עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600 האם ספק כח 400W דגם : DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600 [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nick1986,

האם כרטיס הקול החיצוני הזה יעבוד עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 ? ואם לא, אז איזה כן ?

3. Started by Shlomi XD,

איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור וכו'?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by טל,

חשבתי לקחת את המארז הזה http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5#, איך הוא ? ורציתי לשאול המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 300W? אפשר לקנות אותו בKSP אם ספק 400W במקום 300W?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by amir77a,

למי שיש ניסיון עם העכברים הללו. מי מהם עדיף? לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם ומי עדיף. האתר של Logitech לא סייע בעניין. תודה.

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Winterlord,

הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Lmagus,

אני צריך לקנות עכבר אלחוטי טוב לגיימינג שלא יבזבז את הסוללות מהר מדי, אתם יכולים להמליץ על אחד כזה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by locke,

איפה בארץ אפשר לקנות מארזים של Lian Li? את הדגם Lian Li 60 אם לדייק יותר. בפנדה יש להם בעיה עם זה ולא ידוע מתי יצליחו להביא, ב-PCH אין להם את הדגם הזה. מישהו מכיר עוד מקום שיגיע גם יחסית מהר (פחות מחודש)?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by aonn45,

יש לי בערך 600 שקל איזה מיקלדת מכאנית שווה לי ליקנות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TheHungryOne,

חבר שלי מחפש מדפסת צבעונית משולבת סורק לצרכים בעיקר סטנדרטיים וחלק לעיצוב גראפי. - לא משנה איזו חברה. - לא משנה דיו או לייזר. - העיקר שלא יעבור את התקציב עד 1000 ש"ח. מה מומלץ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Saliman,

למישהו יש עצה?

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by proevo4ever,

מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sto00,

די התרשמתי מהמוצר , עלה לי 320 ויש לי שאלות" אם נגיד אני לא משתמש בעכבר אני חייב לכבות אותו בלחיצה מאחורי העכבר או שהוא נכבה אוטומטית וחוסך סוללה? שאלה נוספת: איך אני מבטל את הירוק הזה שמופיע כל פעם שמשתמשים בקיצורים?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Renegade2008,

שלום! ראיתי את העכבר בTMS. מישהו מכיר או ניסה אותו כבר? http://tms.co.il/product/5260

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יצרנית הציוד ההיקפי המפורסמת Cherry מציגה את העתיד של התחום, מנקודת המבט האישית שלה: עכבר שיאפשר לכם כניסה ביומטרית מאובטחת למערכת ללא צורך באמצעים חיצוניים נוספים לכתבה

18. http://www.amazon.com/VOIP-Phone-Adapter-Support-Skype/dp/B000BGRZAG

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. יש לי KVM מהדגם הבא: http://www.lamir.co.il/?category=169 http://i6.ebayimg.com/04/i/04/58/da/10_12_sb.JPG מעולה, אף פעם לא עושה בעיות,אמין ואיכותי. כרגע מחובר אליו עכבר חוטי, של מיקרוסופט. חוט העכבר הו USB, וכניסת הKVM היא PS2, אז שמתי מפצל פשוט, שכולם מכירים אותו. עכשיו אני לפני הזמנה של עכבר חדש, MX1000. חיברתי עכבר של לוגיטק, אלחוטי, של אחי- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6142 חיבור המשדר הוא USB, אז חיברתי אותו למפצל, כמו חיבור עכבר רגיל. הKVM מסרב לזהות את העכבר. אני חושש שמא אני יקנה עכבר MX1000, וישקיע הו, ואז הוא לא יהיה לי טוב, וחבל על המאמץ והכסף. מדוע זה קורה? מה הבעיה? אשמח לתשובה, מהירה. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by tay,

שלום רב רכשתי לא מזמן מחשב חדש ואיתו קבלתי לוח אם עם אודיו מובנה שיש שם כניסה דיגיטלית השאלה שלי מה נותנת כניסה זאת והאם אפשר למצוא בארץ רמקולים עם כניסה כזאת דרך אגב הכרטיס קול מובנה בלוח האם אבל הוא ממש טוב הוא תומך בHD לוח האם זה GIGABYET X48-DS4

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by BURTON,

יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ או אם בכלל? כי לא ראיתי אותו בשום מקום.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

אני צריך המלצה לג'ויסטיק איכותי ליד ימין. חשבתי על Logitech Force 3D Pro, אבל אני לא יודע אם הוא איכותי.. התגובות מבלבלות ביותר.. אני משחק ב FS2004.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by the_saint,

יש לי כרטיס טלויזה של fastcom ווינדוס אקס פי אני מנסה לראות טלויזה עם dscaler אבל משום מה אני לא שומע כלום.. יש למישהו רעיון?? דרך אגב...איזה כרטיס אני צריך לבחור אצלו?? אין את הכרטיס הספציצפי שלי..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.