ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום.. אני מתלבט בין מקלדות למחשב שיתאימו כמה שיותר לגיימרים.. (לא להציע את ה-G15 היא יקרה לי מדי..) ראיתי: Logitech Media Keyboard Elite (1 2) Logitech Cordless Desktop S510 3) Logitech Cordless Desktop LX710 4) Logitech LX500 מה הכי טוב???אשמח לחוות דעת על כל אחת...היתרונות/חסרונות........... אם יש עוד מקלדות טובות שאתם ממליצים אשמח לשמוע.. אשמח לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי עוד בקשה בקשר לmx518 .... אני לא מצליח להשתמש בכפתור שאמור לעבור לי בין חלונות אני הבנתי שאני צרך להתקין תוכנה בשם setpoint מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לתוכנה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של טרמלטייק 360W עם מאורר אחד וPassive PFC ומישהו אמר לי שהמחבר שיוצא ממנו של ה3 פינים יכול להראות את הRPM אם מחברים אותו ללוח, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשלוט בRPM ואז אני יכול להעלות אותו כי המאורר של הספק מוציא מלא אוויר חם (יש לי חומרה יחסית חזקה). אם אפשר אז באמצעות תוכנה או איך? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם בעכבר \ מקלדת (אלחוטיים של מיקרוסופט) . במשחקים , לא כולם אבל בעיקר בחדשים , משום מה הם משתגעים כמו - המקלדת לוחץ "למטה" העכבר זז למעלה כל הזמן.. עדכנתי הרגע את הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט. יש לכם מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-