עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by יונדב,

מישהו יכול לעזור לי בחיבור פאלם מסוג: palm m515 לאינטרנט? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by User_Name,

שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  9. חברים, קראתי ביקורות עשיתי חושבים והמארז הנ"ל נראה לי. 120 מקדימה ומאחורה, אורור עליון, עיצוב חלון מעניין וכו... מישהו (ליאור) יודע איך הספק? מי ממליץ? מי לא? ולמה... תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פשוטה שני הדגמים הסופיים שהחלטתי עליהם הם Canon MP160 ו-HP Photosmart C3183 מה אתם אומרים איזה מהם עדיפה? לשימוש בייתי לא כבד, אולי לפעמים להדפיס תמונות גם הבנתי שלקנון עוד אין דיו חלפי אבל המקורי שלה יותר זול משל HP אני נוטה יותר לכיוון הקנון יש למישהו ניסיון עם המדפסות האלו? תודה

11. 1.זה נכון שלעכבר MX620 של לוג'יטק יש 1600DPI? 2.האם העכבר MX1000 טוב יותר מהעכבר MX620 או פחות טוב? 3.איזה מהעכברים האלו מתאימים יותר לגיימרים? תודה

12. Started by tomystein,

יש את זה HEC Compucase CI-6A19 ויש את זה אם אני לא טועה HEC Compucase CI-6A21 לכל מארז מחיר שונה.. מה שונה בכל אחד מהם? אם קונים מארז כזה... צריך לקנות מאווררים, גופי קירור או דברים נלווים? תודה

13. אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by adamshar,

יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  15. מעדיף אחת שיודעת להדפיס גם על דיסקים גם. לא חובה אם מייקר מאוד את המחיר מחיר לא מוגזם.. תודה

16. Started by TaLTooL17,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by KKK,

סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by gman27,

חברים שלום . ראיתי פה מספר המלצות למדפסות אך רובם נגמרו בוויכוחים ללא המלצות אז תקציבי הוא עד 359 ש"ח. אשמח אם תתנו עצה טובה . תודה מראש

19. Started by lipa,

אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by podpeople,

שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Johnny,

שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by KF,

שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים