עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by shlomi b.l.,

ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצה על מדפסת הזרקת דיו משולבת שזמינה לקנייה. הסתכלתי בפורום וראיתי שהיו שאלות דומות ללא תשובה. מקווה שהפעם יהיה מי שיוכל לסייע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by elgard,

יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by yuraxp,

חשבתי על מקלדת בסככום של 200 מה אתם חושבים עליה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by ofek4490,

אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by nisimm,

אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by danielzy,

אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by eranRohatyn,

לפי ההשוואה של דן איידלמן בביקורת על ה-mx1000 בין שלושת העכברים:Microsoft Intellimouse Explorer 2, Razer DiamondBack ו-mx1000 שנבחנו בכמה מהמשחקים הפופלארים כיום ובינהם המשחק CSS, צויין שלאחר ביצוע האוברקלוק לדרייבר ה-USB ב- Intellimouse Explorer 2 הורגש שיפור משמעותי ואפילו ביצועיו השתוו ואף עלו על ה-mx1000. עכשיו אני רוצה לדעת.. העכבר הזה חדש? הוא אלחוטי? אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר טוב לגיימניג ובמיוחד לCSS ואולי אני יקנה אותו אז מישהו יכול לתת לי לינק לעכבר הזה? כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67

11. קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by supercars,

קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by amit_Sal1,

אני קונה הגה למחשב ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא טוב. הגעתי לדגם Saitek R220 הוא טוב??? אשמח לקבל דגמים נוספים מומלצים במחיר 300 ש"ח +-

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. Started by Stealth,

שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  16. אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by Ben Mishel,

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Gohan,

מהו המארז הכי קטן ללוח atx ? המעבד יהיה axp 1800+

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by Hyper,

שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.