עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אחת מיצרניות הציוד ההיקפי הגדולות בעולם מסרבת לנוח - ומעתה תציע לכם גם מחשבי גיימינג נייחים ומתקדמים תחת המיתוג שלה לכתבה

2. Started by King Kong,

היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by -swap-,

איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD AthlonXP (בין הטובים) לא משנה כרגע איזה מהירות... עם RAID כמובן

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  5. זה אפשרי?< זה בשביל לשחק בפיפא אם כן נמקו חיחי 8) תודה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. יש למישהו המלצה על התקן חיצוני שמתחבר ל USB שמאפשר המרת וידאו אנלוגי לפורמט דיגיטלי שפועל על חלונות 10 ? אני רוצה לחבר VCR עם יציאות RCA אל התקן כזה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by niv_easy,

היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי WIN 7 64 עידן + קוניקה 9001 התוכנה עובדת דרך USB אך עידן + לא מוצא את השידור , למה לא ? http://p2pic.com/images/lol.png

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by greenzg,

:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי עכבר של מיקרוסופט Explorer 4 ואני רוצה לקנות עכבר חדש הסתקלתי קצת בפורום וראיתי משהו כזה שיש קשר בינהם ציטוט : לקוח מ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160353.0 אני משחק ברזולוציה 1280*1024 ואני צריך עכבר חדש משהו כמו G5 עם משטח QCK+ כדאי ??????

12. יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. שלום רב אני מעוניין לרכוש רמקול אלחוטי שיוכל להתחבר למחשב נייד ולעבור דרך קירות ודלתות זכוכית בבית. מדובר בטווחים של 7-10 מטר. שאלתי הראשונה - מה עדיף, רמקול של wireless 802.11 או רמקול של bluetooth ? שאלתי השנייה - האם צריך כרטיס קול מיוחד שתואם שידור סאונד בwireless או bluetooth ?או שכל כרטיס קול יתאים ? אני מודה שאני בור מוחלט בנושא בברכה דן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oded6188,

חלק מהמקשים עובדים, וחלק לא... האלה שלא עובדים נמצאים רחוקים אחד מהשני, ולפעמים הם כן עובדים לפעמים לא מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by arielman22,

שלום אני מחפש לקנות תיק גב לאחותי עם מקום ללפטופ. התקציב הוא עד 70$ (250 שקל). היתרון שאני יכול לרכוש באמאזון ולשלוח לכתובת של מישהו בארה"ב שיביא לי אותו. אני מחפש תיק גב שיהיה עשוי מחומרים איכותיים, ושיהיה ניתן גם לטייל איתו בלי חשש שיתפרק. אם יהיה חסין למים עוד יותר טוב, אבל לא חובה. מבירור קצר שעשיתי הבנתי שחברות מומלצות הם SWISS GEAR, CASE LOGIC. יש לדוגמא את התיקים האלה: 1. http://www.amazon.com/SwissGear-Computer-Backpack-Black-15-6-Inch/dp/B0019M9EPK/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-4&keywords=15.4+backpack 2. http://www.amazon.com/SwissGear-SA1908-ScanSmart-Backpack-Laptops/dp/B002OHDIWY/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=…

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by bareli,

הי מישהו ניתקל פעם במארז שכולו עץ ?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. לפי הידוע לי בד"כ משתמשים בדונגל של אינפרא אדום כדי לתקשר בין המחשב עם הטלפון הסלולרי. אני מעוניין לדעת האם דינגל כזה יכול לגרום למחשב לתת פקודות לממיר של יס או הוט כלומר שמחברים אותו בטווח ראיה מהממיר ואז ניתן להחליף תחנות ע"י המחשב.

19. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. אני צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 לחדר שתחובר למחשב ולטלויזיה..התקציב הוא -+500 שקל. מה שחשוב לי הוא שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום. אני קצת הסתבכתי ואני מבקש ייעוץ. אני מעוניין לשדרג את הספק שלי. להלן מפרט המחשב שלי: פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA עם 120 גיגה בייט, 512 DDR, כונן CDROM, צורב DVD של סמסונג, כונן דיסקטים, לוח אם של Asus, כרטיס מסך Geforce 6600GT, כמו כן יש לי שני מאווררים. הספק שיש לי הוא סטנדרטי PL250. עד 250 W. אני לא מתעסק ב OC וכו'. הסיבה שאני מעוניין לשדרג היא שבמשחקים כבדים, המשחק הופך לממוזער אחת לכמה דקות ולעייתים אני מקבל הודעה שלא מגיע מספיק חשמל לכרטיס מסך שלי. האם זה מצביע על ספק חלש מדי? אני יודע שחברות כמו FSP, ChannelWell, Hec ו-Sirtec, ,HEC,Enermax,Antec,Seasonic הן המויבלות בתחום. האם תוכלו להמליץ לי על ספק + דגם מדוייק + חנות שבה קונים. אני בכוונה לא נותן עלות כי …

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  25. היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.