ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
זה תמיד נשאר על ג'נרל. הורדתי את הדרייבר המעודכן המאתר שלהם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע הציוד ההיקפי שלי הוא; SteelSeries V2 USB Black - אחלה של אוזניות. וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופ, דגם 5000 - תמונה http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/wireless-comfort-desktop-5000/mk_wcd5000_otherviews01.jpg אין ספק שהיא נוחה מאוד, אך חשוב לי התאורה כאשר אני משחק בלילה - ולה אין את זה, היא גם דיי מרעישה ברעשים מעצבנים - לדוגמא במקלדות של רייזר הקקלדה אומנם עושה רעש אבל הוא נסבל כי הוא רעש בסדר כזה אתם יודעים. אז לעניינו, כרגע אין לי פאד לעכבר ואני איתו על עץ, הולך סבבה לגמריי ולא עושה בעיות. המחשב עוד לא הגיע, אני רוצה להפתיע אותו עם מקלדת ועכבר ופאד אז, חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ולמשחקים כאחד, הרעש לא קריטי, אבל מצד שני שלא …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ספק כוח 400 יחזיק את הכרטיס הזה? או שאפשר גם עם 350?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני השאלה סיפור קטן הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card [ היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה והשני זה terratec cinema ht pci שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר) משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי.. שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אודה לקישור/ים לדונגל usb לגלישה עם כרטיס סיםד שאוכל להכניס להתקן כרטיס סים ולגלוש במחשב.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ירדתי מהאפשרות למדפסת משולבת. שמעתי רק דברים טובים על גירסת הCANON IP , בעיקר על הדגם 3000. אבל היום כבר קשה למצוא בחנויות את הדגם 3000 או 2000 ולעומת זאת יש דגמים כמו הCANON IP 1500, הCANON IP 2000, הCANON IP 1600 איזה דגם בסדרת הIP במחיר של עד 500 שקל הכי משתווה לip 3000?שמעתי שהip 3000 חוסף בדיו, מדפיס באיכויות מצוינות, המחיר של הדיו שלו נמוך..
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר כרטיס מסך למחשב נייד מומלץ למשחקים? מהו מחירו ואיפה? מפרט: p3 1000 256 mb sdram bla bla
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום רב! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה, שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות סבירה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא לגמרי משמעותי האיכות, אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה. ראיתי כמה דגמים ואשמח אם תמליצו לי איזה מהם עדיף, או שאולי אתם בכלל ממליצים על משהו אחר... HP DeskJet D2563 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708512 Canon Pixma iP1800 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 מדפסת משולבת Epson CX4300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591243 מדפסת הזרקת דיו LEXMARK X2650 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705444 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
משום מה, דווקא העכבר היחיד שנראה לי (ואולי הביקורת עזרה לי), הוא ה -FX, שדומה כי לא נמכר יותר. הסיבה שהוא מצא חן בעיניי, כי כדור העקיבה שלו ניתן (כיביכול) לשימוש גם ע"י האצבע וגם ע"י האגודל. האם אני טועה? מישהו יכו להמליץ לי על עכבר עקיבה אחר? ומה עדיף? הפעלה ע"י האגודל או האצבעות? הסיבה שאני מעוניין לקנות היא ארגונומית, דהיינו נוחות ובריאות. תודה. איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המצלמה נקנתה לפני כשנה למצלמה יש אחריות לשנתיים. בתחילה לא היו בעיות מיוחדות , מאז לא השתמשתי במצלמה מס' חודשים כשחזרת להשתמש בה המחשב לא מזהה אותה . אני מקבל הודעת שגיאת usb שאינו מצליח לזהות את המוצר. פרטים מערכת הפעלה ווינדוס 10 מעודכנת. הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מאתר לוג'יטק. עשיתי אין סוף אתחולים למחשב. החלפתי את שקעי usb נטרלתי את האנטיווירוס ( ניתקתי את כבל הרשת והפכתי את win defender ללא פעיל, אין לי אנטי וירוס אחר ). נטרלתי את את חומת האש הפכתי אותה ללא פעילה. מחשב מעבד i7 8700 זיכרון 16gb כונן ssd 500 gb כרטיס מסך , לוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בסט אלחוטי (לוגיט'ק..), אני משתמש ב- XP. אני לא גיימר, הסט מיועד למולטימדיה ולגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה: -אלחוטי -מרחק של 5-6 מטר -כפתורי ווליום/פליי/העברת שירים במקלדת - עכבר נוח ולא כבד מידי -תחושה איכותית תקציב- עד 550. בתודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן , חבר'ה, אני צופה בהודעות מזה הרבה זמן אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב. בקיצור אתמול הפורטיסימו הגיע ואתמול קניתי אותו. (Hercules guillmot Gamesurround Fortissimo II) רציתי להגיד שהכרטיס פשוט מדהים יחסית למחיר שלו. אף כרטיס לא נושק לרגליו. יש לי כמה הזהרות לאנשים שגם הולכים לקנות אותו ותקנו: תורידו עידכון של הדרייברים ומה שיותר חשוב את תתקינו את התוכנה של Yamaha אם יש לכם Windows XP כי הוא הורס אותו לגמרי. מה שתעשו זה תורידו את הגירסא המתוקנת מהאתר של הרקולס (17 מגה). הדרייברים שוקלים בערך 17 מגה גם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי שבוע לוח של ציינטק וניתקע כל הזמן המחשב ועהד לא יציב באיייפוקס ממש חייה המחשב לא קורס
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מחליף עוד שעה מארז מהפוקסקון הסאונטי (חם) שקניתי לצערי ! חייב תגובה כמה שיותר מהירה (אני ממש לא בקיא במארזים) פשוט הכל אצלי רותח עכשיו (מעבד ב 50 - לוח ב - 45 הרדיסק ב 48 ) בקיצור עוד שעה אני יקפוץ יחליף את המארז הזה מה אתם חושבים על זה ??? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7203 והאם הוא שקט !! חשוב לי שקט ! אני לומד , והמחשב אפשר להגיד ממש עומד לי מול הפנים ? תודה , חייב תגובה מיידית .
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-