ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות על DDR (וזכרונות בכלל): 1)מה זה ה-cas, שמומלץ לקנות ב2-2-2? 2)ראיתי זכרון של OCZ אצל הדובים, בעל מהירות 333MHz, אבל היה כתוב שהוא cas 2.5 במהירות 166MHz. אז באיזו מהירות הוא עובד באמת?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש מכשיר אלחוטי אמין וטוב היום בשוק שיודע להעביר וידאו באלחוט?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק דגם MX700 אבל יש לי מקלדת ענתיקה ואני רוצה להחליף את המקלדת לאלחוטית. משום מה לקנות מקלדת לבד עולה יותר מלקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים. מכיוון שאין לי כוונה להחליף את העכבר אני חושב לקנות מקלדת אלחוטית כסט עם עכבר פשוט והשאלה שלי האם לא יהיו הפרעות מהמקלדת האלחוטית לעכבר וההיפך. האם אני יכול לקנות מקלדת אלחוטית ללא חשש. תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היום בבוקר ראיתי באינטרנט את הסט האלחוטי החדש של לוגיטק (בלוטות') ואני לא מדבר על הדינובו אלא על סט שעוד לא יצא MX 5000 ויצא רק באוקטובר הזמתי מפנדה סט של מקלדת ועכבר בלוטות' מיקרוסופט לפני שבועיים והוא עוד לא הגיע אז ישר התקשרתי אליהם וביטלתי את המיקרוסופט ואני מתכנן על ה סט של לוג'יטק מה אתם אומרים עליו ? עשיתי טוב ? (כי הוא גם יותר זול וגם יש לו מטען לעכבר גם בלוטות' 2 וגם LCD) תודה לעונים זה הסט : http://www.logitech.com/index.cfm/news/IL/EN,contentid=10848,crid=34 וזו תמונה שלו :
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את זה http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/453.7.html או את זה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051858 עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקחת כי הראשון הוא של חברת Microsoft והוא יותר מוכר ונראה איכותי... השני החברה שלו לא מוכרת, הוא נראה טוב והוא יחסית די זול והראשון והשני אין לי מושג מה סדר הגדול שלהם עם למישהו יש מושג אז שיגיד לי... מקווה שתהנו במהרה ותגידו לי בבקשה מי יותר טוב ומה יותר כדאי
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי את הסט האלחוטי של לוג'יטק,ה-LX500 הסט כולל מקלדת מדיה עם הרבה כפתורים שניתנים לתכנות,ועכבר עם רזולוצית סריקה של 800DPI. הכל היה מצוין בהתחלה,העכבר פעל נפלא,ופרט למהירות טיפה גבוהה [אני עובד בדסקטופ על רזולוציה של 600X800,ובמשחקים אני משחק ב-1024X768,ככה שזה לא בעיה רצינית] הכל היה מצוין. לפני כמה ימים עשיתי מעשה טפשי למדי: התקנתי את הדרייברים של לוג'יטק שסופקו עם הסט... [פחדתי מההתחלה להתקין אותם,כי אני זוכר כמה וכמה אנשים שתלוננו שזה דפק להם ת'עכבר] ואכן,לאחר ההתקנה,העכבר פשוט עובד בצורה מבחילה... תנועת הסמן היא לא טבעית,ואני לא מצליח בשום אופן לכוון את המהירות שלו למהירות נכונה או שהוא מהיר מדי,או שהוא איטי מדי ובכל מצב-הוא ממש ממש …
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, קניתי לבסוף בKSP HEC 425W ב-280 ש"ח. אין לי מושג אם זה מקורי כי כתובה על האריזה כתובת אינטרנט שלא קיימת. בכל אופן אני מקווה שזה יותר טוב מסתם ספק גנרי. מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום אני אולי קונה מחשב חדש (קונרו= LGA 775 ) ואני צריך מארז יפה וכמה שיותר טוב עד 500 ש"ח + - * חשוב לציין שאני קונה ספק בניפרד, כי אני קונה מערכת כבדה וחזקה ואני לא רוצה ספק גיוניר חשבתי לקנות את המארז הזה A-TOP GLADIATOR http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 יש מארז יותר טוב ממנו באותו מחיר ? אם כן אז תשימו לינקים וסיבות (למה המארז שאתם מציעים יותר טוב מהמארז שכתבתי) ... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מחובר למסך LCD32 והישיבה מולו קרובה לי מידי וישיבה ממושכת גורמת לי לכאבי ראש, אשמח אם משהו יכול יהיה להמליץ לי אם כדי לי לקנות מקלדת ועכבר אל חוטיים למחשב במטרה לשחק במשחקים או לרכוש קבל מאריך למקלדת ולעכבר החוטיים שקיימים כבר תודה והמשך יום נפלא!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-