ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=113&catcode=151 זה מספיק לספק שלי (500 GENERIC) עד שאני אקנה חדש ואם אני קונה אני קונה את זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-104-151&depa=0
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי ב 600 ומשהו שקל GEFORCE 2 TI 64DDT ללא יציאת טיוי והוא לא מתאים לי ללוח רק וגם בתמיכה הטכנית של החברה של הלוח שלי אמרו לי להחליפו לכל כרטיס אחר כי הכרטיס הספציפי הזה לא כל כך מתאים לי מישהו רוצה להחליף איתי הוא הן חודש אחד! אני מאיזור חיפה :-)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי psp וכשאני מחבר אותו למחשב ומעביר לו שירים או תמונות אז הוא כותב או שהו לא מוצא את הקובץ או שגיאה בהתקן פלט קלט מה לעשות? :s05:
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אוקיי אני מתלבט מה לקנות מבינהם יש לי g firce 2 mx 200 :'( מה ההמחצה שלכם למה כדי לקנות? הרבה אמרו לי כדי ללכת על הראדון אבל גם לג' פורס יש 128 מגה וגם ראיתי שאמנם במבחנים הראדון עוקף אבל במשחקים הג' פורס לוקח אותו כמעט תמיד אז מה כדי לקחת!?!?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים במפעל לרהיטים רשת של מצלמות במעגל סגור. מדובר בכ-5 מצלמות פנימיות וכ-2 חיצוניות. במקום תהיה קיימת רשת מחשבים קטנה (2 מחשבים) כאשר אנו מעוניינים לראות את התמונה על שני המחשבים (דרך הרשת). וכמו כן, לקבל תמונה של המצלמות דרך האינטרנט מהבית. כמובן שעל המערכת לכלול הקלטה מסויימת לזמן מסויים (שבוע-שבועיים). מה החלקים הדרושים למערכת? האם ישנם חלקי מחשב מיוחדים למערכת מסוג זה?? האם ניתן לבצע תפרוייקט הנ"ל בעצמי? (לקנות מצלמות מקצועיות, להרכיב את הכל ברשת וכו')
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
ראיתי שבכמה חנויות מוכרים את OCZ PowerStream 520W אבל לפי היבואן שמצאתי(CD-Log) מחזיק רק 600W וכמו כן באתר הרישמי של OCZ "*600W PSU Only **International Version Only" מה הסיבה? ומי עוד מייבא OCZ חוץ מ Cd-Log?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי MX518 והוא כל הזמן יש לי לכלוך שחור כזה בגלל הזיעה על הכפתורים ורציתי לדעת אם זה קורה גם בG5... ממה הוא עשוי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שמעתי של DEATHADDER 3G זה קורא עקב LEDים ויש אנשים שהסירו אותם והרגישו השתפרות. בגירסה של עכבר שלי אין LEDים בכלל אבל כף יד מזיע עדיין במיוחד בקיץ. אני אוהב ארגונומיות שלו אבל הזיעה מפריעה לי. מה אפשר לעשות כדי למנוע זיעה? אולי להתקין משהו בפנים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות , סליחה על האיכות... , והלד הכחול מקדימה כנראה שרוף אז פנדה ישלחו לי אחד חדש השבוע... : ולעוד תמונות של מה שהיה לפני ועוד תמונות של הנוכחי : http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200410171556097868&user=guymichael
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי G5 שבועיים ובשלושה ימים האחרונים פתאום הוא מפסיק לעבוד בלחיצה ארוכה. לדוגמה במשחקים שאני יורה על מישהו ואז לפתע העכבר מפסיק לעבוד! ואז נתקע כמה פעמים! אשמח לקבל תמיכה במהרה... תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD. Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower is 15cm higher and has more places for fans.... Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/doc…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-