ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! 1) אני מחפש ראוטר DUAL-BAND - מה דעתכם על הראוטר הבא: TP-Link AC1750 Archer C7 ? 2) יש המלצות על ראוטר אחר שהוא DUAL-BAND? 3) אני תכנן לעבור מבזק+פרטנר ל-018. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם כספק תשתית+אינטרנט. (בין השאר: האם מסייעים בהגדרות של ראוטרים בעת החיבור הראשוני) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000WiOnKdK-KOXGmYoYZbWZnKo:12bbi68k5?id=4062667&pr=QJ5 בחיפושי אחר ביקורות וחוות דעת לא מצאתי מידע למעט הודעת השקה מתאריך 07.07.2008 באתר HP http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/j4580.html המדפסת נמכרת ב 499 ש"ח באופיס דיפו ותומכת בראשי דיו XL [בתשלום נפרד] כמו ב 5783 המומלצת. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצר, במידה ומכירים... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנחשו מה קיבלנו במיתקן מחשב? מחשבים מבוססים פנטיום 4... אוף.. מתי כבר הצבא יפסיק להיות שפוט של intel?? זה המפרט: מעבד: P4 1500mhz לוח אם: IBM 845 (כ.רשת + קול מובנים..) זיכרון: generic 256mb 133mhz sdram - infenion chips כ.מסך: Nvidia TNT2 16mb - drivers 21.83 הארד: IBM 40GB ספק: 340w מסך: IBM P77 סידי: Liteon, לא בטוח איזה. מ"ה: Win2K. כמו שניתן לראות בתמונה המחשב שחור לגמרי.. גם המסך/מיקלדת והעכבר שחורים, אבל עוד לא הוצאנו אותם מהאריזה כשצילמתי.. המגירה של הארד דיסק שחורה לגמרי, גם כשהוא בחוץ.. יש בה מאוורר קטנצ'יק מעל הארד דיסק.. בקיצר, מארז יפה.. במיוחד יחסית לדגמים היותר ישנים בצה"ל.. גם ממש קליל לפתיחה. כמובן שישר פתחתי אותו להציץ לבפנים.. על המעבד …
-
אני צריך המלצה למקלדת, עם מקשים כמו בלפטופ, שתיהיה שטוחה עם מקשים דקים והקלדה נוחה המקלדת עבור אחותי, התקציב, באיזור ה200 שקל +/- יש הצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
רציתי לדעת ולקבל חוות דעת בכלל על הספק שלי ??? א- האם הוא מספיק למפרט שלי? ב- חוות דעת עליו ובכלל על HEC? ג- האם הוא מספיק לי גם ב-OC רציני?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=20050118170432002 ו http://www.edimax.com.tw/html/english/products/EK-xx2C.htm ואני לא מבין... בראשו של Aten רשום שמחשב אחד מתחבר דרך USB והשני לא... לא הבנתי בדיוק למה אחד כן והשני לא?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הסורק שלי כנראה גמר את חייו ואני שוקל לקנות חדש. השאלה אם להמשיך במתכונת של מדפסת לחוד וסורק לחוד או לקנות מדפסת משולבת? האם איכות הסורק במשולבת היא לא נמוכה? האם יש מערכות משולבות עם סורק נגטיבים? האם יש לכם המלצות?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה כאשר החיבור שלה למחשב הוא דרך IEEE 1394 (הקצה העליון בתמונה). לרוע המזל, אין לי חיבור מתאים במחשב. ידוע לי שאני יכול לקנות כרטיס מתאים אבל השאלה שלי היא אם אין מחבר היכול לקשר IEEE 1394 לשקע ה-USB שבמחשב שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכבר גיימינג בסופ''ש הבא ואני צריך לדעת איזה עכבר יותר טוב מבין השניים ( כותרת ) עדיף מה שעם יותר דיוק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 עכברים M705 ובשניהם יש בעיה מוזרה: כשאני משתמש בגלגלת אז לפעמים הכל משתגע ומגלגל מהר בטירוף ולא חלק. אבל כשהגלגלת על מצב של גלגול חופשי בלי "קליקים" זה לא קורה... מישהו אולי יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה זה נראה מאוד זול זה שווה אולי מישהו יודע משהו עליו? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7403
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-