ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מארז וספק אכותיים ב 550 שקל שיחזיקו את המפרט הבא: לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos SAPPHIRE X1800GTO2 SAMSUNG 160 GB SATA2 מה אתם אומרים על COMPUCASE -HEC MIDI TOWER CI-6A21 BLACK FRONT USB 400W CASE ???
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שיש לה דבר כזה? הכוונה לשמאלי.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קניתי PSP וכרטיס זיכרון 128מגה בייט... העברתי מוזיקה (Mp3) וכשאני לוחץ על הסמל של המוזיקה זה לא עובד...? (הוא מראה שאין מוזיקה...) איזה פורמטים אני יכול לשים שם? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 איך הספק הזה? האם הוא שווה את המחיר-530 ש"ח? אני מעוניין בספק מודולרי תודה
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא יודע איפה לדחוף את זה, אז כאן נראה לי סביר. אז ככה: אני צריך PDA. לא כל כך חשוב לי אם זה פאלם או פוקט פיסי. שימושים עיקריים: יישומים רפואיים. יש מלא לשתי הפלטפורמות. זה לא אומר שהמכשיר הזה לא יהיה צעצוע מאוד יקר, ויריץ סרטים, יהיה נגן מוזיקה, ומשחקים מפגרים יותר או פחות. מפשפושים ברחבי האינטרנט, עושה רושם שהדגם הכי משתלם הוא הX51V של DELL. מעבד 624MHZ, מסך ענק באיכות מעולה, 256MB זכרון מובנה, 64MB RAM, חריצי הרחבה, בלוטות', WI-FI, כרטיסי הרחבה, ועוד כל מיני תכונות שימושיות פחות או יותר. קראתי עליו ביקורות מעולות. תאכלס המכשיר הזה יכול להריץ QUAKE 3 לפי המפרט הפנטיום 200MHZ העתיק שלי עם הVOODOO 3 לPCI יכל, למה שזה לא . ב400$ שהוקצבו לי, אני יכול לקנות את המכשיר …
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שילוב של עכבר+מקלדת אלחוטית בטווח מחירים של עד 1000 ש"ח השימושים יהיו לרוב עבור HTPC וקצת עבור משחקים הנתונים שהכי הכי חשובים לי שיהיו הם (בסדר יורד....הכי חשוב מבחינתי זה מה שרשמתי ב1) 1.אמינות החיבור - שלא יהיו שום ניתוקים לא רצוניים 2.שהמקלדת והעכבר לא יהיו זוללי סוללות ושאני לא אצטרך כל כמה ימים להחליף ו/או להטעין 3.שהמקלדת והעכבר יהיו נוחים לשימוש מבחינת אחיזה והקלדה 4.שהעכבר יהיה מדוייק ככל האפשר כי כמו שאמרתי אני אשחק גם קצת במשחקים חשבתי על הסט הבא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372067 ויש לי גם אפשרות לקנות אותו ב100 דולר כולל משלוח לארץ דרך EBAY http://cgi.ebay.com/Logitech-MX5000-Cordless-Desktop-Laser-Combo-Mx-5000_W0QQitemZ30024864753…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מדפסת משולבת שתשמש אותי להדפסות איכותיות (אולי גם להדפסת תמונות...) ושתשמש אותי גם לפקס מאוד חשוב שהמדפסת תהיה קלה לתפעול וידידותית למשתמש שיהיה קל להחליף דיו וכמובן שתהיה אמינה ולא תתקלקל כל יומיים... ובבקשה לא לחרוג מהתקציב אפילו לא במאה שקל תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה בפורום (באתר אני קורא כמה שנים לפחות)... ויש לי מארז די סטנדרטי, הנה לינק למארז שנראה כמו שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=5353 אז עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי להוסיף למארז הנוכחי מאווררים או לקנות מארז חדש? ואם חדש אז איזה????? כי שמתי עין על ה- Chenbro Mid Tower Xpider שכולם ממליצים עליו, ואההההה (אנחה) ה- Raidmax Scorpio 868 שהוא די נמצא אצלי בעדיפות ראשונה כי מקבלים איתו גם ספק כח אז מה דעתכם??? נ.ב אני לא ידעתי איפה לכתוב הודעה על מארזים אז כתבתי כאן, מצטער אם טעיתי, טוב לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W, שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד, ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובד חוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אבי כרגע נמצא בחנות מסויימת. ביקשתי ממנו לקנות antec truepower 430w אך אין להם. במקומו הם הציעו לי:Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply האם כדאי לי לקחת את הספק הזה? בתודה מראש, נעם. נ.ב. אבי נמצא בקרבת החנות כרגע אז אשמח לתשובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז: Antec 1000 AMG רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 המארזים הבאים: 1. noacomp: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 2. LogicPC: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 יש בינהם הפרש של 120 ש"ח ! זה לא אותו הדגם? יש בראשון משהו שאין בשני? או שפשוט המארז הנ'ל זול יותר בחנות השניה? (אם אסור לפרסם קישורים לחנויות אני מצטער. פשוט סיקרן אותי לדעת למה יש בינהם הפרש). ובנוסף רציתי לדעת את משקלו של המארז. לפי עמוד המידע שלו הוא שוקל Net Weight : 27 lbs. Gross Weight: 31.5 lbs. כמה זה יוצא בקילוגרמים/גרמים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חברים אני רוצה ליקנות אל פסק שיחזיק בעיקרון 2 מחשבים + מסך 17 ו 19 גם מודם ADSL וגם ראוטר ומגבר בקיצור את כל החומרה של המחשב והציוד הנילוה איזה אל פסק אתה ממליצים לי...? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בתור התחלה לHTPC שלי, החלטתי להתחיל במארז ואחרי חיפוש "נרחב" שעשיתי הגעתי למארז הזה. במפרט שלו באתר הרשמי של CM כתוב שהגובה של המארז הוא 13.5 ס"מ ואחרי חיפוש בפורומים שם, גיליתי thread ובו הודעה של אחד מצוות האתר זה ה Thread משמע שהספק הנוכחי שלי (Antec 430W) יוכל לשמש אותי גם במארז הזה, למרות שבנתונים במפרט הרשמי כתוב 13.5 ס"מ וגובה הספק שלי (כשמעמידים אותו כמו שהוא עתיד להיות במארז) הוא 15 ס"מ. בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המארז, והאם זו בחירה טובה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המארז הזה בלי ספק ובלי כלום רק המארז עצמו
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, מזה כשבוע יש לי בחדר פרסקוט 3.2, המשרה אווירה של סאונה בשילוב עם חדר המנועים של הטיטניק ז"ל, וכעת החלטתי (אחרי שפיתחתי הפרעות נפשיות הודות לרעש) להחליף מארז ומאוורר. בעניין המאוורר כבר בחרתי את ZALMAN 7000, וכעת נשאר לי לבחור מארז. אני צריך (וזה הרי חשוב) שיהיה שקט, לא איכפת לי איך הוא נראה. טווח המחירים הינו עד 700 ש"ח (ועדיף פחות כמובן) - וישכלול ספק, מן הסתם. אשמח להצעות והמלצות, עדיפות לכאלו בעלי נסיון. תודה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-