עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by skyline,

האחד: RAIDMAX scorpio 868 black לינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 השני: CHENMING 301KES-0-AW Silver Aluminum ATX Mid Tower לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811125459 מה אתם אומרים כדאי לקחת ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by eyal,

מישהו מכיר את החברה והאם היא טובה?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. מחפש הצעות למארז חדש שבא ביחד עם ספק איכותי עם תקציב של עד 800 שקל... אני מחפש מארז טוב קל מאוורר היטב ויפה כמובן ושיבוא איתו ביחד ספק איכותי שקט ומתקדם יש לי תקציב שאבא שלי אישר עד 800 שקל ולא יותר המפרט שאני אמור לקנות נמצא בצד ימין ....

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Anatal,

איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by Dano,

בקיי אס פי יש 4 ספקים שיש אחרי הרשימה של המארזים..כדאי לקנות אותם? יש שניים שרשום עליהם KSP ואחריהם שניים של חברת HEC.. אז הראשון מביניהם HEC 475W (True Watts הוא טוב אתם חושבים מכיוון שאני רוצה ספק איכותי שיחזיק לי את המערכת מפני שבמארז שאני קונה הוא לא מספיק למערכת..

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by amiri,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. Started by kobine,

חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by אריה7,

איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by User_Name,

שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by HoLy4EvEr,

אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  19. לא משנה תקציב...

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by benor,

אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.

21. אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Meidan2005,

קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by orzilca,

אני לא יכול ללחוץ על Shift ועוד מקש ביחד רק השורה האמצעית במקלדת עובדת עם זה ASDFGHJKL:" כל שאר המקלדת לא חוץ מהאותיות TY}{BN?N רעיונות?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by eegg,

אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Yoav,

חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.