ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי פנטיום 2 300 למחשב הבא xp1500 asus a7v133c זיכרון יש לי מהמחשב הישן וכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר האם זה שדרוג טוב ? אני מחפש משהוא זול וטוב ולוח ל sdram pc133 כי יש לי הרבה מהמחשב הישן. הלוח הזה הבנתי שהוא אחלה והמעבד הוא אקס פי חדש אבל הכי זול מביניהם כי גם ככה המעבד הוא אף פעם לא הצואר בקבוק במשחקים אלא הכרטיס מסך.אני מדבר על מערכות חדשות יחסית.בכל אופן האם זהו שדרוג טוב ? האם הוא יחזיק לי למספיק זמן ללא שדרוג בזמן הקרוב חוץ מכרטיס מסך ? ואיזה כרטיס מסך יספיק לי להרבה זמן ללא לשדרג השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים אינטרנט ואופיס וכמה תוכנות ללימודים. מה על לוחות מבוססי nforce ?? מה דעתכם <?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
חיברתי מחשב מפורק יחסית לHUB שמקבל מתח ממקור חיצוני, והמחשב עצמו עדיין לא היה מחובר לחשמל, קיצר הנורה בלוח אם (המציינת שהמחשב מחובר לחשמל) נדלקה, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב וגם המאורר של הספק, אבל לא במהירות גבוהה, והמחשב לא נדלק בכלל, כלומר המסך לא נדלק ולא כלום מישהו נוסף נתקל בתופעה הזאת? (לא מוגדר למחשב שום WAKE UP) זה בכלל בריא, שהמחשב מקבל מתח נוסף חוץ מהספק??
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
העכבר הכי חדש שלהם והעכבר אחד לפני, האם HABU הוא עכבר טוב ? איזה דגמים יש לעכברים של RAZER כמו ללוגי'טק בדומה לכפתורים בצד לעשות BACK FOWARD, ולמעלה ליד הכפתור אמצעי להחליף מהירות DPI ? יש ב MX518 כפתור נוסף שהוא מתחת לכפתור להורדת ה DPI, בעיקרון הכפתור הזה שימושי בויסטה לעשות שימוש מהיר בכפתור של וינדוס + TAB שעושה את ה 3D FLIP.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
עכשיו עולה 100 יורו מה דעתכם האוזניות שוות את המחיר! אני עכשיו עם KRAKEN, ארגיש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המלצה לגיים פאד תקציב 150 שקל שימושו העיקרי פיפא ופרו אבולשן......... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה!
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הייתי עם המדפסת של HP דגם 930C שמאוד אהבתי אותה (לא עשתה בעיות בכלל, הצריכת דיו שלה בסדר גמור), אבל עכשיו הגיע הזמן להחליפה. מה אני רוצה לקנות עכשיו זה מדפסת משולבת (הזרקת דיו כנראה) בתקציב של עד 800 ש"ח. חשוב שיהיה פקס! עומדות בפניי שתי אפשרויות עקריות כרגע: 1. HP 5610 שעולה 749 ש"ח. 2. BROTHER MFC5440CN שעולה 799 ש"ח. יש להגיד שאף על פי שהנני סטודנט, אני לא מדפיס הרבה בכלל (לכן גם לא חושב ללכת על לייזר, וגם בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה אין מה להדפיס בכלל ) מה אני מחפש במדספת זה שתהיה אמינה (קראתי על כל הדברים שאומרים על HP, אבל אני למזלי היה לי 3 משחבי כף יד שלהם, 2 מדפסות ומחשב נייד ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה ולו אחת! טפו טפו טפו....) ושתהיה חסכונית בד…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-