2.0 אם יש לי 1.1 מה אני משדרג אותו ל2.0 לא הבנתי אז מי שיכול להסביר לי את זה בבקשה
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והאם הוא מתאים ל-P4 יש לי לוח ASUS P4P800-VM עם זה משנה. והאם הספק יחזיק את המחשב כמו שצריך בלי בעיות: יש לי מעבד P4 2.8 שתי סטיקים של זכרונות 512 ביחד כרטיס מסך R9600XT כרטיס רשת שתי דיסקים קשיחים(40 ו-120 G) פלופי ושתי צורבים ועוד שלוש דברים שמחוברים ל-USB. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובדת ברשת גדולה ולפני מס שבועות חיברו לי טלפון קווי במשרד, החלטה מעכשיו לעכשיו בלי שום סיבה כי בתכלס אין בו שום שימוש, בכלל. יש חשד סביר שהתקינו מכשירי האזנה בטלפונים האלה, אז בדקתי וראיתי שהטלפון לא מחובר לקיר אלא ישירות למחשב. במקומות עבודה שהייתי בהם הטלפון היה מחובר ישירות לקיר.. השאלה שלי היא האם יש דרך לבדוק את זה? ואם לא הגעתי למקום הנכון אשמח להכוונה :)
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-