ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המעבד הוא בOC על מתח של 1.625 זאת התוצאה אחרי 4 הרצות של הבדיקה ב SANDRA 2005- זה אחרי 8 הרצות (לא כולל את ה 4 מקודם) זה נחשב בסדר?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
-
משעמם לי בביצפר בזמן האחרון... אז חשבתי לקנות משהו לעשות בזמן הפנוי שם (למשל שיעורי פטור הפסקות או סתם להבריז ) אני לא מבין כלום אחרי שהסתכלתי פה אז חשבתי להתנסות אז לא חסר לי כסף יש לי תקציב של 1100-900 שיהיה משהו טוב וקל להבנה (אני בן 14 אבל לא נוב במחשבים אז זה כנראה אותו דבר... לא? ) תביאו מחירים ואת הסוג אני קונה עוד פחות משבוע... תודה. נ.ב הפלם מתחבר לNET או משהו? עריכת המודר: כותרת.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי בטוסיק, ואני גם רוצה לשים ראש אחורה. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר המון זמן עכבר MX1000 של לוגיטק,בבוקר לפני בצפר שמתי כמה דברים להורדה והכול היה סבבה...עכשיו אני חוזר בצהריים והעכבר סיים להטען אני מוריד אותו מהמטען (יש אורות של הבטריה והכל) והוא פשוט לא מגיב...ניסיתי את הריסט שלו ושל הבית שלו מליון פעם וכלום לא עוזר.. מישהו יודע מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם היא איטית מה נחשב לאיכות סבירה במחיר הזה + חסכוני בדיו + רצוי שקטה + מאיפה לקנות? מדפסת לסטודנט כמה דפים ביום לא יותר כמובן צבעוני משולב אבקש המלצות עד טווח המחיר הנ"ל + אם יש משהו ממש מדהים עם קצת חריגה בתקציב נגיד 400 ש"ח אני מוכן לשקול
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1446194#post1446194 אהבתי!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המארז - Enermax FS-710. היום רציתי לחבר את הצורב מהמארז הישן לזה ולהפתעתי לא היה שום מקום לחבר את הברגים, כלומר החיבור שמחזיק את הצורב. הסתכלתי לראות איך הסידי היה מחובר והיה לו מעין ברזל משני צידיו שפשוט מכניסים אותו פנימה והוא נתפס למארז. אם מישהו הבין על מה אני מדבר, איפה אפשר למצוא את הדבר הזה ?? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי אוזניות+מיקרופון ב45 ש"ח של ovann. שם הדגם: oV039MV הבעיה היא שהמיקרופון לא עובד... הכנסתי אותו לשקע הנכון (יש שני חיבורים- ירוק וורוד. הירוק לאוזניות והורוד למיקרופון). האוזניות עובדות מצויין, אבל המיקרופון לא עובד. יש משהו שאני מפספס?
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף הספק כוח של המחשב הוא 250W,הלכתי לחפש ספקים בכמה מקומות, ואמרו לי שאם החיבור ללוח אם שלי(מהספק כוח) מתחלק ל-2 אז זה אומר שזה פנטיום 2 הישנים, וזה קשה להשיג ספקים כאלה כי הם ישנים... אז אם מישהו יכול שיתן לי חנות שמוכרת כאלה דברים... כתובת אתר או הכתובת שלהם וטלפון... או מישהו שמוכר שיכתוב את המחיר.. בתודה מתן
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לזאפ במטרה למצוא הגה מצאתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=29828# עם פדלים ונראה מרשים אך ברוב המקומות אמרו שכדאי לקחת של לוג'יטק, זה הכי זול של לוג'יטק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37754 וזה בלי פדלים ויותר יקר מהראשון שהבאתי. יש המלצות? אני רוצה גם ידית הילוכים אם צריך אני יכול להגדיל את התקציב עד 700[br]פורסם בתאריך: 31.05.2007 בשעה 14:04:35 סליחה על ההקפצהאבל שמתי עין על שני אלה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=29840 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=37754 שניהם מגיעים עם דוושות ובלי הילוכים ונראים ממש מקצועיים שווה לקחת את הדגם היקר יותר? או שאפשר להסתפק בזול? אני שואל בגלל שלחבר שלי יש הגה בלי חברה אפילו וממש קשה לנהוג…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת לשימוש נוח במשחקים . לא מחפש משהו יותר מידי יקר אך מוכן להשקיע על מוצר שיהיה נוח ויעיל לטווח ארוך. עכבר באחיזה של כל היד, חוץ מהאפשרות הזאת לא כל כך מבין בכל הפיצירים. אשמח להמלצות.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-