ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1528 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 אני מחפש מארז מאלומיניום שהוא קל יש בו איוורור טוב(מאווררים,מפרצים) והוא גם מבחינת יופי לא רע , המליצו לי מקודם על Sunbeam Transformer אבל לדעתי הוא כבד מידי יש לי גם שאלה בקשר לאורך המארז האם מארז לגיימרים כבדים חשוב שיהיה TOWER ומעלה או שאפשר פחות וגם אני רוצה לדעת האם המארזים שהצעתי טובים התקציב שלי הוגדל עד 520 שקל לא יותר מזה , תודה וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מבוססת X2 + A8N SLI DELUXE כרגע לא מתוכנן SLI אבל אולי בעתיד. כרטיס כרגע יהיה 6800GT או 7800GT הספק שמגיע עם המארזים האלה (SEASONIC) יחזיק מערכת כזו? ובכלל אם למישהו יש נסיון עם המארזים האלה (ראה, שמע) אשמח לדעת. אפשרות DEFAULT שלי זה כנראה CENTURION עם תוספת ספק שלי NEOPOWER 480.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זכרון sdram ו rdram אפשר לקנות ב200 שח או אפילו קצת יותר?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הספק הישן שלי (Enermax EG365P-VE) מתחיל לעשות לי בעיות שכרגע מתבטאות בכך שרק אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי פועל והמתחים חורגים מן ה spec. בקיצור, הגיע הזמן להחליף. חשבתי לקנות את ה Antec TruePower 480W שעולה כ 600 ש"ח אצל הדובים. יש למישהו המלצה לספק אחר בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/optio33l.html Pentax Optio 33L !! לי היא נראית מעולה,מה איתכם?????
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש מדפסת שמדפיסה צבעוני ישירות על דיסקים המיועדים לכך, בנוסף שתדפיס תמונות צבע (A4) בצורה סבירה. בהנחה שמרבית השימוש יהיה הדפסות צבע ע"ג דיסקים, איזו פירמה תיתן יחס עלות/תועלת הכי טוב מבחינת דיו? תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת מידע על המקלדת: האם היא מתנתקת לפעמים (כאילו, לפעמים קורה שהמחשב לא קולט את האותות? ויותר חשוב: לאיזה מרחק זה יכול לקלוט? אם מישהו ניסה זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה מהפאדים יותר טוב? ולגבי האוזניות - למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת עליהן?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב צורב-Sony DW-G120A x 16 White DVD±RW Bulk מעבד-Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU דיסק קשיח-Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם-DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard זיכרונות-Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory ספק כוח-Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply כרטיס מסך-Asus EN7900GTTOP/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card ואני צריך מארז למחשב כזה עם usb קידמי ואחורי עם אופציה טובה למערכת קירור טובה עד 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למישהו יש מושג על הספק הנ"ל ? http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w009697/w009697.asp
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-