ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי מארז יפה ומתאים לי עם ספק איכותי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4195 רציתי שתיתנו לי חוות דעת רצינית בנושא ואת התאימות שלו ללוחות קונרו ,כי לפי מה שהבנתי הוא מחזיק את הלוח הפוף. עוד דבר אם יש בידכם מידע על משהו טוב יותר או על מארז אחר יפה בפשטותו מותאם לצרכים שלי ולא מרעיש אשמח לתגובות. תודה
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קבלתי אותו אמתמול אבל הוא עוד באריזה אני בנתיים עם :MAG770FS
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי סורק Genius ColorPage-Vivid Pro2 ואני צריך דרייברים שלו לוינדוס XP... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://codekeyboards.com/ הוכרזה עכשיו. מקלדת מכאנית שמשתמשת במקשים "לבנים" / "נקיים", יש לה אפשריות קינפוג לכל מני תצורות מאחורה וקצת יקרה, 150$. האם שווה ? מה השוני בין הכפתורים הללו (שלא כלכך פופלארים) לאחרים ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מיועד למרצה באוניברסיטה. ה-Qstarz RC-Q201 זול ולא מוכר: http://www.usbid.co.il/product73.aspx?category_id=69 ה-Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 יקר ומבטיח מאוד: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=352&catType=r באופן עקרוני אני מוכן להוציא את ה-450 ש"ח לעכבר של מיקרוסופט, אך אם ה-Qstarz מהווה פתרון מתקבל על הדעת אז אעדיף אותו בגלל הגודל והמחיר. תודה מראש, גונן
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע
-
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים אלה. (אם זה רלוונטי מדובר בפנטיום 4 2.0A, זכרון 512 RDRAM, דיסק 80G של Maxtor ??? וכרטיס מסך GF4 Ti4600) המחיר הטוב ביותר שמצאתי בארץ הינו ב-KSP ועומד על 6,600 ש"ח לפני מע"מ (לפני מארז) אם אקנה את המחשב בחלקים בארה"ב - הכל יעלה 4,800 ש"ח למערכת זהה. בהנחה שיש מי שיטפל לי במשלוח מארה"ב לכאן, האם הייתם רוכשים את המחשב בארה"ב וחוסכים, או שקונים כאן מטעמים של אחריות, תאימות או כל סיבה אחרת. יש כיסוי ע"י היבואנים של הרכיבים השונים בארץ למוצרים שנקנו בחו"ל? אשמח לשמוע את דעתכם. אמיר ???
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-