ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אנשים. אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה, עם קניית מחשבי החדש. היא תשמש אותי לגיימינג (בעיקר משחקי FPS) ולעבודה משרדית רגילה. אני מעוניין שתהיה הכי נוחה שאפשר. אני מעדיף שמקשי המקלדת יהיו גבוהים יחסית כדי שלא אמצא את עצמי לוחץ בטעות על מקשים מיותרים. מקרואים למיניהם ופיצ'רים כמו מסך 50" שתקוע על המקלדת לא מעניינים אותי. אני מעדיף שלא יהיו למקלדת מעגלים משותפים ושאוכל ללחוץ על כמה שיותר מקשים בו זמנית. אני מעדיף שהאנטר יהיה גדול ולא קטן כמו ברוב המקלדות המודרניות, אני ממש לא מסתדר עם זה. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום והמשך ערב נעים
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הוא מפסיק להגיב לכמה שניות ואחרי כמה פעמים שזה קורה הוא נכבה ואז צריך להוציא ולחבר כדי שיעבוד שוב העכבר הוא MX518 ומאתמול הוא התחיל לעשות את הבעייה הנ"ל החלפתי כניסת USB וגם לא עזר להתחיל לחשוב על עכבר חדש?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי בשביל מחשב נייד בהערך 200 ש"ח. אני רוצה גם שהחיישן יהיה כמה שיותר קטן או בלוטות למרות שאני לא בטוח כמה טוב החיבור דרך בלוטות. הלוגיטק v220 או v450 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_295_2037 מיקרוסופט ARC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_297_3038
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים הללו בינתיים אני נוטה לכיוון היפה יותר,גם מבחינת תכונות הקירור שלו מישהו יכל להאיר קצת את הנושא בשבילי?כי אני לא כל כך מבין בזה ואני צריך להחליף מארז דחוף עקב בעיית טמפ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
<אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי את המקלדת מפלונטר. נראית ומרגישה מצוין... כשאני לוחץ fn + 8 המקלדת לא מגיבה, זה אמור להאיר... חשבתי שאולי זה לא מתאים ללוח אם או משהו כזה.. מישהו מכיר את המקלדת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה הגה למחשב ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא טוב. הגעתי לדגם Saitek R220 הוא טוב??? אשמח לקבל דגמים נוספים מומלצים במחיר 300 ש"ח +-
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למטרת מוסיקה עד 100 ש"ח. הדרישות שהן יהיו אזניות קשת מלאות (כאלה שמכסות את כל האוזן) ושתהייה חסימה טובה לרעשי רקע מהסביבה. אשמח להצעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן את הLogitech MX518, פשוט כי עבדתי חצי שנה עם עכבר מאוד ישן בעל 3 כפתורים (ללא גלגלת ), והחלטתי שאם כבר לקנות חדש, אז שיחזיק. אין מה להגיד, העכבר מאוד נוח, וחוץ מהדרייבר שעושה קצת בעיות (בגלל שהמקלדת לא של לוג'יטק, הוא הפך לגמרי את הפעולות של הכפתורים המיוחדים בה), אין תלונות. מה שאני עדיין לא מבין הוא, למה תורם ה1600DPI? המהירות בכלל לא יעילה למשחקים, אלא אם יש למישהו סיבה לרצות לעשות 2 סיבובים של 360 מעלות על כל נגיעה בעכבר (קצת הגזמתי, אבל זו באמת לא מהירות שאפשר לשחק בה), ואני מוצא את עצמי משחק על 800 רוב הזמן. מה גם, שאני לא מבין איפה הדיוק בא לידי ביטוי - 400 DPI, ובייחוד אם אני מאט את הסמן בדרייבר, הוא הרבה יותר טוב לעבודה מדוייקת. תודה רב…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-