עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 1.זה נכון שלעכבר MX620 של לוג'יטק יש 1600DPI? 2.האם העכבר MX1000 טוב יותר מהעכבר MX620 או פחות טוב? 3.איזה מהעכברים האלו מתאימים יותר לגיימרים? תודה

2. Started by dvirl,

למשהו יש מתאם כזה? האם זה עובד טוב? איפה אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

שלום!! יש לי מארז יקר מאוד ואחותי רוצה לקנות מארז בידיוק כזה למחשב שיש לה בבית היתי רוצה שתציעו מארזים שהם בערך כמו המארז שיש לי או איפילו יותר טובים ומחיר יתר זול המפרט של המחשב של אחותי intel p4 3.2 ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P 1024 ocz ddr3200(2*512) maxtor 200GB המארז שיש לי רשום למטה במפרט שלי

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by AdiR^SiNaI,

האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by e-gnt,

הG5 ב350 וה518+Steelpad QcK ב320.. מה כדאי יותר ? תודה וחיפשתי לפני זה , אבל אמרו שה518 כדאי כי הG5 יקר הרבה יותר אבל עכשיו ירד לו המחיר

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by ruve,

הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by alia,

הלוח במידות בערך 26x26 ס"מ והתושבת של המעבד בזוית של 45 מעלות ביחס ללוח לא הבנתי האם יש הבדל מבחינת תאימות דוגמא ללוח:d915 gmh של אינטל תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by arik_bulldog,

ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. Started by ICblood,

שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור

10. Started by podpeople,

שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by vini,

מישהוא יודעה איך פותחים קובץ mdf

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by erez.kr,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by barak_11,

שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by k_700,

אממ...שהספק יהיה זול יחסית ואיכותי. שיהיה גם טוב לשדרוגים עתידיים, בעקרון זה מיועד למחשב עם כרטיס מסך טוב, מעבד של AMD , בקיצר זה מיועד למחשב של משחקים וoc. שנה טובה.

18. Started by aldema,

חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by spatz,

איך יודעים מתי הספק שלי חלש מידי ולא מספיק? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לבדוק אותו?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by prexus,

איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by eyal00,

יש לי את המארז הנ"ל ואני רוצה להוסיף צורב.פתחתי את הפלסטיק הקידמי אבל יש שם חתיכת ברזל מולחם ואני לא יכול להוציא אותו. חוץ מזה יש לי כונן DVD אבל שהוספתי אותו לא היה בעיה כי הכונן הראשון כבר היה פתוח. אפשר לראות בתמונה למה שאני מתכוון. יש עוד דרך חוץ מלשבור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by kobine,

חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by tibia,

יש לי AMD 3000 939 k8nf 6600 לא gt 512 mb 80gb האם הספק + מארז יחזיקו ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_148_543&products_id=5110 תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by waizman,

יש לי מחשב XT בלי ספק ואני רוצה לשים לו אחד. ברור שספק ATX לא יתאים אז חשבתי על ספק AT. האם זה יתאים? כמה W צריך בכלל? להזכירכם המסך גם מתחבר לספק הזה... תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים