עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו

2. יש לי במחשב שני יציאות של USB ועד מעט שניהם יהיו תפוסים. חשבתי לקנות מפצל של USB שמוסיף לי עוד 4 יצאות של USB ואז ראיתי כרטיס USB שגם הוא מוסיף לי 4 יציאות, יש הבדל בינהם? מה יותר כדי? יש חברות שצריך לדעת עליהם??? תודה מראש Some THing... ;D

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. :givemebeer: האם כדאי לי להחליף תספק למשהו טוב יותר או להשאיר אותו למרות שהכל עובד מצויין בלי שום בעיות!? תודה! :itschy:

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by Bengo5,

אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:

6. תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by j,

למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by ccc,

אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. יש לי צג של dvd עם 30 פינים למתה ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם אפשר ועם לא אז לעושות איתו משהוו תודה לעוזרים :yelclap: תמונות התמונה האחרונה זה משהו אחר רק רציתי לישאול עם זה lcd טוב

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by EliranB,

היום בבוקר ראיתי באינטרנט את הסט האלחוטי החדש של לוגיטק (בלוטות') ואני לא מדבר על הדינובו אלא על סט שעוד לא יצא MX 5000 ויצא רק באוקטובר הזמתי מפנדה סט של מקלדת ועכבר בלוטות' מיקרוסופט לפני שבועיים והוא עוד לא הגיע אז ישר התקשרתי אליהם וביטלתי את המיקרוסופט ואני מתכנן על ה סט של לוג'יטק מה אתם אומרים עליו ? עשיתי טוב ? (כי הוא גם יותר זול וגם יש לו מטען לעכבר גם בלוטות' 2 וגם LCD) תודה לעונים זה הסט : http://www.logitech.com/index.cfm/news/IL/EN,contentid=10848,crid=34 וזו תמונה שלו :

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by amarn,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by galh_5,

שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל ‏S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0‎ שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי

15. Started by WarMachine,

אני טס לתאילנד בקרוב ובדקתי בנוגע לכמה פלאפונים ואני די רוצה ללכת על הטלפון הזה, השאלה שלי היא אם הוא בכלל פועל בארץ ברשת של סלקום או אורנג' ואם הוא בכלל סים פרי, לא מצאתי על הנושאים האלה כל כך מידע ברשת, ככה שמי שיכול לעזור זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by miki_9,

אני צריך שיפעל עם VISTA 64 BIT לא משנה פנימי או חיצוני עדיף עם שלט יש אפשרות לחריגה קלה תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש

18. טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…

19. Started by amirx19,

שלום, אני מחפש פתרון שיאפשר להעביר את המחשב מהסלון לחדר אך עדיין יאפשר לשלוט בו על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אשמח לשמוע על מוצרים.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by ysar,

ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by eranweisse,

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by borg,

מישהו יודע איזה מבין מתאמי ה-Bluetooth הבאים של Conceptronic תואם לגירסה 2.0 ואיזה לגירסה 1.2? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=5544 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=12274

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by wow,

אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Ferrari599,

יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest ‎‏ בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים