ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין במקרנים כפתרון לקונוע ביתי אצלי בחדר. הבעיה היא שיש המון מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים בפועל (חוץ מ"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר").. מושגים כמו עוצמת הארה, יחס ניגודיות, רזולוציה, וכו'... שוב, ברור ש-"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר", השאלה היא מה הוא המינימום בתנאים ספציפיים... המקרן הולך להיות בחדר לא קטן, אבל גם לא גדול מדיי (הוא יהיה במרחק של כ 2-3 מטרים מהמסך), כשהדגש הוא על מחיר זול (זאת לא חוכמה לקנות את ספינת הדגל של YAMAHA...) חשבתי על ה BenQ DS-550, שנותן לי "60 ממרחק של 2 מטר ועולה ממש מעט יחסית (כ 8,000 ש"ח). האם הוא ממש זבל או שבתור מוצר Value הוא סביר ויספק אותי ? אנא, בלי תגובות מאנשים שכל מה שהם יודעים זה להשוות אותו למקרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אני צריך מדפסת תמונות לחיבור למחשב, אין צורך בקורא זכרונות ואין צורך במסך LCD על המדפסת. משהו בסגנון המדפסת הבאה:
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הוא עולה- ¤ 257.32 והוא נראה יפה. ומה הגודל שלו??? הוא מספיק למפרט הבא?: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 508.3 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive […
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שאלה, האם בריא יותר לכבות את ה UPS כאשר מכבים את המחשב? כאשר יוצאים לשבוע חופש? בכלל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd813083196.htm אני משיג את זה ב350 שקל משהו יכול להגיד אם היא נוחה או לא?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מכשיר משולב שמתחבר בעזרת USB 2 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יתאים למחשב. כיצד אני בודק איזה USB יש לי? המחשב שלי כמעט בן 3 שנים: P3 800 Mhz Asus CUV4X
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה.. מה אתם אומרים על המארז הזה? ההורים שלי קנו לי אותו בשביל ראש השנה.. (למרות שעבר קצת זמן..).. והוא צריך להגיע בשבוע הקרוב.. רק לא הבנתי מה המידות של בסנטימטרים..אז יש מישהו שמבין..כי נראה לי זה רשום באינצים או משהו כזה.. אז יש מישהו שיכול להגיד לי מה המידות בסנטימטר עומק, אורך, רחוב.. תודה, רן! עריכה ------- חח הקישור משום לא עובד אז אני אדריך אותך.. כנסו לפנדה http://www.pandas.co.il/ ומשם תכנסו למארזים ואז בקטגוריה SuperTalnet תבחרו בזה ושם המארז הראשון(הכי למעלה) זה מה שקנו לי.. Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window ---------- לפי דעתי הוא ממש יפה D:...
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לפי הביקורות זה נראה מארז מצוין עם הרבה תכונות. לי הכי חשוב זה נוחות הגישה לכוננים הקשיחים וכיוב' אני רק לא מבין מה ההבדל בין מארז V2000A לבין THERMALTAKE XASER 3 V1000A ? האם כדאי ? או שיש מתחרה טוב לא פחות ממנו ? הוא מארז יקר אז כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אז ככה, הסתכלתי גם על לוגיטק וגם על מיקרוסופט כברירות מחדל לעכברים, אבל לא מצאתי את מה שרציתי. מה שאני צריך זה עכבר פונקציונלי מבחינת הכפתורים והשליטה שיתאים גם לעבודות גרפיקה, אבל גם לשאר הדברים הבסיסיים - הוא צריך להיות אופטי, אבל אין לי עניין בעכבר אלחוטי (למרות שזה לא יזיק) עד עכשיו מצאתי שני דגמים שנמכרים בארץ ומעניינים אותי הראשון הוא הa4tech wop-35. עכבר אופטי עם שני כפתורי גלילה שנראה מאד נחמד. משום מה בארץ מתעקשים לקרוא לו quantum 4D. הוא עולה בערך 120 שקל ואפשר לראות פירוט שלו כאן: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=WOP-35 אחד הדברים הכי נחמדים בו זה הגלגל השקט שפיתחו בa4tech ולא עושה רעשים. השני הוא עכבר של Iogear 4d web cruiser (דגם…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מצלמת 2MP איכותית ומתלבט בין שלושתן: כולן בערך באותו טווח מחירים - אך אני יסדר אותן מהיקרה לזולה Cannon A60 Nikon 2100 Cannon A40 סדר העדיפויות שלי הוא בערך כזה (יכול להיות שיש שיקולים שלא חשבתי עליהם עכשיו) מסודר מהשיקול הכי חשוב לפחות חשוב ... 1. איכות תמונה . 2. צילום לילה (פלאש איכותי כמה שיותר) . 3. צילום ווידאו (רצוי מאוד עם קול) שבאמת נראה כמו ווידאו - ולא מצגת 4. מחיר (למרות שלא הכי קריטי לגביהן) זהו בנתיים .... למישהו יש המלצות, או הערות בנושא ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-