ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש הצעות למארז חדש שבא ביחד עם ספק איכותי עם תקציב של עד 800 שקל... אני מחפש מארז טוב קל מאוורר היטב ויפה כמובן ושיבוא איתו ביחד ספק איכותי שקט ומתקדם יש לי תקציב שאבא שלי אישר עד 800 שקל ולא יותר המפרט שאני אמור לקנות נמצא בצד ימין ....
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי את המרז שבכותרת ויש לי כמה שאלות לגבי החיבורים בו: 1. חיבור FRONT USB: צירפתי תמונה של הכבלים של חיבור USB קידמי. יש שם כבל GND נוסף שאני לא מבין לאן אמור להתחבר כי לפי המדריך של לוח האם (DFI NF4U) צריך רק 4 חיבורים. 2. FRONT AUDIO: צירפתי גם תמונה של מה שניראה לי כחיבורי FRONT AUDIO אבל אני לא מבין לאן לחבר אותם. ליציאות AUDIO בצידו האחורי של המארז? אם כן אז איך הם אמורים לצאת לשם דרך המארז? 3. בתמונה עם חיבורי AUDIO יש כבל נוסף, כחול לבן , שאני לא ממש מבין מה המטרה שלו. ניראה לי שזה מתאם בין חיבור 4 פינים ל- שני פינים למאווררים. האם אני צודק? 4. במארז יש על הדלת הקדמית אות Z גדולה שלפי הביקורת על המארז ב-HWZONE אמורה לדלוק ולהחליף את ה -POWER LED. אבל למארז…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני חייב עזרה אני קונה מחשב (מצטער על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb הלוח אם עוד לא ידוע אבל אני חייב עזרההההה אני לא יוד איזה מארז וספק ליקנות אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל המליצו לי על thermantake אבל אין לי מושג איזה מהם ומה מתאים למחשב ואני ישמח גם להמלצות לספק טוב שמתאים בתודה מראש נ.ב אם אפשר תמונות ומאיפה כדאי לקנות
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה מהסוג הנ"ל. השאלה שלי היא כזו. איפה שיש את מנורות שמלמשל מסמנות לחיצה על Num lםck ו Caps Lock יש עוד שתי נוריות שעד כמה שנשמע מביך אני לא יודע מה תפקידם ומתי עלי להישתמש בהן... ליד מנורה אחת כתוב F וליד השניה יש חץ עבה שמופנה כלפי מטה ונגוע בקו דק. אני מאוד יודה לכול מיש שיש לו מידע בעניין! בתודה מראש יוסי ???
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי מה המצב לדוד שלי יש מחשב נייד dell latitude cpx עם מעבד פנטיום 3 והבעיה היא שנשברו לו כמה מקשים במקלדת והוא מעוניין לקנות מקלדת חדשה ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מקלדת חדשה וכמה בערך היא צריכה לעלות ?? זה מאוד דחוף כי זה מחשב עבודה שלו והוא מישתמש בו כל היום תמונה של המקלדת
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
(אם זה אינו הפורום הנכון - תעבירו) אז ככה: בינתיים התכנון הוא לקנות Mobile Xp 2600+ Abit NF7-SL OCZ 433Mhz Platinum Edition והשאלה היא איזה ספק מומלץ ל OC? (אוברקלוקינג כבד ככל שאפשר, עם קירור מים ע"פ התכנון. בינתיים הכל בתיאוריה) חוץ מהחלקים שאמרתי יחוברו גם: WD 80 GB 8 MB Cache ATA100 HDD NEC 2500A DVDRW עוד מספר לדים אולטרא ברייט, אולי אולי גם איזה מאוורר לדים אחד 80 מ"מ וניאון, אבל אלו כנראה שלא בינתיים. (הבהרה: מערכת קירור מים מתחברת לשקע חשמלי 220V בנפרד, בלי קשר לספק) האפשריות הם כאלה, אתם מוזמנים להוסיף עוד, כמובן שההעדפה היא לחסוף כמה שיותר, לא לבזבז סתם כסף: 1. TT butterfly 480W שעולה 530 שקל, נכון לעכשיו הפיבוריט. 2. Antec Truepower 380W/430W/480/550W שעולים 51…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חיברתי צורב (LG 12X8X32) למחשב שלי והוא גורם לרעש סטטי עם הרמקולים שלי (CREATIVE INSPIRE) יש לזה פיטרון (חוץ מהרחקת המארז מהרמקולים)?????????????
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
ראיתי מספר דגמים רלוונטיים כמו: microsoft 6000 laser - 200 nis microsoft 4000 optical desktop -179 nis logitech ex110 -175 nis logitech cordless1500 recharge - 225 nis אם יש עוד דגמים רלוונטים אשמח לשמוע אפשר לעשות שילוב של עכבר אלחוטי + מקלדת חוטית במקרה הצורך תודה מראש אביעד
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עריכה: ההורים שלי הצליחו להשיג מחירים טובים על 2 דגמים: ה- HP 4343 וה- BROTHER DCP-150C השאלה, איזה מדפסת עדיפה לשימוש ביתי? תודה רבה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר איכותי מבית לוגיטק שלא יהיה יקר מידי ושהיה מדוייק וכדאי. ובנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין אופטי לליזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-