עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by eranRohatyn,

לפי ההשוואה של דן איידלמן בביקורת על ה-mx1000 בין שלושת העכברים:Microsoft Intellimouse Explorer 2, Razer DiamondBack ו-mx1000 שנבחנו בכמה מהמשחקים הפופלארים כיום ובינהם המשחק CSS, צויין שלאחר ביצוע האוברקלוק לדרייבר ה-USB ב- Intellimouse Explorer 2 הורגש שיפור משמעותי ואפילו ביצועיו השתוו ואף עלו על ה-mx1000. עכשיו אני רוצה לדעת.. העכבר הזה חדש? הוא אלחוטי? אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר טוב לגיימניג ובמיוחד לCSS ואולי אני יקנה אותו אז מישהו יכול לתת לי לינק לעכבר הזה? כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

infrared זה רכיב חומרה נראה כמו ראוטר שהכבלים מתחברים אליו? והמידע עובר בעזרת ליזר אדום?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. אוקיי אז כך , מציעים לי 2 מצלמות דיגיטליות (רק את שתני הסוגים האלו): c-350 zoom של אולימפוס\ fine pix A 210 מתוצרת פוג'י . שאלתי היא במה כדאי לבחור ? ולמה? אודה לכם מאוד על עזרתכם .

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. עד עכשיו הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל. מה המחירים? מה ממליצים?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. הי, אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים. כרגע יש לי מקלדת פשוטה ועכבר מייקרוסופט רגיל למדי. השימושים: 70% בתור סטודנט - הרבה הקלדה ועבודה שוטפת עם המקלדת (ווינדוס/אינטרנט). 30% בתור גיימר - משחקי FPS מהירים, אסטרטגיה וכו' (FarCry2, RA3, Team Fortress 2 לדוגמא). אני לא רוצה עכבר אלחוטי כי אני מבין שלמשחקים זה ממש לא טוב. אין לי שום בעיה עם עכבר רגיל. כפתורי גלילה בצד או כל כפתור אקסטרה יתקבלו בברכה. מקלדת - לא אכפת לי אם אלחוטית או לא, זה ממש לא משנה לי. אני מאוד אוהב לעבוד עם קיצורי דרך מהמקלדת במקום עם עכבר, אז חשוב שהיא תהיה נוחה לעבודה זריזה. דרישה חשובה - אני שונא מקלדות בהם כפתורי ה PageUp, PageDown, Home, End, Delete לא מסודרים בצורה הקלאסית (2 שורות, בכל אחת 3 כפתורים). …

14. steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Crash5,

שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by rosesr,

אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by DarkStyler,

טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by levihaim,

הי, אני רוצה המלצה למדפסת הזרקת דיו לבית. רוב השימוש הוא להדפסת מסמכים ומעט הודעות צבעוניות (לגן ילדים). יש לי כרגע hp660 שתפקדה במשך כמה שנים אבל היא גבר מעבר לשיא שלה ... הבעיה היחידה שהייתה לי איתה היה תדירות רכישת טונרים (גבוהה מאוד). אין לי מושג כמה אני הולך להשקיע (עקב חוסר התמצאות בנושא) אבל חשבתי ש-400 ש"ח הינו סכום הגיוני ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by yuraxp,

חשבתי על מקלדת בסככום של 200 מה אתם חושבים עליה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by itaysp,

טוב אז ככה קניתי תמחשב אני מקבל את החלקים כבר.. חסרים לי עוד כמה אבל לא משנה. היום נזכרתי שאין לי עכבר ומקלדת (!!!) בקיצור יש לי תעכבר הכי בסיסי שיש של מיקרוסופט.. עכבר אופטי.. והמחשב חדש.. אני רוצה לשחק במשחקים כמו שצריך אבל.. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... 200 שקל זה הסכום... אולי קצת לפה או לפה האלחוטיות לא הכי חשובה לי.. אבל תמיד רציתי לשחק משחקים מהמיטה חשבתי על כמה דברים: או לקנות עכבר טוב ומקלדת פושטית או לקנות עכבר בינוני ומקלדת בינויות.. בינתיים ראיתי את זה ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? זה נחמד ב 220 שקל.. או את זה ?MS Explorer 2.0 Optical + Wireless? ואיזה מקלדת פושטית ב20 שקל.. בעצם אני יכול להישאר עם המקלדת הזאת ולהביא לאחותי את הפוש…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by mardona,

שלום חברי לפורום! אני צריך המלצות למדפסת הזרקת דיו טובה בסביבות המחיר של 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by sharonp,

ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by izikd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים