עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראשים של דיו 56 ו-57 עולים כ-60 ו-70 ש"ח בהתאמה. באופיס דיפו הם עולים כ-120 ו-180. אני יודע שציוד היקפי אין בד"כ בעייה לקנות באייבורי, אך כאן יש הבדל של כמעט פי 3 במחיר. למישהו יש הסבר לעניין? תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by DerikStar,

אני מעוניין בלקנות אוזניות חדשות , ונתקלתי בבעיות במהלך החיפוש. לפני הכול , אני רוצה אוזניות Headphones , לא Headset , אני רוצה לצאת איתכם החוצה והכול בלי מיקרופון וכבלים מיותרים. חשוב שיהיו OVER EAR . נוחות זה קרטריון חשוב. חשבתי בהתחלה ללכת על RAZER , ויש להם 3 דגמים . אלקטרה – לא נוח אורקא – בדיוק מה שאני רוצה , אבל הם הפסיקו לשווק אותם או משהו קראקן - יקרות מדי אני רוצה שזה יעלה בין 250~300 , לא יותר אז אולי חברות אחרות , תוכלי להמליץ לי על משהו בישראל טוב ? רצוי עם משלוח תודה רבה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by okpimp,

יש לי מתאם USB לשלט של הפליסטישן 2 חיברתי אותו למחשב... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס ויסטה.... הווינדוס לא מזהה את הבקר, ואין לי מושג איפה אני מביא דריבר כי אני לא יודע את שם החברה... כל מה שאני יודע עליו זה שקניתי אותו מפה: http://enjoystick.co.il/shop/Product.asp?productid=90 יש מצב מישהו עוזר לי? תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by noneskillz,

אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. Started by Gallahav,

קודם כל אני רוצה לשאול מה עדיף: סט של עכבר+מקלדת של חברה כמו לוג'יטק, או עכבר ומקלדת נפרדים (מבחינה של אם סט יכול להיות טוב יותר וזול יותר מחלקים נפרדים) שאלה שניה, זה נכון שעדיף עכבר ומקלדת חוטיים (בשביל גיימינג כמובן) כדי שמהירות התגובה תהיה מתאימה למשחק? שאלה שלישית, מקלדת G15 של לוג'יטק טובה/מומלצת? אני יודע שהיא דיי יקרה ולא יודע אם באמת כדאי להשקיע בה. לגבי העכבר, עדיף רייזור או לוג'יטק? ואם אפשר תנו המלצות על דגמים מסויימים.... תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 2600XT 512Mb DDR3 AGP זכרון: Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 C3 מקלדת: X Gene Wireless Mini Keyboard w/ Optical Trackball 2.4GHz בקר משחק: Microsoft Wireless Controller for PC & Xbox 360 / Logitech® Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad שלט: Logitech® Harmony® 555 Advanced Universal Remote 1.האם ישנו זכרון אחר טוב יותר? 2.ברשותי רשת אלחוטית ובעתיד גם בקר אלחוטי האם יהיו בעיות כלשהם בקליטה? 3.כמו שאתם רואים אני מתלבט בין שתי בקרי משחק מה מומלץ יותר? 4.גם לשלט וגם לבקר משחק אין תאימות מוצהרת לויסטה אך לאחר ביקור באתר החברה מצאתי שיש האם הדבר נכון? 5.את המוצרים אני מתוון לקנות מפנדה א…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, קניתי הרגע אל פסק למחשב הנוכחי (P4 1.5Mhz +מסך 19") בידיעה שהוא צריך לעבוד עם המחשב הבא שאקנה בקרוב (כנראה פנטיום D + מסך 19") והדגם של האל פסק הינו PRP750 של חברת Advice עם הספק 375 וואט. השאלה שלי (כנראה שאלת הדיוט) אם אני מתעד במחשב החדש לרכוש ספק של 420 וואט לפחות, האם זה אומר שהאל פסק לא יעמוד בהספק? (וזה רק למחשב עצמו , צריך גם להוסיף את ההספק של המסך), לפי דעתי הוא לא יעמוד בעומס, לכן אני זקוק להתייחסות שלכם בעניין. בנוסף, כמה הספק (WATT) לדעתכם נחוץ לאל-פסק כדי שיתמוך במחשב פנטיום D עם מסך 19 אינצ' ומדפסת. תודה מראש. dkrjvi

12. Started by SEangel,

מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by tgen,

יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by MotherShip,

שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by matessim,

פשוט, למשחקים, תכנות, בקיצור, נוחה, חייבת להיות אלחוטית (מסך גדול, שם רזולוציה נמוכה לאללה הכל ענק ומתחיל לשחק מהמיטה ). פשוט מספיק לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by asafay1,

אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by MIKI23,

התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by Salwaby,

לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום לכם. אפשר בבקשה חוות דעת על המצלמת אינטרנט vx3000 של מיקרוסופט? לינק: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=344&catType=r תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by gilcohen15,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …

22. רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by idanpc,

בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by ZiX,

הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים