ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי בשביל מחשב נייד בהערך 200 ש"ח. אני רוצה גם שהחיישן יהיה כמה שיותר קטן או בלוטות למרות שאני לא בטוח כמה טוב החיבור דרך בלוטות. הלוגיטק v220 או v450 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_295_2037 מיקרוסופט ARC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_297_3038
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
חשבתי על מקלדת בסככום של 200 מה אתם חושבים עליה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים הללו בינתיים אני נוטה לכיוון היפה יותר,גם מבחינת תכונות הקירור שלו מישהו יכל להאיר קצת את הנושא בשבילי?כי אני לא כל כך מבין בזה ואני צריך להחליף מארז דחוף עקב בעיית טמפ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש פה אנשים שמפתחים ל-Palm OS ?!.. אני מתעניין עכשיו בתחום ונראה לי שאני הולך להכנס לזה חזק עכשיו... ;) .. בעיקרון אני הולך לקנות שבוע הבא Palm ולראות מה אני יכול לעשות עם זה.. .. דרך אגב אם יש לכם עצות-הצעות לגבי PalmS ( מחירים, מפרטים וכו..) תשלחו אותם פה בבקשה.. 8) 8)...
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הנ"ל כמעט שנתיים ואחרי שפירמטתי את המחשב ושמתי WIN7 הוא התחיל טיפה לזייף, הוא פשוט לא עובד ניכנסתי לאתר של LOGITECH ושם הורדתי את הדרייברים וניסיתי גם ללחוץ על הRESET במעמד וגם על העכבר ושום דבר לא עובד.... מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על עכבר Asus P515 ROG Strix Impact II GUNDAM Edition?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפי ההשוואה של דן איידלמן בביקורת על ה-mx1000 בין שלושת העכברים:Microsoft Intellimouse Explorer 2, Razer DiamondBack ו-mx1000 שנבחנו בכמה מהמשחקים הפופלארים כיום ובינהם המשחק CSS, צויין שלאחר ביצוע האוברקלוק לדרייבר ה-USB ב- Intellimouse Explorer 2 הורגש שיפור משמעותי ואפילו ביצועיו השתוו ואף עלו על ה-mx1000. עכשיו אני רוצה לדעת.. העכבר הזה חדש? הוא אלחוטי? אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר טוב לגיימניג ובמיוחד לCSS ואולי אני יקנה אותו אז מישהו יכול לתת לי לינק לעכבר הזה? כמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי את המקלדת מפלונטר. נראית ומרגישה מצוין... כשאני לוחץ fn + 8 המקלדת לא מגיבה, זה אמור להאיר... חשבתי שאולי זה לא מתאים ללוח אם או משהו כזה.. מישהו מכיר את המקלדת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרגע HP930C והלך כבר כל הדיו ( יש לי עוד אחד מקורי צבעוני בצד) וכמובן כולנו יודעים שהדיו הוא היקר אז חשבתי שאולי שווה להוסיף עוד קצת ולקנות מדפסת חדשה (עם דיו) תקציב 600~ עדיף פחות אבל עם יותר אז גג 650
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-