עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אוריפ,

שלום! האל-פסק הישן שלי הלך לעולמו והנה הדרישות החדשות שלי: 1. המחשב שלי מצוייד בספק כוח של 480W (הצרכנים העיקריים הם לוח האם, 3 כוננים אופטיים, 3 PCI מלאים, והרד-דיסק של 80GB). 2. מסך LCD 17", אין לי מושג כמה W הוא צורך... תעשו ממוצע . אני צריך אל-פסק טוב שיחזיק את המחשב + המסך ושיהיה לו חיבור למחשב, אני מתכוון בצורה שאם יש תקלה הוא מודיע לי על המסך, מעין חיבור כזה לא של חשמל... אתם יודעים למה אני מתכוון. אין לי העדפה לחברה מסויימת, אני פשוט צריך משהו טוב ואמין שעונה על הדרישות הנ"ל! תודה!

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by JohnClark,

אהלן אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי את המצלמה fujifilm axia אני מחבר מתקין את הדרייברים נכנס לתוכנה והוא כותב לי שהיא לא מחוברת מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by xbx,

שלום אני מחפש מצלמה דיגילית איכותית (אמרו לי 4 מליון פיקסלים זה מה שווה כיום) משהו בתקציב 2000 עד 3000 לכיוון ה-2000 משהו לשימוש ביתי טיולים וכו' משהו שיחזיק המון זמן, חיבור למחשב כמובן וכל האפשרויות המתקדות (וכמובן איפה לקנות את זה, עדיף באיזור תל אביב והסביבה) תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by amitoff,

שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by composite,

שמתי לב, שאלו החיבורים הנפוצים ביותר על-מנת לקשר עם מכשירים חיצוניים. אז רציתי לשאול, מה ההבדל ביניהם? לפי מה שראיתי מכשיר שמחובר ב- USB מוריד לא מעט מביצועי המחשב. ומה עם FireWire? וכמובן, מה זה PS2? זה הכבל שדרכו מחוברים העכבר והמקלדת שלי. תודה! 8)

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by shibby15,

שלומות לכולם, יש ברשותי כיום עכבר אופטי יחסית פשוט מבית גניוס"net scroll+ eye" והוא פשוט אחרי כמעט שנתיים מתחיל לגסוס לי, לחיצות לא נלחצות ודברים כאלה. עכשיו הדבר הראשון שעלה לי לראש זה כמובן הMX500 אבל המחיר של 300 ש"ח קצת מוציא ממנו את החשק. עכשיו יש איזה משהו שנמצא חצי רמה מתחת וזול יחסית? אני אוהב את הכפתורים הנוספים אבל לא צריך 9 מהם... המלצות??

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by liran11,

שלום לכולם ! אני חדש פה... אני חייב שתעזרו לי.. אני קונה מצלמה דיגיטלית חדשה! אבל היא ממשק יו אס בי 2 ! יש בעיה .. אין לי מושג מה זה אומר... אז אני אמשח אם תעזרו לי... יש לי מחשב סלרון 850.. זה פנטיום 3... עם 128 זיכרון.. אני ישדרג אותו בעתיד... עכשיו .. מה זה יו אס בי 2?.. יש דבר כזה יו אס בי 1?... אם המצלמה על ממשק יו אס בי 2 זה לא יעבוד אצלי.?... ואם זה לא יעבוד.. כמה עולה יו אס בי 2?.. אני ישמחחח מאד אם תעזרו לי... כי המבצע של המצלמה הזאת נגמר בעוד יומים.. תודה רבה לכם.. :

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by gshhar,

איזה חברה (אם יש כזו) הייתם ממליצים לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by maxxy,

אני צריך מארז זול (לא יותר מ-400 כולל ספק) שיהיה נוח, שקט, זול עם ספק נורמלי. הומלץ לי על: http://www.pch.co.il/docs/pd-909764041.htm כי יש לו 2 מאווררים של 120 (שקט) ושיש לו ספק יחסית טוב. אם משהו יוכל להסביר לי את ההבדל בינו לבין: http://www.pch.co.il/docs/pd1712863686.htm אז אשמח. בנוסף, מה לגבי: http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=14&cat=Case כאשר מדובר ב-TK-6007 או TK-6200? אודה לכם על תגובותיכם והמלצותיכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Goliath,

שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by alon83438,

מה זה אינטרפולציית חומרה?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by maxxy,

מחפש המלצה על מדפסת צבע טובה, לא יקרה (גם טונרים לא יקרים) בשביל שימוש לא מרובה (להדפיס עבודות). המדפסת\סורק\פקס המשולב של HP שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. Started by The Rock,

בקרוב אני קונה מחשב שיהיו בו שני כוננים קשיחים, כונן DVD וצורב (בנפרד).הכרטיס מסך יהיה Radeon 9800 pro,רציתי לדעת אם הספק הבא יספיק לי: http://www.pch.co.il/docs/pd-938828134.htm תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. Started by Guardian Anubis,

שלומות. אני חדש ואני מפורום חומרה ותוכנה מGAMER. עכשיו - יש לי שאלה די חשובה. חשבתי אולי אולי(אוליX600) לקנות מחשב חדש. עכשיו - יש לי התלבטות במארז..... האם שווה לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1885107929.htm או ששווה להוסיף 300 שקל - ולקנות את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=919&catcode=283 עכשיו - השיקולים הם מבחינת קירור וזרימת אוויר. כלומר - האם שווה להוסיף את ה300 שקל על הקירור שמקבלים בCOOLERMASTER או - שזה לא שווה כ"כ הרבה כסף. או שהעובדה שהSUPERTALNET הוא TOWER גורמת לו לעלות על הCOOLERMASTER תודה ולהתראות נ.ב אני ישמח לראות ביקורות על הPRAETORIAN (חוץ מהביקורת של SC - אותה כבר קראתי)

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב + מארז חדש ואני לא מתכנן oc, ולכן אין צורך לקנות מערכת קירור רצינית אלא רק לעשות שימוש במערכת הקירור שבמארז. איזה מארז אתם ממליצים לי לקנות (בערך ב400-500 שקל), חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ושהמראה החיצוני יראה טוב (אני אוהב את השקופים עם האור הכחול באמצע).

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by yoav9,

המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. Started by __MIKO__,

היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם 2 מקלדות שלא בדיוק עובדות שישלח חופשי, אפילו הדבר הכי מטוטם בארץ. תרגישו חופשי אני חשבתי על מיקסר בסגנון של VIRTU :)AL DJ

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים