ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שההרדדיסק מחובר ל ide כחול האם יש לזה משמעות או שזה אותו כבל כמו האדום תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1844551 אז מה אתם אומרים? אולי כדאי ללכת על משהו אחר..?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש אבל.... השאלות העניניות: ראיתי את הTT 360 בסביבות 300 שקל ויש שני דגמים עם שני מאוררים http://www.thermaltake.com/purepower/w00067.htm עם מאורר אחד http://www.thermaltake.com/purepower/w00045.htm האם הבדל של 30 שקל שווה או שאין בכלל הבדל בביצועים? יש טעם להשקיעה בספק יקר יותר ? אלטרנטיבות עם יחס מחיר תועלת טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר אופטי שיש לו כבר מוכן לד בצבע כחול.... אמרו לי אולי למקירוסופט יש אחד כזה יש מצב? תגידו שם חברה ודגם... תודה לכל מי שיעזור.. וגם קישור עם יש לחנות שבו ניתן למצוא את העכבר...תודה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים אני סובל בכאב במרפקי הידיים, יותר בימנית. אני סבור שהדבר קשור ישירות לצורת העבודה ותנועת הידיים על העכבר והמקלדת. היתה לי אחלה מקלדת של מייקרוסופט שעולה 86 אבל אחרי ששפכתי עליה כוס נס קפה על הבוקר היא עושה לי בעיות ולא הצלחתי לתקן אותה. עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה ועם הכאבים במרפקי הידיים חשבתי לקנות את ה"מקלדות הבריאותיות", כדוגמת זו: Microsoft® Natural® MultiMedia Keyboard שעולה 296 שקל אצל פנד* עכשיו, מה אתם אומרים על המקלדות הללו? (הKeyboard Natural). הן באמת בריאות? הן נוחות לשימוש? (הצורה הזיגזגית...) או שמא לקנות ב 86 שקל מקלדת *פשוטה* כמו הקודמת? עוד הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ערב טוב! אני מעוניין ליקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת האם הוא טוב. שמתי לב שחסרים לו שני המקשים הקדמיים של הימין והשמאל. אז איפה צריך לילחוץ במקומם? למישהו פה יש את העכבר הזה? אני אשמח לקבל ביקורות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר טוב שהוא גם אלחוטי(אני פשוט רגיל לאלחוטי) וגם אופטי ואני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן... אני רוצה שלא יהיו לו לאגים(שמעתי שיש עכברים אלחוטיים שיש להם לאגים) כי מידי פעם אני משחק במשחק shooter ואסטרטגיה שדורשים מהירות תגובה מהירה.... תקציב-לא חשוב.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הזה והספק הזה מה אתם אומרים: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) Stylish front panel w/ blue and red LED lights. See-through clear window with 1 x 80mm RGB tri-color LED case fans. 2 x in-take temperature control fans. USB 2.0 Front / Material: 0.7mm SECC / Dimension(WxDxH): 200 x 450 x 430 mm והספק כוח: HEC (Heroichi) 300ER Power Supply NIS 145.38 או זה HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 300W - TUV/UL/CE Certificated מה ההבדלים בניהם
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספרי מארזים : Antec 1000Amg Antec p160 Lianli Pc60 אני רוצה משהו שיחזיק המון זמן, יהיה קר! ונוח. על מה הייתם הולכים? (אשמח גם לשמוע עוד המלצות). ולגבי ספקי כוח, תיכננתי לקנות את ה- Antec truepower 430w אבל ראיתי שה- butterfly של TT בא עם Sleeving וזה עניין אותי, יש ספקים שבאים עם סליווינג אבל בלי כל הצבע וכדומה של ה- TT? תודה! אולי EG365P-VE FCA Enermex?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
המפרט לא משנה, עם איזה קומבינציה אני אדיע לתוצאות קירור ושק הכי טובות: Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 788.45 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 120mm fan [ ¤ 116.1 ] 1 או: Cases : Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) [ ¤ 769.69 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 80mm fan [ ¤ 84.23 ] 3 Power Spplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 957.84 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Thermaltake Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Aluminium Case (P/S not in…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בדיוק הפורום, אבל אין פורום "מארזים" בכל מקרה, מישהו יודע אם יש בארץ את המארז הזה : ASPIRE (Turbo Case)X-Superalien Blue Aluminum Server Case with 500W Power Supply, Model "ATXA6SW/500"? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=11-144-007&catalog=7&manufactory=BROWSE&depa=1 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ערכות מקלדת ועכבר: 410 ש"ח Microsoft Wireless Optical Desktop Microsoft Wireless Optical Desktop Elite 470 ש"ח 310 ש"ח Creative Wireless Optical 6000 Desktop יש הבדל במחירים השאלה היא מה עדיף לקנות.... התדר של קריאטיב הוא 27 ,ושל מיקרוסופט אני לא יודע כמה, יש הבדל בתדרים?? ועל מה זה משפיע?? ובכלל איזה ערכה כדאי לי לקנות? אני חושב שעדיף של מיקורוספט,אם כן למה? אני צריך סיבה להוציא עוד 100-160 ש"ח,ובין 2 המקלדות של מיקרוסופט מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף לקנות את זה אבל מצאתי כמה דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר! Genius Twintouch+ Office Eng/Heb Wireless Optical Rechargeable Kit 314 ש"ח. אני יודע שהחברה הזאת לא משהו נראה לי... אבל מה דעתכם וזה כולל עוד Rechargeable Kit שזה חשוב. מה שנראה הרבה יותר טוב זה: Creative Wireless Optical 6000 Desktop במחיר של 310 ש"ח. אמנם קריאטיב לא מתמחה ממש בעכברים ומקלדת אבל היא חברה גדולה ואחראית וגם זה יותר יפה מאשר הקודם... Microsoft Wireless Optical Desktop במחיר של 410 ש"ח ואני יודע שזה טוב,או ממש להשקיע ולקנות את ה-ELITE שגם נראה מהמם... ??? ועולה 470.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איזה גודל מאווררים מתאים למארזים רגילים ATX מאחורה בדרך כלל?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר ... ואחרי סקר מעמיק אני מתלבט בין 3 עכברים: 1.לוג'יטק אלחוטי אופטי - עם חיישן 800 DPI וכפתור אגודל: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=354&catcode=243 2. מיקרוסופט טילט אלחוטי אופטי עם העיצוב הכי נוח לדעתי, אבל בלי כפתורים בצדדים: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=005 3. או GPT עם מטען לעכבר - ו2 כפתורים בצדדים: http://www.kol-bo.co.il/gs_prew.php?gs_id=493 בכל מקרה... יש לי כמה שאלות... מישהו יודע כמה DPI הGPT והמיקרוסופט - כי לא מצאתי את מצויין בשום מקום ? איך חיי הסוללה ב2 העכברים הראשונים ? מה עדיף לקחת ? אם חשוב לי שימוש במשחקים, וכפתורי אגודל (צדדים) ? כולם בערך אותו מחיר - חוץ …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-