עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by ori83,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון ‏3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by DAnT3,

ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני גר בחיפה אז עדיף מהחנות KSP כי אני מעדיף שהם ירכיבו לי את המחשב. אני צריך מארז סולידי, לא שקוף או משהו מטורף. בואו נגיד שהכי טוב שאני מוכן לקנות יהיה בסביבות ה 400 שקל. העניין הוא האם באמת יש הבדלים בסכומים האלה (עד 400) או שרק במארזים המאוד יקרים מרגישים בהבדל. תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו

8. החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by elgard,

לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by jakijaki,

האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by def,

ראיתי עכשיו את הגוסטיק Logitech Momo Force אני מעוניין לקנות את ההגה הכי טוב שיש היום להשיג בארץ רציתי לדעת אם ההגה הנ"ל מתאים לקריטריונים?? ואם לא אז איזה הגה נחשב להכי טוב כיום??

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני חדש פה D: קניתי לא מזמן את הסט של לוגיטק MX3200, המקלדת זוהי המקלדת אחת הטובות שראיתי והשתמשתי מכל הבחינות, לגדי העכבר אני מתלבט בגלל שאני משחק הרבה במשחקי FPS והוא קצת גדול ליד שלי... אז חשבתי לקנות את הG7??? כדאי? או שבכלל כדאי לקנות את הG5??? ספרו לי על העברים האלה. אין בעיה אם תקציב

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by daniel666,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1826449583.htm

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by j,

למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  20. 1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…

21. Started by Mor Abergel,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

לפני שאני יתחיל עשיתי חיפוש אחורה איזה 7 דפים ולא מצאתי את מבוקשי כך שבבקשה תעזרו לי תודה (רק את הדיון שלי מלפני חודשיים) למה שוב אתם שואלים סיפור ארוך. אז ככה אחרי שהמפסת הישנה שלי מתה סופית (HP690C) ללא אפשרות החיה. הגיעה הזמן להתדבר על האבדה ולרכוש חדשה. שמעו אני מכיר רק מדפסות HP כך שאני לא יודע אם ללכת באותו כיוון או לחדש ??? הייתי ב KSP ואמרו לי המדפסות של HP מאוד לא אמינות והם בכלל לא מתעסקים איתם כל שאני מבולבל סופית. אני מחפש מדפסת לא יקרה אמינה וזולה בהצואות. שמתי עין אל ה HP3650 מה דעתכם?האם יש אותה למשהו פה והיכן באיזור הצפון אני יכול להשיג אותה בזול? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by albert13,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by ETB,

אני צריך המלצה למארז שיקלול בתוכו ספק נורמלי, יתן פתרון קירור זול. כרגע יש לי חרא מארז עם ספק 250 W עם נפילות מתח עצבניות. אני מתקוון להתקין את שני המאוררים שיש לי במארז וגם לפרק את הספק שיש לי עכשיו ולשים את המאורר של הספק במארז. ושהמארז יוכל לכלול בתוכו את המאווררים הנ"ל. ועם אפשר שהחנות תהיה מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.