ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מה זאת שיטת הצריבה- P-CAV? מה חסרונות ויתרונות? האם היא יותר טובה מ- Z-CLV? אני הבנתי שב- Z-CLV הצריבה לפי איכות הדיסק, הצורב מגביר את המהירות כמה שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20070208073750.html רק שתבינו, הם רצו להוציא לשוק גרסה עם מקשים בשחור-לבן ולא בצבע + כפתורים כמו רווח או שיפט יהיו רגילים ולא בעלי מסך או יכולת תכנות מחדש וכל זה במחיר המשתלם של 1200$ בסופו של דבר הם ירדו מהרעיון והחליטו להוציא רק גרסה צבעונית במחיר שעוד לא פורסם :-X המקלדות החדשות אמורות להגיע לשוק באפריל.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
1. מה עדיף - ספק 500W גנרי או ספק 300W של BRAND ? 2. למה צריך ספק 500W ?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצה על מדפסת הזרקת דיו משולבת שזמינה לקנייה. הסתכלתי בפורום וראיתי שהיו שאלות דומות ללא תשובה. מקווה שהפעם יהיה מי שיוכל לסייע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פשוט, למשחקים, תכנות, בקיצור, נוחה, חייבת להיות אלחוטית (מסך גדול, שם רזולוציה נמוכה לאללה הכל ענק ומתחיל לשחק מהמיטה ). פשוט מספיק לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-