עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SharP,

בבקשה יש איזה תוכנה לשינוי הREFRESH במשחקים בXP ???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by major winters,

שלום לכולם!! לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה.... בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל. הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק. אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by huber,

מי שזוכר, עם המעבר מפנטיום 3 ל 4, עלתה אצלי בעייה של מארז לא מתאים... אחרי שבוע של חיפושים ובדיקות, מצאתי מארז מדהים במחיר נורמלי! יהיה לי את ה Dragon DX-01BLD Tower שנקנה במכירה קבוצתית במחיר מצחיק של 440 ש"ח! מארז פול טאוור מצוין במחיר שווה לכל נפש, לא? אז תגידו לי מזל טוב (או לפחות למחשה העירום שלי) וברגע שאני אסיים להתעלל בו, אני אעלה את התמונות לגלרייה...

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. קודם כל רציתי להודות לכל העונים על מגוון התשובות והנסיונות לעזור. כידוע לכם היה לי צורב ימהה 2200 IDE כאשר כל צריבת דיסקים נשמעו ציפצופים בסאונד. לאחר כל מיני נסיונות שלא צלחו לצערי...הוחזר הצורב לחברת ס.ג והוחלף לימהה 2100 SCSI. (בהזדמנות זאת תודה לאשר מנהל מעבדת ס.ג על השירות הנפלא). אני שמח לבשר לכם שלאחר ההחלפה הפסיקו הצירצורים והצורב עובד כמו גדול! יש לי רק בעייה קטנה...במסגרת הנסיונות צירפתם לינק להורדת ASPI ,לאחר ההורדה התברר לי שהנ"ל פגם במדיה פלייר שבמחשב, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מצורף לכתבה באינטרנט,המדיה מסרב ונשאר על מצב CONNECTING אבל לא נפתח. הלינק בתשובה ל-ASPI כבר לא עובד והדף כבר לא זמין,במידה ומשהו יכול לצרף קישור חדש לקובץ ASPI כדי שאוכל לתקן את …

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by shuky123,

לוח האם שלי התקלקל כנראה כתוצאה מסתימת אבק במאוורר. האם ישנו מדריך לניקוי המחשב? מה התדירות ובאיזה אופן ובעיקר איך מנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. ברשותי מקלדת קבר ..אני עובד איתה הרבה זמן כבר (אני אוהב אותה ...זה המקלדות הכבדות) היר כבר מלאה אבק ווליכלוך שומני(אני עובד עם המקלדת הרבה מאוד-כמה שנים טובות). איך כדי לנקות אותה ? בפעם האחרונה(לפני שנה) זה פירקתי את המקלדת ואת הכפתורים שמתי במדיח כלים? יש פתרון בו אני לא צריך לפתוח את המקלדת ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by nirkatan2,

אהלן האם יש ציוד לנקיון המחשב? להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה. אודה על תשובה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי אני מחפש המלצה לסט אלחוטי איכותי של אחת החברות האלו, אני משחק COD 4 (ודומיו על כל סוגיו) C&C 3 וכו, ועבודה רגילה לא משהו מיוחד כמו עריכה גרפית וכדומה. חשוב לי שיהיה בעכבר כפתורים של האגודל קדימה ואחורה ואם הגלגלת תוכל לזוז ימינה ושמאלה (ללשוניות בfirefox ) זה גם יהיה נחמד. חשבתי על הסטים האלו: Wireless Optical Desktop Elite Microsoft Easycall Desktop Logitech Logitech Cordless Desktop MX5000 (היא ממש מושלמת מגיעה עם עכבר MX1000 וסטנד לעכבר שזה יתרון בשבילי אבל ממש יקרה אז כרגע נמנע ממנה) ובעיקרון לא ממש מתמצא בעכברים ומקלדות ומעדיף דעות של אנשים מאשר ביקורות מקצועיות אז מחכה להמלצותיכם.

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. שלום לכולם התנתקו לי היבורים של הusb במקלדת לאן אני אמור להלחים אותם אדום צהוב ירוק לבן

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by ארקדי גאיידמק,

באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by dids22,

איך המתחים שלי?(בתמונה)(ד"א זה במנוחה) התוכנה speedfan אמינה במתחים? בכמה אחוזים מותר שזה יחרוג?(פלוס ומינוס) הספק שלי הוא hec-475vd-t תודה!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by Delapro,

קודםכל המארז הוא Foxconn 350w tla475, חבר שלי קנה מחשב לפני חודשיים. לאחר חודש המחשב שלו התחיל להפעיל את עצמו ללא שום התראה ומסך כחול ! היום שמתי לו את הדיסק הקשיח שלי כדי להעתיק לו משחקים ושמתי לב שהספק שלו 250 וואט ג'נרי !! עכשיו היה לי ברור מה היתה הבעיה, איך ספק 250 וואט יכול לסחוב מעבד 3.0ghz, ג'יפורס 6600GT, ג'יגה של רום ועוד דיסק קשיח וסידירום. עכשיו סיפרתי לכם את כל זה כדי לשאול האם למישהו שקנה את המארז הנ"ל היה מקרה כזה ???

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by adi518,
    • 0 תגובות
    • 412 צפיות
  15. שלום לכולם . קודם כל אני מקווה שאני רושם את זה בפורום הנכון בכלל (לא מצאתי מקום אחר ) לעניין - את הקייס הזה לדוגמא ראיתי באמאזון : https://www.amazon.de/Supremery-Hülle-Logitech-Master-Tasche/dp/B0716HSQDD/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1500795859&sr=8-1-spons&keywords=mx+master+case&psc=1 בארץ (ויותר חשוב לי בירושלים) אני לא ממש מוצא , התקשרתי לאייבורי וקיי אספי ולא הבינו על מה אני מדבר ולמה אני שואל על מוצר כזה בכלל. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה ואם יש בירושלים אז מה טוב פשוט אין לי זמן לחכות למשלוח של אמאזון ומעדיף את זה כמה שיותר מיידי (כמובן תלוי במחיר אבל את זה נדע בהמשך) אגב נתתי סתם קייס לדוגמא, אם יש אחרים שטוביום יותר או סתם שאת…

16. נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן. אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה. קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה? הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי? בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by puNani,

אוקיי מצטער לשגע את השכל שוב ושוב אבל הבעיה האחרונה שלי היא מארז! האנרמקס הוא גדול מדי עבור המקום שיש לי בשבילו וגם קצת יקר... אני צריך מארז טוב למחשב שלי החדש שלי: http://www.pcpro.co.il/userprofiles/puNanispecs.txt בבקשה זה ממש חשוב... אה, ושהמארז יהיה בזיגזג גם, תמליצו לי על משהו משם כי אני קונה הכל משם ואני לא רוצה להתחיל לקנות ממקומות אחרים.. אז מה כדאי? עזרה ודחוף! :'(

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום כולם לאחר "הנקיון" החודשי שאני עושה לכול המחשב מפרק מנקה אבק מנענע מקלדת , מנקה מסך , מוציא אבק מהימקורופון והאונזיות מנקנה תסקיטז של המקלדת והעכבר מת הmx510 כנראה בגלל המים שנכנסו אליו הלכתי לחנות ממנה נקנקה העכבר והם לא הסכימו להחליף אותו משום שהם אמרו שנהיה קצתר והם לא מכסים אז החלטתי להשקיע 200 שקל בעכבר חדש קיצר קניתי תאינטלמאוס אקספלור של מיקרוספוט ב195 והעכבר הזה מדהים הרבה יותר נוח ליד (לאנשים בעלי ידיים גדולות כמוני) והאמת גם לא הרגשתי בכלל הבדל בין העכברים בנוגע למהירות תזוזה והאמת אפילו יותר לטובת העכבר של מיקרוספוט. אז מה אתם חושבים על העכבר הזה? והאם זה רק אני שהרגשתי שהוא יותר טוב מ 510 ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by niv_easy,

היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. נשבר לי אחד מהפרפרים של המאורר.יהיה לי על זה אחריות? יש לי תמחשב חצי שנה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. בטעות התעקם לי ה-USB של המקלדת והעכבר ואין תגובה יותר מהעכבר או מהמקלדת יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? הדגם הוא Microsoft 3000 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=3QYMFC00016 יש למישהו מושג מה עלי לעשות? יש מצב שהלך כל הסט בגלל חיבור USB??

• 8 תגובות
    • 19.3k צפיות
  22. שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זה הדגם בדיוק ‏Microsoft‎ - ‏Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by binyamins,

היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.

25. Started by taimor,

טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים