עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by morgoth,

עד עכשיו הייתי נעול על המארז צונאמי למחשב החדש (עוד שבוע ) אבל הציעו לי את המארז סופרנו שלא ממש שמעתי עליו עד עכשיו. בדקתי באתר של TT וראיתי שהוא ממש ממש דומה לצונאמי חוץ מזה שהוא מפח והצבע שלו מבריק. עכשיו חיפשתי השוואות ביניהם (300 שקל הפרש לטובת הסופרנו שווים בדיקה) ולא מצאתי משהו ממצה אז רציתי לשאול אם מישהו שמע פרטים על שניהם ויכול לתרום לי קצת מידע על ההבדלים. תודה נ.ב. אני עדיין נוטה לטובת הצונאמי למרות ההפרש הכלכלי יש בו משהו יותר יפה שאני לא יכול להסביר.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אם הוא יוכל לשלוח לי לינק לדרייברים או רק דגם או משהו .. המצלמה מתחברת ב USB ואי עליה שום סימן של חברה היא מזדהה במחשב כ PC CAMERA תודה לכל המוצא .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by zahi,

רציתי לדעת בקשר לספק TOPOWER TOP-550P5 550W האם הוא טוב ומספיק לאוברקלוק האם הוא 550w אמיתי

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by a_lk,

הי, אני רוצה לקנות גיים פאד עוד מעט ורציתי לדעת אם למישהו יש משהו שהוא ממליץ עליו בעיקר למשחקים כמו NBA וכאלה מה שחשבתי בינתיים לקנות זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_119&products_id=2900 אז אם למישהו יש : איך זה? ואני פתוח להצעות.. נגיד עד 250 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Emin,

אוקיי אז זה המחשב שלי: Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL עכשיו כרטיס מסך אני מתלבט או את ה- 1800XT או את ה- 7900 GT, אני יכול לבחור אחד מהם במחיר של 1500-2000 שקל לא יותר. עכשיו במקרה שלקחתי אחד מהם, איזה מארז וספק עליי לקחת כדי שיוכלו לעבוד? אני מעדיף מארז לבן כי יש לי כוננים לבנים.( אבל אם יש דלת אז לא ממש משנה למה זה מוסתר) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W או אם יש משהו אחר אז תרשמו. ביחד(הכוונה גם לספק ולמארז) שיעלה 600-700 שקל. תודה מראש, אלעד.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by shay999,

שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php כמובן שעדיף שהמארז יהיה נקי כמה שאפשר.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by no43189,

האם כרטיס ה PhysX עדיף על הכרטיסים החדשים של NVIDIA ו ATI?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  10. יש עשרות מארזים אחרים במחיר של עד 350 ש"ח. כולם פחות טובים מה-6A19?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by oor,

אני פשוט לא מוצה בשום מקום !! זה +- המוצר ... : http://img.epinions.com/images/feeds/cds/3E/77/I118837-resized200.jpg

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לנייד שלי אם מישהו התנסה ומכיר עכבר בטווח שציינתי אשמח לשמוע בכל אופן אני חשבתי על העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Bluetooth Notebook Mouse 5000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=945 מישהו מכיר התנסה או שיש יותר טוב בטווח? תודה (באמת משנה אם לקחת BT או לא ?)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנויות באזור חיפה והקריות שמוכרות מארזי HTPC ריקים (לא מחשבים מוכנים). אם מישהו מכיר אני אשמח אם ישתף אותי. תודה !

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by johnwoo,

החלטתי ללכת על הגרסה החדשה של G5. בפנדה יש את אותו דגם ב-3 מחירים: 315- אחריות לשנה, לא של לוג'יטק 399- אחריות לשלוש שנים של לוג'יטק 475- אחריות לשלוש שנים של לוג'יטק. מה ההבדל בין העכבר של 475 ש"ח ל-399 ש"ח? האם האחריות הזאת משמעותית ששווה להשקיע בשבילה 400 ש"ח? מניסיון של מי שיש לו את העכבר- מה אתם ממליצים לי?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by dorratz,

אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. יש לי ספק 350W של CoolerMaster (זה שמגיע עם Centurion 5). במחשב יש - לוח אם GA-K8NXP-9 Nforce4 Ultra של גיגהבייט (אודיו, 2 כרטיסי רשת, Dual Power System מותקן) מעבד AMD64 3200 2X512 זיכרון RADEON x300 PCI-E כרטיס WIFI כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV 2 כוננים קשיחים ATA 2 כוננים קשיחים SATA DVD צורב DVD לUSB מחוברים: לוח WACOM עכבר+מקלדת אלחוטיים של לוג'יטק דונגל Bluetooth סורק Cannon Lide20 (מקבל את החשמל מהUSB) דונגל HASP לפריהנד מדי פעם דיסק-און-קי עשיתי בדיקה עם אחת מהתוכנות שמחשבות כמה וואטים המחשב צורך והגעתי ל380-390 מצד שני הכל עובד חלק, אין לי בעיות. צריך לדאוג?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by necroblivion,

אני רוצה לדעת עם זה יותר מסתם מארז יפה... והאם קשה להרכיב אותו כי המוחר בחנות הריד אותי ממנו רק בגלל שהוא אמר שלא בטוח שיהיה לו זמן להתעסק עם הערכבה וגם לנהל את החנות בו זמנית .. מה אתם אומרים? תודה..

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by manco,

קיבלתי מדפסת לייזר, אך החיבור שלה הוא כבל של 37 פינים שמתחבר לכרטיס תואם שצריך להתקין במחשב - אבל אי אפשר, כי החיבור של הכרטיס (לחריצים בלוח אם) הוא מאוד מאוד ישן ואין במחשבים החדשים כזה חיבור. לכן אני צריך או מתאם מ-37 פינים ל-LPT (חיבור של מדפסת רגילה), או כרטיס PCI עם יציאה של 37 פינים. האם קיים אחד (או שני) הדברים האלה? תודה מראש, זה חשוב מאוד לעבודה שלי...

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  21. שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. מחפש מארז למחשב כולל ספק ב400ש"ח המחשב מבוסס AMD 3000+ כולל כרטיס מסך x800xl 256 עם 1G זיכרון האם המארז compucase ci-6a21 הוא טוב? ומה ההבדל בין שני אלה? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ? HEC Compucase CI-6919 400W? התחתון יקר יותר, האם עדיף? ראיתי אותם ב KSP

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by Adielion,

ראיתי מארז יפה ומתאים לי עם ספק איכותי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4195 רציתי שתיתנו לי חוות דעת רצינית בנושא ואת התאימות שלו ללוחות קונרו ,כי לפי מה שהבנתי הוא מחזיק את הלוח הפוף. עוד דבר אם יש בידכם מידע על משהו טוב יותר או על מארז אחר יפה בפשטותו מותאם לצרכים שלי ולא מרעיש אשמח לתגובות. תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by den,

אני רוצה לקנות מכשיר משולב ויש לי כמה שאלות: 1)מכשירים משולבים מגיעים לרמה של מדפסת וסורק רגילים? 2)לאן מחברים את הפקס? 3)על איזה מכשיר אתם ממליצים בסביביות ה-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  25. Started by stojakovic,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.