עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Li0n1,

קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by talaus,

לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by SPONER,

הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by EdenC,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מארז למחשב החדש שלי,איך הSamurai? כמה מאווררים מגיעים איתו? הם שקטים? למישהו יש אותו פה? האם הוא שווה את ה200 ש"ח? הוא נראה לי ממש יפה,ואני צריך חוות דעת. תודה רבה, עדן

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. מחפש הצעות למארז חדש שבא ביחד עם ספק איכותי עם תקציב של עד 800 שקל... אני מחפש מארז טוב קל מאוורר היטב ויפה כמובן ושיבוא איתו ביחד ספק איכותי שקט ומתקדם יש לי תקציב שאבא שלי אישר עד 800 שקל ולא יותר המפרט שאני אמור לקנות נמצא בצד ימין ....

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ואני לא יוע איזה חברה זאת איך אני יכול לדעת? **רשום על המצלמה SUPRATEC, לא יודע אם זה החברה עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום! תודה!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )

14. לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by ShahafH,

טוב מכיוון שאני הולך לממש את השידרוג שלי וכרגע יש לי ספק כוח ג'נרי 400W אז אני צריך להחליף אותו בספק אחר. אני צריך משהו סביר מקסימום 500 שקל תודה.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by DAnT3,

ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by base,

האם ניתן לתכנת את הכפתורים של העכבר לכל אופציה? במשחקים או ב-WINDOWS . כמה לחצנים יש לעכבר? ולמה בדיוק הגלגלת התחתונה מתוכנתת למה ייעודה? (האם זו גלגת או רק משמשת אחורה וקדימה? ) האם העבכר נוח או שהוא כמו שנאמר על ה- G7 כבר ששימוש מרובה בו מזיעים איתו? MX Revolution האם עכבר זה מתאים למשחקים?

18. Started by demonshlomo,

משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by ofir_16,

יש לי מחשב יחסית ישן שאין לו תקן של usb 2.0. לאחרונה קניתי צורב חיצוני שיש לו גם חיבור של usb 2.0 וגם חיבור של firewire. רציתי לדעת אם יש איזשהוא כרטיס שיכול לשדרג לי את התקן ל- usb 2 או ל- firewire. ואם כן, מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. 1.זה נכון שלעכבר MX620 של לוג'יטק יש 1600DPI? 2.האם העכבר MX1000 טוב יותר מהעכבר MX620 או פחות טוב? 3.איזה מהעכברים האלו מתאימים יותר לגיימרים? תודה

21. Started by dvirl,

למשהו יש מתאם כזה? האם זה עובד טוב? איפה אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  24. Started by ruve,

הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by prexus,

Hello ppl, po ze prexus from Palo Alto, CA, USA, in my new home. I'm buying a new comp, and need advice about some stuff Case - I'm thinking about either the CoolerMaster PAC-T01-E1 or the Antec P160WF. Which would you reccomend? PSU - I'm thinking about the Enermax noisetaker 470W with PFC, the 105$ one. Any better ones for the same price? Keyoard - I'm getting either the Logitech elite keyboard, or the Ideazon Zboard with crossfire kit. Which should I get? Thanks, preXus.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים