עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yotmail,

אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by idodos,

התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by b007,

שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. התקציב שאני נותן לו הוא 70 ש"ח (+אפשרות לחריגה קטנה אם החריגה ממש שווה את זה). עדיפויות לפאד: - מגע נוח ו"כייפי" עם כף היד - מדוייק - עקבי (החלקה טובה) נ.ב. יש לי את ה-razer goliathus אבל הוא מאוד שחוק ובלוי והגיע הזמן להחליפו.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. אנשים קניתי את העכבר הזה Microsoft Basic Optical Mouse וגם כשהמחשב שלי מחובה הלד האדום שבתוך העכבר דולק וזה מפריע לי לישון ... האם זה צריך ליהיות ככה ? או שאפשר לנתק ?

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Gil28,

שיהיה פקס והכי חשוב חיסכון! לכן ליזר...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, קניתי הרגע אל פסק למחשב הנוכחי (P4 1.5Mhz +מסך 19") בידיעה שהוא צריך לעבוד עם המחשב הבא שאקנה בקרוב (כנראה פנטיום D + מסך 19") והדגם של האל פסק הינו PRP750 של חברת Advice עם הספק 375 וואט. השאלה שלי (כנראה שאלת הדיוט) אם אני מתעד במחשב החדש לרכוש ספק של 420 וואט לפחות, האם זה אומר שהאל פסק לא יעמוד בהספק? (וזה רק למחשב עצמו , צריך גם להוסיף את ההספק של המסך), לפי דעתי הוא לא יעמוד בעומס, לכן אני זקוק להתייחסות שלכם בעניין. בנוסף, כמה הספק (WATT) לדעתכם נחוץ לאל-פסק כדי שיתמוך במחשב פנטיום D עם מסך 19 אינצ' ומדפסת. תודה מראש. dkrjvi

13. הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by adam777,

שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by gal,

אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by asafay1,

אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. עכשיו הבנתי למה המארז כזה חרא

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!

20. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by oz12,

שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by idanpc,

בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים