ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
:givemebeer: האם כדאי לי להחליף תספק למשהו טוב יותר או להשאיר אותו למרות שהכל עובד מצויין בלי שום בעיות!? תודה! :itschy:
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי בשביל מחשב נייד בהערך 200 ש"ח. אני רוצה גם שהחיישן יהיה כמה שיותר קטן או בלוטות למרות שאני לא בטוח כמה טוב החיבור דרך בלוטות. הלוגיטק v220 או v450 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_295_2037 מיקרוסופט ARC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_297_3038
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המקלדת הזאת היום אשמח לשמוע ממישהו שיש לו אותה (או מבין בעניין) האם האור של הקורא צריך תמיד לדלוק (הטבעת דולקת רק שאני לוחץ אבל האור דולק כל הזמן)? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום בבוקר ראיתי באינטרנט את הסט האלחוטי החדש של לוגיטק (בלוטות') ואני לא מדבר על הדינובו אלא על סט שעוד לא יצא MX 5000 ויצא רק באוקטובר הזמתי מפנדה סט של מקלדת ועכבר בלוטות' מיקרוסופט לפני שבועיים והוא עוד לא הגיע אז ישר התקשרתי אליהם וביטלתי את המיקרוסופט ואני מתכנן על ה סט של לוג'יטק מה אתם אומרים עליו ? עשיתי טוב ? (כי הוא גם יותר זול וגם יש לו מטען לעכבר גם בלוטות' 2 וגם LCD) תודה לעונים זה הסט : http://www.logitech.com/index.cfm/news/IL/EN,contentid=10848,crid=34 וזו תמונה שלו :
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום ופקס לעסק אם אתם יכולים להמליץ לי על מכשיר כלשהו אני לא מבין מה עדיף ליזר או משהו אחר תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אנשים אז יש לי אורגנית עם יציאת וכניסת מידי עגולות וכרטיס קול עם יציאת\כניסת מידי אחת שטוחה (15 פינים) אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג כבל מידי שיבחר בניהם וכמה זה בערך אמור לעלות! אז אם מישו יודע בבקשה תעזרו! אני מחיפה.. תודה רבה לעוזרים !!! אם הנושא הזה לא מתאים לנושא הזה אז אני מצטער אבל לא ידעתי באיזה נושא לשים אותו
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: XEROX ,PHASER 3117 לבין BROTHER HL-2030 לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מול השנייה. מה שמפחיד אותי ב - Brother זה שצריך להחליף גם טונר וגם תוף הדפסה, בעוד ב - xerox נדמה לי שזה בא ביחד. מצד שני טונר של Brother זול יותר. המעבד של Xerox מהיר יותר, יש להן אותו זיכרון, הרזולוציה של Brother טובה יותר. ניסיתי גם למצוא לשווא מידע בנוגע לתמיכה של חלונות ויסטה במדפסות האלה. לא מצאתי שום אזכור לדרייברים מתאימים לויסטה, זה עלול להוות בעיה ? מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך שיפעל עם VISTA 64 BIT לא משנה פנימי או חיצוני עדיף עם שלט יש אפשרות לחריגה קלה תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אל-פסק במחיר לא מפוצץ. מה שאני מצאתי עולה בסביבות ה800 שקל, שזה די יקר לטעמי. המפרט שלי הוא: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz @ 4.8Ghz ASROCK P67 EXTREME 4 B3 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 x2 SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 ( 6970 unlocked, 20% power ) NEC DVDRW AD-7260S X24 COOLERMASTER HAF 932 HEC COUGAR CMX1000 NOCTUA NH-D14 מסך DELL U2311H 23" איזה אל-פסק יתאים לי פה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עד 400 - 500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בבקשה לא יותר מ150 אשמח למשהו אם סאבוופר ויותר מ2 רמקולים אם זה אפשרי... תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט רבות בין מארזים אלו. אני בעיקר מחפש מארז שקט, ללא צורך אסטטי גבוה מדי. האם מישהו בבקשה יכול לעזור לי להחליט בינהם? תודה. עריכה: *אין לי צורך בספק *אינני מתכוון לpretorian 731
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למטרת מוסיקה עד 100 ש"ח. הדרישות שהן יהיו אזניות קשת מלאות (כאלה שמכסות את כל האוזן) ושתהייה חסימה טובה לרעשי רקע מהסביבה. אשמח להצעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שספק כוח של 300W יספיק למחשב הזה: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1470nis EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655nis A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655nis MSI RADEON 9800Pro 128MB 1390nis WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 395nis MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71nis HEC Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 354nis Computer Building 185nis בתודה מראש לעוזרים,ניצן.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-