עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הנה הקישור: הקישור מה דעתכם? המחיר לא קצת מעורר בעיה?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by GEVER1,

אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  3. ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מאוד אוהב לצייר ומחפש לקנות עט איכותית לציור על הטאבלט. אני צריך משהו באמת טוב שיתן מקסימום תחושה של שרטוט על נייר ולא סתם איזה עט בעשר שקל עם חוד/ ראש עבה. יש המלצה? אין בעיה להביא מחו"ל... הטאבלט שלי הוא סמסונג גלאקסי טאב S 8.4

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by erez.kr,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by D.Man,

אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתספק את הסחורה ועם זאת תהייה שווה משהו - המחיר הוא מומלץ והגמישות איתו היא כלפי מטה...

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by berner,

חברים שלום :saint: רכשנו במשפחה מצלמה וידאו סוני דיגיטלית . עכשיו אני רוצה להוריד מהמצלמה למחשב ולעשות עריכה וכו' . מה אני צריך לרכוש כדאי לבצע זאת אבקש גם המלצות מהחברים המבינים בברכה :smiley5:

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  12. הבנתי שזה לא הפורום המתאים לנושא .

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jcdenton1,

אני מתכנן בקרוב לקנות או PALM או POCKET PC ותכננתי לקנות ZIRE71 כבר שבוע הבא אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט כי יש משהו יותר טוב. קודם כל אני לא מבין מה ההבדלים בין ה-POCKET PC לפאלם. אני קונה את זה בעיקר בשביל הבית ספר (להשתמש במקום מחברות) ואני לומד מקצועות כמו אלקטרוניקה, פיסיקה כך שיש הרבה שרטוטים. מה יהיה יותר נוח בשבילי? מה כדאי יותר? מה ההבדלים? בבקשה לציין דגמים ומאיפה אני יכול לקנות אותם. תכננתי לקנות את ה-ZIRE71 שבוע הבא ב 1500 שקל אבל אז חשבתי לבוא ולשאול אותכם קודם. אז התקציב הוא 1500 שקל בערך, אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו יותר טוב. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום אנשים! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3645081-3692889.html זאת המדפסת אותה אני מתכנן לקנות; מכיוון שהיא משתמשת בקישוריות אלחוטית היא מתאימה לי בדיוק מבחינת סדר ואירגון בשולחן העבודה שלי אך השאלה היא כזאת.. בבית אין לי ראוטר כלשהו או רשת אלחוטית בכלל אך המחשב שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה onboard (לוח אם: Gigabye GA-K8NXP-SLi) האם תיהיה לי בעיה בחיבור המדפסת בקישוריות האלחוטית ? (האם תיהיה תקשורת ישירה בין המדפסת למחשב) או שאזדקק לרכישת ראוטר ? (מה שיגדיל את ההוצאה ולא ישתלם) תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by G-DIABLO,

אבא שלי מתלבט אם לקנות מדפסת לייזר שחור לבן בגלל שהוא מדפיס הרבה מסמכים. רציתי לשאול מה החסרונות של מדפסת לייזר לעומת רגילה ומה היתרונות. ד"א יש לנו 2 מדפסות דיו רגילות בבית. ושאלה נוספת עד כמה החיסכון במחיר של הטונר לעומת דיו משמעותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by ben389,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת הזאת? זאת המקלדת הכי יפה, שימושית שראיתי אי פעם ובתור אחד שמשתמש באותה מקלדת קצת יותר מ10 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג ;D עוד כמה תמונות: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. גם אחרי חיפוש די יסודי ברשת לא הצלחתי למצוא תשובה לגבי אורך החיים של הסוללות בעכבר microsoft bluetooth ולכן החלטתי לכתוב תוכנית קטנה ב-vb שתמדוד את זמן השימוש המצטבר שאני עושה בעכבר. שימוש מוגדר כתזוזה של העכבר (לצערי מסובך מאד ב-windows לבדוק שימוש של קליקים או גלילה בתוכנית שלא יזמה את הארוע ,בקיצור זה דורש תכנות מאסיבי) כרגע מדדתי שימוש של 14.5 שעות והתוכנה של העכבר מראה שהבטריות עדיין מלאות ,אני אמשיך לעדכן וככה נקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by sagioto,

שלום, אני מתעניין ברכישת האוזניות הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12613 העניין הוא שאיך שאני מבין את זה הסראנוד כאן הוא מסומלץ ולא מגיע באמת מדרייברים נפרדים. והאם באמת ישנו הבדל גדול? השימוש העיקרי שלי יהיה בכלל לוידאו קונפרנסינג אבל אם כבר אני קונה משהו וגם ככה אני משחק ורואה סרטים במחשב עם אוזניות אז אני מעדיף לקנות פיתרון טוב גם לזה. בכלל, הביקורות שמצאתי על האוזניות הן מ-2009, ראיתי שיש סקירות על מוצרים חדשים וזולים יותר באתר אבל לא ראיתי שהזכירו את הדגם הזה ואיך האוזניות שנסקרו משתוות אליו תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בעל המפרט הבא: M.B - nforce 4 Ultra CPU - amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 RAM - 2X512 ddr 400 mhz 2.5 CL dual channel Graphics Card - 6600gt or 6600 Hard Disk - 160 gb 7200 rpm SATA II floppy 1.44 dvd rom dvd-+rw 16x dual layer optical mouse multimedia keyboard כרגע רשימת הרכיבים הסופית לא סגורה ולכן לא ציינתי דגם ספציפי. כמובן שצריך לחשוב גם על מאוור מארז נוסף ומאוורר למעבד. שאלתי היא האם המארז המומלץ כאן בד"כ Compucase 6A19 המכיל ספק 300W של HEC אמור להספיק למחשב כזה ואם צריך אחר אז איזה? והיכן? שאלה נוספת היא האם יש משמעות של התאמת מארז ללוח אם. כלומר אם אקנה מארז+ספק, האם אני צריך לבקש.לבדוק התאמה ללוח Nforce 4 ספציפי או שזה ג'…

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by r0ckY,

שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by avihy,

אני מחפש מקלדת למשחקים. תקציב: עד 250 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. שלום לכולם. רציתי לשמוע כמה חוות דעת מאנשים שיש להם נסיון אם החברה הזאת. אני הולך לשדרג מקלדת ועכבר. תמיד העדפתי לוגיטק והיתי די מרוצה מהם. אני מתכנת במחשב וגם משחק לכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה וגם טובה ל FPS בעיקרון. במקלדת חשבתי ללכת על זאת: http://ksp.co.il/?uin=15681 מהקצת ביקורות שמצאתי הבנתי שהמקלדת טובה סהכ. מבחינת עכבר גם מהחברה הזאת. http://ksp.co.il/?uin=15829 מה דעתכם? מבחינת לוגיטק ראיתי רק מקלדת אחת סבבה שיהא G105 אבל היא כבר מדגם ישן וקשה להשיג אותה.

25. Started by omrit,

היי, אני צריך המלצה לספק כוח בתקציב של 250 ש"ח, הספק צריך להיות לפחות 350W, שקט, ועדיף בתקן של לפחות 2.0 הבעיה האחרונה היא שזה צריך להיות מלוג'יק (כי אני קונה שם את כל המחשב. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184 תודה למגיבים!!!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.