עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by BloodFist,

שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by PSdesign,

צריך המלצות לאוזניות ומיקרופון (headset) בתקציב של עד 150.... השימוש הוא שימוש שוטף, מוזיקה משחקים והכול... ולמיקרופון בעיקר משחקים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. 1.1?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב. עכשיו שורקת. טוב שמעו אני מיתלבט בין שני ספקי כוח שניהם עולים אותו הדבר אבל שימו לב בספק אחד יש שני מאווררים של 80 ויש לו 420 W ו active pfc בספק השני יש מאורר 120 410 W סליבינג רשת מוזרה כזאת באזור החיצוני... ו passive pfc אז תגידו איזה ספק יותר כדאי הסליבינג דיי נחמד אבל חשוב שהספק יהיה טוב ושקט (ממש ממש חשוב) והאם אני ארגיש את ה 10 W האלו? אם צריך הנה מיפרט (עתידי) athlon 64 3000+box epox k8da3j 7 fans 2 cathods 2 fun bus dvd rw (DL) MSI geforce 6800 WD 80 gb sata עם צריך עוד משהו תגידו והנה הלינקים לספקים הראשון 420W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 השני 410W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Dano,

בקיי אס פי יש 4 ספקים שיש אחרי הרשימה של המארזים..כדאי לקנות אותם? יש שניים שרשום עליהם KSP ואחריהם שניים של חברת HEC.. אז הראשון מביניהם HEC 475W (True Watts הוא טוב אתם חושבים מכיוון שאני רוצה ספק איכותי שיחזיק לי את המערכת מפני שבמארז שאני קונה הוא לא מספיק למערכת..

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Silver Dragon,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 בתוספת שני מאווררים מהמארז שיש לי כרגע. זה בדיוק התקציב שלי, שווה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. Started by asilic,

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by ariel7766,

תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  15. ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by lipa,

אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by prexus,

איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Johnny,

שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

24. Started by Silver Dragon,

מחפש מארז כמה שיותר טוב ויפה, תקציב 500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים