ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, למישהו פה יש המלצה על בטריות נטענות טובות ששוה להשקיע בהם את הכסף? או שאין משהו טוב באמת, והכל אותו דבר? אשמח לקבל המלצות לגבי בטריות נטענות+מטען כמובן וגם מחירים שלהם אם אפשר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מארז שייתן לי מקסימום איוורור - תקציב: 200-400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת. אני מתלבט בין שתי המקלדות הללו: Razer BlackWidow Stealth Edition Logitech G710+ Plus על איזו מהמקלדות הללו הייתם ממלצים? נ.ב לא מצאתי השוואה בין הסוויץ' הכתום של רייזר לסוויץ' החום שיש בלוג'יטק. אז אם למישהו יש מקור להשוואה או המלצה אישית על אחד מהם אשמח. בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתקציב עד 500 ש"ח המערכת היא amd 64 3000+ s939 msi k8n neo4 platinum gigabyte 6600gt צריך שיהיה כמה שיותר מאוורר והרעש לא מפריע לי תודה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר ביקש שאני אתקין לו את המדפסת שהוא קנה חדשה בקופסא, HP 6500.(היא לא אלחוטית) פתחתי, הרכבתי, חיברתי, התקנתי, זה שולח להדפסה אך לא מדפיס. חיברתי עם כבל רשת את המדפסת לראווטר האלחוטי והגדרתי הכל במחשב הנייד. התקנתי עם הדרייברים שמגיעים יחד עם המדפסת,החשב הינו מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה חלונות 7. לאחר שעה שזה לא צלח, ניסיתי עם חיבור USB, גם פה היא לא מדפיסה. צריך לומר שכן יש תקשורת בין המחשב למדפסת, הצלחתי לסרוק דרך שליטה מהמחשב. מישהו יודע משהו אחר? כמובן שהכל חובר בצורה תקינה, "אמרתי" לה לצלם לי דף צבעוני והיא עשתה את זה יפה. חייב עזרה. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. ברצוני להזמין אחד מהשניים. מצד אחד, ה-Firefly הוא המשטח החדיש ביותר שלהם, עם הגימיק שרייזר מנסה לקדם - הכרומה. מצד שני, ה-Invicta הוא משטח דו צדדי, שנראה מושקע קצת יותר מהפיתוח של ה-Firefly (אם נניח לרגע בצד את כל מופע האורות שלו). מה גם שהוא אקסלוסיבי לאתר רייזר, כך שירידה במחיר לא תהיה אופיינית. כך אוכל להתנחם שלא הפסדתי כסף אם אקנה את ה-Firefly מרייזר (כי כרגע רק שם הוא זמין), ובהמשך אתקל במחירים זולים יותר בחנויות אחרות. אלה שני השיקולים העיקריים (חוץ מזה שיהיה נחמד לקבל את המוצר החדיש ביותר שלהם, זה עם האורות. אבל נחמד לא כ"כ משחק תפקיד פה, השיקול צריך להתבסס על איכות). אודה אם תוכלו לא לסטות מהנושא (אלא אם כן תרגישו שממש, אבל ממש יש צורך). כן, אני יודע, המוצרי…
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה). מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות. כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט). לינק למספר ביקורות על הלקסמרק: http://www.ciblant.com/product…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי ENERMAX LIBERTY 500W ורציתי לדעת האם המתח של המחשב התייצב המפרט שלי בצד זה הפלט של MBM5 Sensor | Current | Low | High | Average | +-----------------------------+----------+----------+----------+----------+ |Core 0 | 1.57 V | 1.52 V | 1.58 V | 1.56 V | |+3.3 | 3.38 V | 3.34 V | 3.42 V | 3.38 V | |+5.00 | 5.05 V | 5.05 V | 5.13 V | 5.08 V | |+12.00 | 12.16 V | 12.10 V | 12.28 V | 12.18 V |
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
דחוף - האם הספק הבא יחזיק את המערכת שבמפרט שלי ? HEC-480W (ACE480) - ATX 2 ואם לא , אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כן יחזיק את המערכת? מהחנות Zigzag2000.co.il
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית עם סוויטצים כחולים (הבנתי שזאת המקלדת הכי טובה למי שמקליד הרבה...) האם יש דגם שנמכר בארץ עם הסוויטצ'ים האלה חוץ מbalckwidow?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מקלדת ועכבר חדשים סוף סוף ואני מוכן להשקיע נגיד 400 שקל אז בבקשה תעזרו לי למצוא משהו שיתאים לי ויהיה טוב המטרה של המקלדת ועכבר זה לגיימרים
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם [glow=red,2,300]ושנה מצויינת![/glow] הייתי רוצה לשמוע הערות והארות לגבי מדפסת משולבת lexmark x1130 תודה מראש ושוב, [glow=red,2,300]שנה טובה![/glow] :dance:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר להטעין את העכבר כשהמחשב לא דולק? יש לי את העכבר כבר בערך חודשיים,נורא מרוצה ממנו,אף פעם לא ניסיתי להטעין אותו כשהמחשב לא דולק,אבל קראתי באתר אחד שלא ניתן להטעין את העכבר כשהמחשב איננו דולק. אני שואל,כי אתמול נגמרה לי הסוללה,שמתי את העכבר על המטען שלו וכיביתי את המחשב,היום הדלקתי את המחשב ואני רואה סוללה מלאה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878 ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים. מסך- מסך חשוב שהגודל יהיה מעל 22 אינץ,. תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 יש הצעות אחרות?? רמקולים- יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה... מקלדת- לא צריכה להיות מקלדת גיימינג מטורפת. מקשי מאקרו לא צריך. תאורה יכול להיות נחמד,עברית חובה!!! תקציב 200-250. עכבר+פאד- חיישן טוב,מהיר ונוח, פאד טוב. תקציב לשניהם 400 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-