עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אוריפ,

יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  2. והעם בארץ יש את ה mx510? ואיזה מהשניים כדאי?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by Myt0s,

האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מחשב כף יד במתנה לחבר, איני מבין דבר בתחום אז אני צריך את עזרתכם שתייעצו לי מה הכי כדאי לקנות עכשיו בשוק עד 1500 ש"ח! ובכלל תסבירו לי קצת מה ההבדל של המכשירים כיום..תודה :-*

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by alon83438,

מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  9. שני פילטרים רציתי לדעת אם זה שווה ורציתי לדעת איך זה נירא תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. אמא רוצה לקנות לבן דודי מצלמת אינטרנט... השאלה אם יש המלצות בתחום הזה? חברות מומלצות? דברים דצריך לשים אליהם לב? מה הרזולוציות המצויות בשוק? מחירים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Guysni,

אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by DDB,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2753 או תהגה הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_180&products_id=4279 או שייש הגה אחר! :-[

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  13. עשיתי לפני כמה ימים מדריך איך לנקות את הציוד ההקיפי ורציתי להביא אותו לכאן כדי שתתנו חוות דעת ועוד כול מני שטויות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407745 אני בעקרון הגעתי מגיימר אז זה מדריך שרשמתי קצת אחרי (או לפני) שהצטרפתי ... אם אתם לא מאמינים שזה אני (אני חושב שאתם מאמינים אבל לא משנה) אתם מוזמנים להשוות את פרטי הפרופיל ..... *אני לא מפרסם את גיימר ושלא תחשבו על זה בכלל !!!!

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  14. כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט אני גיימר אז אני קונה עכבר של logithec mx500 וגם פאד חדש חשבתי על still pad או ice mat אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפאד באתר בארץ ושאני יוכל לבטוח בו, אז מה שאני מבקש זה בעצם לקבל אתר ישראילי בו נמצאים הפאדים הללו וגם לדעת מה ההבדל בין עכבר אופטי של מיקרוסופט והעכבר האופטי הזה של לוגיטק mx500 ? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב, אני כבר מעל ל-10 שנים משתמש בעכבר גלגלת רגיל (זה שיש לו גלגל), אז בגלל שהתרגלתי כל כך לעכבר כזה אני העדפתי להישאר איתו ולא לשנות לעכבר אופטי או אלחוטי. אבל בזמן האחרון שמעתי המון דברים טובים על סוגי העכברים האלה, אז החלטתי לקנות אחד. קניתי בסוף עכבר אופטי של MICROSOFT, שעולה 47 ש"ח. יש לו יציאת USB ויציאה רגילה (אני כרגע פועל איתו עם יציאת ה-USB). בקיצור, אני ממש מרוצה ממנו והוא פועל הרבה יותר טוב מהעכבר הרגיל שעם הגלגל לפי דעתי. רק רציתי לדעת איזה משטח צריך להיות לעכבר אופטי? ראיתי שעל קרמיקה הוא בכלל לא פועל, ועל הפד הרגיל שהיה לי לעכבר הישן (לעכבר הגלגלת) הוא פועל בתקיעות, זאת אומרת שמדי פעם שאני מזיז אותו הוא נתקע על הפד ואז ממשיך (וזה ממש מעצבן). אז על איזה משטח…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by domuzy,

אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. כלומר, ללא סוללות, אלא גוף הטענה. היחיד (המוכר) שמצאתי הוא עכבר Logitech MX700 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29495 חיפוש מעמיק יותר נתן את התוצאות הבאות , אך של מותגים מוכרים פחות : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30522 Harma HM901 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29506 Targus PAWM22E האם יש מוצרים דומים נוספים, ובמיוחד זולים יותר ? מהי המלצתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by IG,

בד"כ הלפטופ שלי מחובר לחשמל, אבל הוא מראה שהסוללה טעונה רק ב98-99 אחוז. הלפטופ חדש (בן חודש). מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכול לפתור אותה ועוד כמה שאלות: האם עדיף לרוקן\ להטעין לגמרי את הסוללה ולהוציא אותה בכלל, אם אני לא משתמש בה? יש תוכנה במדור הורדות (בטרי איטר או משהו כזה) ואין לי מושג מה היא עושה: יש שם איזה מבחן שהיא מבצעת, אבל לא הבנתי מה זה המבחן הזה ולמה הוא טוב. תודה לעוזרים א, ואני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה. סוללה של נייד עולה קצת יותר מכרטיס מסך שנשרף בגלל OC שעשו לא נכון...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by tomer_et,

אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by thebaron,

שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by eizik26,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול אותם: 1) מה זה מארז ג'נרי? 2) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 333 ל-400 MHZ? 3) מה ההבדל בכרטיסי המסך של החברות השונות? (למשל FX 5200 של ASUS . GAINWARD או GIGABYTE?)

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  23. יש לי ספק גנרי שהגיע עם המארז. לאחרונה המחשב התחיל להתחמם - וכשבדקתי ראיתי שהמאוורר של הספק בכלל לא מסתובב. אחרי שפתחתי את הספק כדי לבדוק את המאוורר ראיתי שהמאוורר לא מסתובב בחפשיות וכנראה משהו בו נדפק. חוץ מזה הורדתי איזה תוכנה כדי לבדוק את הטמפ' של המחשב והיא נתנה לי נתון מוזר לגבי אחד המתחים במחשב (מצורפת תמונה). יש לי כמה שאלות: האם כדי לנסות לשמן את המאוורר ולסדר אותו או כצריך להחליף אותו? האם בכלל כדי להחליף ספק כח? מה אומר הנתון שמופיע באדום בתמונה שצרפתי? אני רוצה לציין שהשיקול הכלכלי דיי חשוב לי... מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by tomz,

שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים