ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עד לעכשיו חשבתי שלא תיהיה לי בעיה עם ספק ששל אנרמקס 420W למערכת 32000+ וג'יפורס 6800 אולטרה + שני סטיקים של זיכרונת שלוקחים 2.75 בערך עד שאני רואה הרבה תגובות על כך שאיו סיכוי וצריך לפחות 480.. האם זה נכון או סתם מיתוס דפוק..? תודה!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי רמקולים די טובים קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הספק הישן שלי (Enermax EG365P-VE) מתחיל לעשות לי בעיות שכרגע מתבטאות בכך שרק אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי פועל והמתחים חורגים מן ה spec. בקיצור, הגיע הזמן להחליף. חשבתי לקנות את ה Antec TruePower 480W שעולה כ 600 ש"ח אצל הדובים. יש למישהו המלצה לספק אחר בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER. שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב. http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1528 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 אני מחפש מארז מאלומיניום שהוא קל יש בו איוורור טוב(מאווררים,מפרצים) והוא גם מבחינת יופי לא רע , המליצו לי מקודם על Sunbeam Transformer אבל לדעתי הוא כבד מידי יש לי גם שאלה בקשר לאורך המארז האם מארז לגיימרים כבדים חשוב שיהיה TOWER ומעלה או שאפשר פחות וגם אני רוצה לדעת האם המארזים שהצעתי טובים התקציב שלי הוגדל עד 520 שקל לא יותר מזה , תודה וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בלקנות אוזניות חדשות , ונתקלתי בבעיות במהלך החיפוש. לפני הכול , אני רוצה אוזניות Headphones , לא Headset , אני רוצה לצאת איתכם החוצה והכול בלי מיקרופון וכבלים מיותרים. חשוב שיהיו OVER EAR . נוחות זה קרטריון חשוב. חשבתי בהתחלה ללכת על RAZER , ויש להם 3 דגמים . אלקטרה – לא נוח אורקא – בדיוק מה שאני רוצה , אבל הם הפסיקו לשווק אותם או משהו קראקן - יקרות מדי אני רוצה שזה יעלה בין 250~300 , לא יותר אז אולי חברות אחרות , תוכלי להמליץ לי על משהו בישראל טוב ? רצוי עם משלוח תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אל-פסק אבל אני רואה שיש הרבה סוגים וחברות אז אם אפשר תנו לי הצעה של אל-פסק שהוא טוב וישמש אותי (להגנה מפני נחשולי מתח ושאם יש הפסקת חשמל אז יתן לי זמן לכבות את המחשב) במחיר של עד -400+ תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן כרגע הכבל המקורי של הסורק לא מגיע לי עד המחשב ורציתי לדעת אם יש כזה דבר כבל מאריך פרללי, כי הכבל של הסורק מחובר אל הסורק ואי אפשר לנתק אותו, לכן אני לא יכול לקנות כבל פרללי רגיל רק ארוך יותר אלא אני צריך מאריך לכבל שמחובר לסורק. האם יש דבר כזה ואם כן איפה אני יכול למצוא אותו?? האורך של הכבל מאריך לא צריך להיות גדול, מספיק מטר או משהו כזה תודה :
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6311 תומך בחיבור AV ז"א האם אני יכול לחבר אליו ממיר של HOT ולצפות בטלויזיה דרכו?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה זאת שיטת הצריבה- P-CAV? מה חסרונות ויתרונות? האם היא יותר טובה מ- Z-CLV? אני הבנתי שב- Z-CLV הצריבה לפי איכות הדיסק, הצורב מגביר את המהירות כמה שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ומסך אחד.... איך אני יכוללעשות קופסא עם סיווטש או לקנות?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-