עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by domuzy,

יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני צריך המלצה לספק כוח עד 160ש"ח, (אני יודע שבכזה מחיר אני מקבל את הספק הכי פשוט, אבל עדיין יש כל מיני חברות, למישהו יש המלצה?) תודה מראש, גונזילה ---------------------- ואני מצטער על הכותרת הלא עניינית שלי מההודעה הקודמת

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by base,

העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by Make_Party,

שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Bose,

איזה סט מקלדת ועבר אלחוטי עדיף?? מזה בלוטות? האם הסטים האלה לא באמת שווים כל כך הרבה כסף ועדיף לקנות סט אלחוטי ב-250? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5858 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=4056

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by tabazzz,

שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by supercars,

קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית?????

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Brono,

שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by ziv13,

אני מחפש לאבא שלי מדפסת למשרד שלו.. מה עדיף לייזר או רגי ממליצים לו לייזר אבל ראיתי שזה שחור לבן! מה שווה לבזבז 1000 שקל על שחור לבן אם אפשר לקנות צבעוני? מה אתם חושבים כדי לקנות?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by max_cool,

כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by PelegK,

סליחה, טעות

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by itaysp,

שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. חיברתי גיימפאד של הXBOX360 ועוד גם גיימפאד ג'נרי כלשהו למחשב ושניהם עבדו ללא כל בעיות. אם אני אחבר עוד גיימפאד של XBOX360, כך שבעצם יהיו לי שני גיימפאדס מאותו הסוג על המחשב, האם הם עדיין יעבדו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון ‏3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. יש לי מצלמה דיגיטלית HP 720 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כ WEB CAM כמו מצלמת אינטרנט ב NETMEETING ודברים כאלה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. שלום. לפני שבוע בערך קיבלתי לפלאפון החדש כאבל USB שאמור להתחבר למחשב. אז לקחתי את הכאבל, הכנסתי לכניסת USB במחשב, ואז קפץ לי חלון במחשב שלפיו אני צריך "להתקין חומרה חדשה זו במחשב". אז לחצתי על "הבא", ואז זה התקין, ואחרי בערך דקה היה כתוב לי שההתקנה לא בוצעה בהצלחה, וללחוץ הקודם כדי לנסות שוב. לחצתי, ואז קרה אותו דבר, ובטעות לחצתי על "ביטול" כאשר היתה מסומת תיבה שכתוב בה "אל תפתח חלון זה כאשר אני מכניס חומרה זו למחשב" או משהו כזה. עכשיו כל פעם שאני מכניס את הכאבל למחשב לא קורה כלום. איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון? תודה, רועי.

23. Started by seffi,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים