עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by galh_5,

בטוח 100% שכדאי לקנות CANON PIXMA IP1500 ב-325?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by sos,

שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by ONKYO,

אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by alonf29,

שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by e-gnt,

הG5 ב350 וה518+Steelpad QcK ב320.. מה כדאי יותר ? תודה וחיפשתי לפני זה , אבל אמרו שה518 כדאי כי הG5 יקר הרבה יותר אבל עכשיו ירד לו המחיר

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by jakijaki,

האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by השופט,

יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by BooMMachiN,

עריכה: ההורים שלי הצליחו להשיג מחירים טובים על 2 דגמים: ה- HP 4343 וה- BROTHER DCP-150C השאלה, איזה מדפסת עדיפה לשימוש ביתי? תודה רבה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום. אני קצת הסתבכתי ואני מבקש ייעוץ. אני מעוניין לשדרג את הספק שלי. להלן מפרט המחשב שלי: פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA עם 120 גיגה בייט, 512 DDR, כונן CDROM, צורב DVD של סמסונג, כונן דיסקטים, לוח אם של Asus, כרטיס מסך Geforce 6600GT, כמו כן יש לי שני מאווררים. הספק שיש לי הוא סטנדרטי PL250. עד 250 W. אני לא מתעסק ב OC וכו'. הסיבה שאני מעוניין לשדרג היא שבמשחקים כבדים, המשחק הופך לממוזער אחת לכמה דקות ולעייתים אני מקבל הודעה שלא מגיע מספיק חשמל לכרטיס מסך שלי. האם זה מצביע על ספק חלש מדי? אני יודע שחברות כמו FSP, ChannelWell, Hec ו-Sirtec, ,HEC,Enermax,Antec,Seasonic הן המויבלות בתחום. האם תוכלו להמליץ לי על ספק + דגם מדוייק + חנות שבה קונים. אני בכוונה לא נותן עלות כי …

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  13. בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by ICblood,

שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור

15. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  17. שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by spacedude,

אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  19. שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by erlich9,

שלום אני חדש בפורום ואני חייב עזרה אני קונה מחשב (מצטער על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb הלוח אם עוד לא ידוע אבל אני חייב עזרההההה אני לא יוד איזה מארז וספק ליקנות אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל המליצו לי על thermantake אבל אין לי מושג איזה מהם ומה מתאים למחשב ואני ישמח גם להמלצות לספק טוב שמתאים בתודה מראש נ.ב אם אפשר תמונות ומאיפה כדאי לקנות

21. Started by duk4u,

יש לי מודם - ADSL ישן, של - Direct com ויש באםשרותי לקבל מבזק מודם. האם זה נכון שמודם רשת עדיף? (יש לי כרטיס רשת מובנה). ואם כן איזה מודם עלי לבקש?. אשמח לקבל תגובות...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by lybmann,

קניתי מקלדת חדשה מהסוג הנ"ל. השאלה שלי היא כזו. איפה שיש את מנורות שמלמשל מסמנות לחיצה על Num lםck ו Caps Lock יש עוד שתי נוריות שעד כמה שנשמע מביך אני לא יודע מה תפקידם ומתי עלי להישתמש בהן... ליד מנורה אחת כתוב F וליד השניה יש חץ עבה שמופנה כלפי מטה ונגוע בקו דק. אני מאוד יודה לכול מיש שיש לו מידע בעניין! בתודה מראש יוסי ???

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by eyal00,

יש לי את המארז הנ"ל ואני רוצה להוסיף צורב.פתחתי את הפלסטיק הקידמי אבל יש שם חתיכת ברזל מולחם ואני לא יכול להוציא אותו. חוץ מזה יש לי כונן DVD אבל שהוספתי אותו לא היה בעיה כי הכונן הראשון כבר היה פתוח. אפשר לראות בתמונה למה שאני מתכוון. יש עוד דרך חוץ מלשבור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by kobine,

חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים