עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hakimon1,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום, היום התקשרתי לחנות מחשבים באזור שלי והיא גם דיי זולה והיא קרובה מאוד לפי מה שחבר שלי אמר, אני קונה ממנה leadtek 6600gt ב1070,זה זול לא? וגם קרוב ,בהתחלה הוא רצה עליה 1200 וגם הוא יבוא להרכיב אבל אמרתי שאני לא צריך, בכל מקרה,רציתי לקנות ממנו ספק ומארז למחשב, שאלתי אותו אם יש לו HEC-Compucase והוא אמר לי שזה חרא של ספק,הספק אין לו הגנות כלל והוא גורם להרבה שריפות,ריסטרטים ודברים כאלו, ואמר שגם אין לו את המארז הזה בחנות, הוא אמר שיש לו רק Thermaltake עכשיו,אני עוד מעט רוצה לקנות כרטיס מסך 6600GT וגם לשים במארז משהו כמו 4 מאוררים+OC לכרטיס+קירור לכרטיס מסך,יש איזשהו ספק של TT שיחזיק לי את הדבר הזה 380 ללא חריגה!?,יש לי גם מערכת חזקה,ראו במפרט ואני עוד עושה 1GB ז…

3. Started by vladk,

יש לי בעיה מוזרה. התקנתי את התוכנה שבאה עם המקלדת ופשוט חסרות בה מחיצות כדי שאוכל לקנפג את כל כפתורי האינטרנט והגלגלת. ב HELP יש כמה צילומי מסך של איך התוכנה אמורה להיראות אבל אחרי שאני מתקין פשוט אין בה (פיזית) את כל האפשרויות. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה מהאתר אבל זה אפילו יותר גרוע מהמקורית... למישהו יש את המקדלת והצליח להשתמש בגלגל ה iNav וכל כפתורי האינטרנט ? (אני עובד ב WIN2K) תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by domuzy,

יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. מצאתי אחד שמותאם ל G9 Corepad Skatez PRO for Logitech G9 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_175&products_id=25833 יש מצב להשיג משהו דומה בארץ ? אני חייב חדשים כי הזמנתי את ה SteelSeries SX Game pad ואני חייב שיעבוד חלק חלק איתו, יש אומנם שריטות קטנות על הרגליים של העכבר אבל הם לא ממש מפריעים, בכל מקרה בשביל מקסימום ביצועים ואריכות ימים עדיף לשים לעכבר רגליים חדשות.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by Exzate,

יש לי את העכבר MX REVOLUTION והכרטיס הUSB של הבלוטוס שמחבר אותו למחשב נישבר לשנים (ניתקה בקיר והחלק הפנימים שנכנס למחשב נישאר בפנים והיחלק השני נפל) יש לי עדין אריות והכל אני יודע שהם לא יתקנו את זה החינם אבל איזו שהיא דרך להסיג רק את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Bose,

איזה סט מקלדת ועבר אלחוטי עדיף?? מזה בלוטות? האם הסטים האלה לא באמת שווים כל כך הרבה כסף ועדיף לקנות סט אלחוטי ב-250? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5858 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=4056

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by Meidan2005,

קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by orses,

אני רוצה לקנות מארז ושעמתי על hec compucase cl-6a19 יש לי כמה שאלות בעצם אחת, זה מארז טוב? אתם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. על המדפסת לעמוד בכמויות האינטנסיביות שבכותרת, ושמחיר הדיו שלה יהיה כמה שיותר זול (יעילה). היא מיועדת לעבודה שוטפת של משרד. אשמח להמלצות (אין תקציב מוגדר). תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by OmegaShadow,

אני מחפש מדפסת אמינה עם הדפסה איכותית, שתהיה קטנה (יחסית) ורצוי שקטה. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעוני משולבת עם אפשרות לעבוד ברשת (רוב המחשבים ברשת עובדים עם ויסטה). אני מתלבט בין הדגמים הבאים : Brother MFC9420 HP LaserJet 2840 Samsung CLX-3160FN מה דעתכם ? ולמה אני לא מוצא בארץ חנויות שמוכרות את - המיכל עודפים עבור המדפסת של samsung - יחידת קיבוע של המדפסת של Brother אני לא רוצה להגיע למצב שהמדפסת תהיה לא שמישה ברגע שאני אצטרך להחליף אותם.(כי לא ניתן לקנות חלק חדש כזה). תודה

16. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני קונה RAIDMAX COBRA 822 ואני צריך לקנות ספק אחר (הספק שבא עם המארז הוא ג'נרי) המממ אז ככה לבנתיים אני הייתי סגור על הספק הזה- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274 בעיקרון אני רוצה 480 ואט כי אני אעשה מלא שידרוגים אז עדיף שיהיה 480 ואט... אם יש ספק אחר שאתה ממליצים עליו אז בכיף תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. היה לי שבוע לוח של ציינטק וניתקע כל הזמן המחשב ועהד לא יציב באיייפוקס ממש חייה המחשב לא קורס

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  19. טוב תראו זה של המחשב הישן, פנטיום 1, אבא שלי קנה לי פעם אני חושב ב98 [לא ממש השתמשתי בזה כי לא ידעתי מה זה] לגבי מה הוא עושה אני אעשה חיפוש, אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה משו ואם כדאי לחבר אותו. כתוב UPS והחברה היא SUSTAINER מאחורה כתוב Model:S-40A מישהו מכיר? כדאי לחבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by vini,

מישהוא יודעה איך פותחים קובץ mdf

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by max_cool,

כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Artist,

בזמן משחק אם אני לוחץ על הכפתור הימני, הכוונת / הסמן קופצים קפיצה גדולה ימינה, באופן שלא נותן לי לשחק. הדבר קורה בחלק גדול מהמשחקים אבל לא בכולם, ובעבודה רגילה מול Windows אין בעייה בכלל.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by TomB,

אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל בכל מקרה - מישהו יודע איפה מוכרים חומרה משומשת - כמו מעבדי SLOT 1 וכדומה באיזור ירושלים?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים