ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את הפוסט הזה אז אם זה טעות אני מבקש להעביר בבקשה. אני יודע שיש מין כרטיס כזה שמאפשר הקלטה של מסך המחשב גם באיכות HD, בניגוד לתוכנות כמו FRAPS. לפי מה שהבנתי הכרטיס מקליט ללא הלאג שFRAPS יוצר, גם באיכות גבוהה יותר ולגבי המשקל אני לא יודע אבל זה לא רלוונטי. רציתי לדעת מאיפה אפשר לרכוש את הכרטיס הזה, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית חדשה ואני צריך הצעות ממכם, עד עכשיו ראיתי רק סטים שבאים עם עכבר ואין לי צורך בעכבר, אני מחפש מקלדת איכותית וזולה יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חשבתי בנתיים לקנות ב-1200 את הרמקולים z906 5.1 logitech בhttp://www.getit.co.il/Prod/77489/ אולי זה יעלה יותר קראתי עליהם דברים טובים אתם ממליצים? יש עוד הצעות?. ויש את הAudio Technica ATH-M50X ב670 מפה http://www.olsale.co.il/itemdetails.aspx?auction_id=22991267&af=2055 המלצות כלשהן חוות דעת על המוצרים יעזרו נ.ב. תקציב = אני מיליונר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ופאד לגיימינג, מה עדיף לפי דעתכם: עכבר Logitech MX510 + פאד טוב או עכבר Logitech MX518 + פאד של איזה חברה לא מוכרת?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה עדיף - ספק 500W גנרי או ספק 300W של BRAND ? 2. למה צריך ספק 500W ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה סוגים יש של מדפסות לייזר צבעוניות וכמה הם עולות אני לא יודע כל כך מחירים אבל תתנו לי בבקשה המלצות למדפסות טובות בערך אני רוצה שהמדפסת תיהיה עד 1,100 ש"ח ואם יש בפחות אני אשמח אני צריך את המדפסת הלייזר לעבודות בשחור ובצבעוני ושתיהיה מומלצת, טובה וחסכונית תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה ש: 1) כשלוכדים תמונה היא תועבר בclipboard אוטומטית. 2) תהיה אפשרות בתוכנה המצורפת לשנות את שם הקובץ בו נשמרים התמונות לדוג' zeoXX.jpg ( שXX מס' התמונה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, העבר הנ"ל הושק בחו"ל לפני קרוב לחודשיים. מתי להערכתם הוא יגיע ארצה? איך הכי זריז ומשתלם לקנות עכבר מחנות בחו"ל? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, קודם כל שיהיו נוחים,ושיהיה קל ולא קשה ללחוץ על כפתורי המקלדת,ושהעכבר יהיה בגודל סטנדרטי ולא בגודל של ציפורן, ושלמקלדת יהיה כל מיני מקשי קיצורי דרך כמו לאינטרנט,למחשבון,למיי דוקיומנטס,מי פיקטורס וכו'... ושטווח הקליטה יהיה משהו טוב,ושהמקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים,נוחים,ויפים... וגם שיהיה מוצר של חברה מוכרה כמו Microsoft,Logitech אם הם בכלל טובים אני לא ממש יודע, וטווח המחיר יהיה גג אבל גג גג 400 ש"ח(כלומר משהו בסביבות 200-300 ש"ח בערך). הצעות בבקשה! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
או שעדיף עכבר כבד כדוגמת ה MX1000 ולסבול במשחקים ?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP ואחרי התקנה מראה לי שהמדפסת offline, הסורק כן פועל ורק ההדפסה לא. החלפתי כבל, לא עזר. ניסיתי להתקין דרך הדיסק המקורי וגם להוריד את הדריבר האחרון מהאתר גם לא עזר.. בהתקנים מראה לי סימן קריאה צהוב על USB. ניסיתי גם לעשות WINDOWS UPDATE וגם להריץ תוכנה שזה ומתקינה אוטומטית דריברים שחסרים במחשב. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-