עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by galh_5,

שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל ‏S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0‎ שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by ofek4490,

אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Dusk,

מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by zoharbe,

תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. נלקח מאתר אריהב מישהו יכול לתת עוד פרטים? האם זה שווה את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by Crazy-Hawk,

שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by chmmr,

הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Gohan,

מהו המארז הכי קטן ללוח atx ? המעבד יהיה axp 1800+

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by רוני15,

יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת

13. טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…

14. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. למישהוא יש מושג למתי מתוכננים להגיע לארץ הכרטיסים ati radeon 8500 all in wonder או ati radeon 7500 all in wonder ואולי משהוא על מחירים ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by levihaim,

הי, אני רוצה המלצה למדפסת הזרקת דיו לבית. רוב השימוש הוא להדפסת מסמכים ומעט הודעות צבעוניות (לגן ילדים). יש לי כרגע hp660 שתפקדה במשך כמה שנים אבל היא גבר מעבר לשיא שלה ... הבעיה היחידה שהייתה לי איתה היה תדירות רכישת טונרים (גבוהה מאוד). אין לי מושג כמה אני הולך להשקיע (עקב חוסר התמצאות בנושא) אבל חשבתי ש-400 ש"ח הינו סכום הגיוני ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by Jack_g,

NZXT Black Mid Tower Case Model "NEMESIS Elite" זה פשוט מארז מדהיפ הוא מגיע עם שלושה מאווררים של 120 ופילטרים והוא נראה ממש טוב ועוד מלא פיטרים טובים זה המארז היחידי שמצאתי עם שלושה מאווררים של 120. [url=]http://www.hardcoreware.net/reviews/review-246-1.htm

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. מה דעתכם על המארז הבא: Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include הייתם ממליצים על משהו אחר?באותו תווך מחירים עד 440 ש"ח. הבנתי שמארזי COOLERMASTER הם בין הטובים כי הם קרים,מאלומיניום ובאמת שווים. מצפה לעצה,ואם אפשר גם על איזה ספק טוב כדאי ללכת לא יותר מ 230 ש"ח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים