עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה להקלטה של שידורים מיס עכשיו המליצו לי על הדגם http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1200mckit.html WinTV-HVR-1200 (שעולה 340 בKSP) אבל אני רואה שיש דגם של GIGABYTE שאומנם זול יותר (280) אבל תומך בMPEG4 וכל מיני דברים *שניהם מKSP כי זה מה שיש לי בב"ש אז רציתי לשאול מה עדיף לי לקנות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by expi,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב.... INTEL PENTIUM II 400 MHz ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by kibub,

היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by nop1902,

אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by רונאלדו,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392756,00.html#n

8. Started by bobster,

שלום, מזה כשבוע יש לי בחדר פרסקוט 3.2, המשרה אווירה של סאונה בשילוב עם חדר המנועים של הטיטניק ז"ל, וכעת החלטתי (אחרי שפיתחתי הפרעות נפשיות הודות לרעש) להחליף מארז ומאוורר. בעניין המאוורר כבר בחרתי את ZALMAN 7000, וכעת נשאר לי לבחור מארז. אני צריך (וזה הרי חשוב) שיהיה שקט, לא איכפת לי איך הוא נראה. טווח המחירים הינו עד 700 ש"ח (ועדיף פחות כמובן) - וישכלול ספק, מן הסתם. אשמח להצעות והמלצות, עדיפות לכאלו בעלי נסיון. תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by davidreznic,

אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Nitz,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  12. הכותרת מסבירה הכל, התקציב שלי לא מוגזם... ומה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  13. היי לכולם. אני מחפש עכבר טוב, שיהיה נוח ואלחוטי, וגם קטן(מיועד לנייד - Dell xps 1330). אין צורך בעכבר לגיימרים, יקר בטירוף(מה גם שהתקציב לא מאפשר). אני מחפש בעיקר בצבע אדום, שיתאים למחשב. זה מתנה לחברה ולכן אודה לכם אם תוכלו להגיב במהרה. ראיתי בינתיים את שני אלה, אך אשמח להמלצות אחרות(או לדעה מחזקת על אחד מהמוצרים הבאים): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11561 http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=9123900030&Cat2Cat1ID=2265&Cat2ID=2886&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר טלפון USB מומלץ שאפשר לחבר למחשב ולהשתמש דרכו ב-SKYPE ? שמעתי גם שיש חיבור שמאפשר חיבור טלפון רגיל למחשב, מישהו מכיר ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by moti7,

שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by liorcomp,

מה המצב?.. רציתי לשאול אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני המצלמות שאני מתלבט כרגע מה לקנות. 1. מצלמה דיגיטלית (HP (3.34M.Pixel דגם Photosmart 720 2. מצלמה דיגיטלית (HP (4M.Pixel דגם Photosmart 812 בעיקרון המצלמה השנייה אמורה להיות יותר טוב... אבל לפי האתר של Olasle זה לא ממש נראה כך... להלן פירוט המידע על שתי המצלמות 1. 720 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=194749&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa 2. 812 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=188855&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa (יש לציין שלמצלמה הזו מ…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by o07,

בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מצלמת רשת. יש לי כמה דרישות: כוללת מיקרופון. התקנה יחסית קלה, וגם כוללת דיסק התקנה (שלא יצטרכו להוריד מהאינטרנט וכו'....) עד 200 ש"ח. עדיף עם הוראות התקנה גם באנגלית. חיפשתי ומצאתי את 2 אלה: Microsoft lifecam vx1000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501065 Logitech QuickCam Communicate STX http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379768 הן מומלצות? מי מהן יותר? והאם יש מצלמה טובה יותר שתתאים לדרישותיי?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by tal89,

אני חושב שאולי הגיע הזמן לעכבר חדש. השימוש הוא אינטנסיבי - גם עריכת תמונות וגם הרבה שימוש שוטף רגיל. לא ממש הגדרתי תקציב. כרגע אני עם לוג'יטק M560 ומאוד מרוצה ממנו למעט העובדה שהוא קטן בעיני ולא נוח לעבודה ממושכת. ניסיתי את הM705 ולאחר 5 דקות שימוש החזרתי אותו לחנות - הוא מאוד נוח ביד אבל המיקום של העינית הרחק ממרכז העכבר גורמת לחוסר תיאום בין תנועת היד לבין תנועת הסמן. וזה גרם לי לרצות להרוג מישהו. הסתכלתי על Performance mx ועל Master mx. העיצוב של המאסטר מבאס בעיניי, הוא בומבסטי ובולט וקצת יבאס אותי לשלוף אותו במקומות ציבוריים. מנגד, שמעתי שהוא לא פחות מנפלא. אשמח לקצת טיפים וחוויות. העכבר כנראה יוזמן מאמזון. תודה ויום שישי שחור שמח.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by wow,

יש לי את העכבר הזה והוא נתקע לי מידי פעם,או רועד(הסמן) או פתאום קופץ למקום אחר במסך. מה יכולה להיות הסיבה? אולי משטח לא מתאים כי שמעתי שהוא עושה בעיות על משטחים מסוימים ואם כן אז איזה משטח אני צריך?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  24. http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800 החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם. לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום. יתרונות: סאוד טיבעי. מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים). עיצוב יפה. עוד כמה דברים שאני לא זוכר. חסרונות: קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה). באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר …

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by iziko,

כמה וואט אתם ממליצים לספק שיחזיק טוב את המערכת הבאה: לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דרים אחרים בעתיד אני מחפש ספק בכיוון של חברת HEC ושקט ושחור כי הוא נכנס ל…

• 8 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.