ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-410635-410635-3390945-3571342.html קישור לאתר שלהם מצוין שהמדפסת עובדת עם WIN2000 האם יש סיכוי שהיא תעבוד עם 98 ??? (אשמח מאוד לעזרה) תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי את העכבר חלק מהMX5500. אני מאוד מרוצה, אבל יש לי כמה שאלות : 1. כשאני משתמש בגלגלת העליונה, קורה המון פעמים שהיא מאבדת את השלבים. כלומר שהגלגל חופשי. האם זה בעיה כללית או משהו ספציפי לעכבר שלי ? אחרי שיקשוק מהיר, או לחיצה זה מסתדר לרוב. 2. הכפתור האמצעי (של הגלגלת) מוגדר בSETPOINT כלא לעשות כלום, אבל אני לא מוצא איזה אופציה זה התפקוד הנורמלי שלו. כלומר אני רוצה לסגור טאבים איתו, לפתוח לינקים בעמוד חדש וכו', אבל לא מצאתי איך ! 3. קצת שולי, אבל בגלגלת צד שלו, אני עובר בין חלונות בAERO. אבל איך אני לכל הרוחות בוחר את החלון הנוכחי ?? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:30:08 את 2 מצאתי, נשארו רק 1+3
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למה אף אחד לא ממליץ על הספקים האלה... יש להם מחירים אטרקטיבים, מפרט סבבה, הם לא ג'נריים... קיימת איזה בעיה איתם?? למשל זה : THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC שעולה רק 300 שקל http://www.thermaltakeusa.com/2005/purepower/w006162tr2/w006162.htm תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
המערכת שלי לוהטת! אני צריך המלצה למארז (אין צורך להתחשב בספק) שבא עם מאווררים מינימום 4 אם זה אפשרי. האם הרייד מקס סקורפיו עומד בצרכיי? או הפוקסוקון גימינג בומב? או אולי איזה טלמרטייק? (קשה לי להבדיל ביניהם כולם נראים אותו דבר). בבקשה, שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך לכמה שיותר תמורה ואני מזכיר אין צורך להתחשב בספק כוח. אה אני גם צריך המלצה למאוורר איכותי לאינטל פנטיום 4 בסוקט 478, שוב שהמחיר יהיה נמוך לתמורה. אם אפשר שיהיה לו ווסת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP דגם OFFICEJET 6313 ועכשיו שהחלפתי את הווינדוס שלי XP לווינדוס 7 אין לי את הדיסק התקנה של המדפסת, אז מאיפה אני מוריד דייבר לווינדוס 7? ועוד שאלה למדפסת יש פקס והוא מחובר ושושלח אבל ברגע שהמדפסת דלוקה אז הפקס ישר עונה אם יש טלפון ולא נותן הזדמנות לטלפון בבית לצלצל, הבנתי שאפשר לכוון את זה שהפקס יענה אחרי כמה צלצולים, איך עושים את זה? תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מוכרים דבר כזה? מצאתי את הסידור לאנגלית ולעיברית, אבל מן הסתם הם לא מתחשבים אחד בשני כך שהשילוב הסופי הוא או אנגלי עם עיברית מחורבשת או עיברי עם אנגלית מחורבשת במידה ולא מוכרים, למישהו יש רעיונות איך להרכיב כזה?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-