עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Vatos-Locos,

חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ שאפשר לקנות בה את האזניות הללו. היות ואני גר בחו"ל אין לי גישה לזאפ, אבל חבר שבדק אמר שהדגם הזה לא מופיע באתר בכלל. האם מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את הדגם הזה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  5. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by CheNit89,

שלום, ברשותי המארז HEC Compucase CI-6A21 שנקנה מ-ksp לפני כחודשיים. בזמן האחרון התחלתי לבדוק את המארז, ושמתי לב, שדברים שכתובים באתר של החברה שמייצרת את המארז (ניתן אליו קישור מהאתר של ksp) לא נמצאים אצלי במארז. לדוגמא האפשרות לנעילת הדלת של המארז לא קיימת אצלי. ויש לי גם שתי שאלות: 1. באתר שלהם הם כותבים שיש למארז תעלת איוורור, מה זה אומר? 2. איפה ניתן להוסיף למארז מאווררים? האם זה הגיוני ש-ksp נתנו לי דלת "חסרה"?

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by Regev,

מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by asafay1,

אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by etz,

אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים אלה. (אם זה רלוונטי מדובר בפנטיום 4 2.0A, זכרון 512 RDRAM, דיסק 80G של Maxtor ??? וכרטיס מסך GF4 Ti4600) המחיר הטוב ביותר שמצאתי בארץ הינו ב-KSP ועומד על 6,600 ש"ח לפני מע"מ (לפני מארז) אם אקנה את המחשב בחלקים בארה"ב - הכל יעלה 4,800 ש"ח למערכת זהה. בהנחה שיש מי שיטפל לי במשלוח מארה"ב לכאן, האם הייתם רוכשים את המחשב בארה"ב וחוסכים, או שקונים כאן מטעמים של אחריות, תאימות או כל סיבה אחרת. יש כיסוי ע"י היבואנים של הרכיבים השונים בארץ למוצרים שנקנו בחו"ל? אשמח לשמוע את דעתכם. אמיר ???

13. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by חביבה,

שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. לא חובה שיהיה אלחוטי...

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by roc,

שלום אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מארז עם ספק עכשיו הגעתי לשתי בחירות אחרונות לדעתי,אם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז בבקשה.התקציב הוא 850 ש"ח הבחירה המועדפת שלי היא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3700&catcode=496 המארז הזה עם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=800&catcode=271 הספק הזה יכול להחזיק קירור אוויר אבל עם המון מאוררים וOC לכרטיס מסך 5200FX, או לכרטיסי מסך של NIVIDIA עד 5700FX עם OC? דרך אגב אני מתכוון לשים את זה במחשב חזק אין לי מפרט כי אין לי את המחשב אבל אני מתכוון לקנות בעוד שנה ואני רוצה לקחת את הספק הזה איתי...אז הוא יתאים לדרישות? וההתלבטות השנייה שלי היא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3474&ca…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אני שוקל לקנות את ה GIGABYTE ה- Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case ולעומת זאת אני שוקל כבר להשקיע ב antec p-180 הכסף משחק תפקיד חשוב . האם כדאי לקחת אחד מאלה או יש המלצה למארז אחר תודה .

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. יש לי סורק Genius ColorPage-Vivid Pro2 ואני צריך דרייברים שלו לוינדוס XP... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by beeper,

אני חייב באופן דחוף להעביר איזה טראק מממיני דיסק של סוני שיש לי... חיברתי הכל ודרך תוכנה העברתי קובץ אבל הוא בפורמט OMA לפי החיפוש בגוגל שום דבר לא עזר לי... מה אני עושה בדיוק? אני הופכים אותו לWAVE\MP3?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים