עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofer_mat,

יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by Lumber_Jack Jim,

אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  3. לא יודע איפה לדחוף את זה, אז כאן נראה לי סביר. אז ככה: אני צריך PDA. לא כל כך חשוב לי אם זה פאלם או פוקט פיסי. שימושים עיקריים: יישומים רפואיים. יש מלא לשתי הפלטפורמות. זה לא אומר שהמכשיר הזה לא יהיה צעצוע מאוד יקר, ויריץ סרטים, יהיה נגן מוזיקה, ומשחקים מפגרים יותר או פחות. מפשפושים ברחבי האינטרנט, עושה רושם שהדגם הכי משתלם הוא הX51V של DELL. מעבד 624MHZ, מסך ענק באיכות מעולה, 256MB זכרון מובנה, 64MB RAM, חריצי הרחבה, בלוטות', WI-FI, כרטיסי הרחבה, ועוד כל מיני תכונות שימושיות פחות או יותר. קראתי עליו ביקורות מעולות. תאכלס המכשיר הזה יכול להריץ QUAKE 3 לפי המפרט הפנטיום 200MHZ העתיק שלי עם הVOODOO 3 לPCI יכל, למה שזה לא . ב400$ שהוקצבו לי, אני יכול לקנות את המכשיר …

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by serialmaster,

אהלן , אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומתלבט בין Microsoft SideWinder X6 ל-Logitech G15 מה יותר כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  5. קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. יש לי בעיה אתמול כל היום היתי עסוק בבעיה הזאתי ש הקניתי USB ADAPTER שמעביר אינטרנט מ הראוטר למחשב ו עשיתי את זה אלא שהוא רחוק מדי וכל פעם המחשב מתנתק מהרשת בADAPTER כי הוא רחוק מדי מהראוטר ... ורציתי לשתפ את ה PRINTER לשני מחשבים ולא הולך עשיתי הכול ...לא הולך ... שיתפתי ועדן לא הולך .. אז החלטתי ש אני רוצה לשים אינטרנט חוטי במחשב ולא אלחוטי ולא הולך ..אומר שהכרטיס רשת מיסא רשת ...אבל איזה רשת ? כי אני שיתפתי את PRINTER אבל לא עובד אלא ש אני יכול לשתפ משם לפה ומפה לשם אבל המדפסת לא עובדת ... אז מה אני יעשה ? ובגלל חשבתי אם הוא מיבא רשת וזה לא הולך אז אולי הבעיה הנובעת בחיבור הכבל היא השיתופ שבין שניהם ? מדפסת מסוג LEXMARK X8350 יש בה כרטיס רשת ? ויש בה יכולת לעשות שיתופ ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by bg1987,

אני מעוניין לקנות רצועת נשיאה למחשב שלי (antec p182) בשביל לאנים שאני משתתף מידי פעם אני מנסה למצוא איפה אפשר לקנות רצועה טובה (אם יש כאלה שיש בהם גם מקום למקלדת\עכבר מה טוב) מצאתי רק בסקיי (http://skypc.co.il/pl_product~A1700~55~0.htm) אבל אני רוצה לראות אם יש לי עוד אופציות

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by galala,

AMD ATHLON XP 2500 NERMAX 120MM Ball Bearing fan COMPUCASE Midi Tower Cl-6A19 BLACK HEC 300W + USB EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Geforce 3 Ti 200 בירצוני לקבל המלצות והערות על המארז שצויין ולדעת האם הספק שבא איתו מספיק חזק להרצת מערכת זו. אם יש בהסג ידכם ביקורות על החומרה שפורטה לעיל אשמח לקבלן 8)

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by theking7,

לפני חודשים ספורים קניתי עכבר חדש מדם Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000. העכבר עבד מעולה, עד שלפני שבוע לערך הוא התחיל להגיב באיטיות מחרידה שלא מאפשרת שימוש... הוא כן זז, לכן חשבתי שאולי הקליטה היא לא משהו, והגדלתי לעשות והעברתי את המשדר שיישב מולו על השולחן. לא עזר. לעומת זאת, אם אני שם תחתיו חתיכת נייר או מגלגל אותו על החולצה שלי, הוא מגיב מצויין ורגיל. מספר פעמים ניקיתי את העכבר עצמו, וכן את השולחן. לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד בשולחן. למישהו יש רעיון? זה מציק...

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. יש לי הגה של לגוטיק והוא נקרא DEXXA בצבע אדום עים תדבשות,גיר. לא השתמשתי בו בכלל ואכשיו בא לי לשחק בו, ורציתי לדעת עים בגלל שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן זה פגע בביצועיו??. תודה.!!(חשוב ההגה לא עבד כשנה)

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by Alex89,

דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by liorcomp,

מה המצב?.. רציתי לשאול אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני המצלמות שאני מתלבט כרגע מה לקנות. 1. מצלמה דיגיטלית (HP (3.34M.Pixel דגם Photosmart 720 2. מצלמה דיגיטלית (HP (4M.Pixel דגם Photosmart 812 בעיקרון המצלמה השנייה אמורה להיות יותר טוב... אבל לפי האתר של Olasle זה לא ממש נראה כך... להלן פירוט המידע על שתי המצלמות 1. 720 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=194749&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa 2. 812 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=188855&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa (יש לציין שלמצלמה הזו מ…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by Guysni,

אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by pergola,

איזה ספק לדעתם יספיק לכרטיס מסך Radeon X1900XT 512MB ולמעבד קונור ביחד?! עדיף כמה שפחות כסף בסביבות ה300..

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. תודה רבה לעוזרים.

20. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by iakovl,

רצוי מאוד שיהיה מפאנדה (קונה משם)

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. בקיצור קניתי גויסטיק זול וזה בלי דיסק וכו'... אז אני נוספתי תגויסטיק מה-CONTROL PANEL ולא היה בדיוק את השם של החברה שלו ואני לא ממש מבין ב6 לחצנים או משהו כזה שיש לבחור שם. אז שמתי איזה התקן אחד וזה כל הזמן זז ימינה, בלי שאני לוחץ כמובן. ניסיתי עוד התקנים וזה לא עזר. אני חושב שהחברה זה INTERACT או משהו כזה. בכל מקרה זה לא הגויסטיק כי ניסיתי עוד אחד אחר וזה היה אותו דבר. צירפתי תמנות שלו, אולי זה יעזור.

23. Started by moranb,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. יש המלצות כלשהם ? מצלמת WEB לשיחות ווידאו ב SKYPE ...

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. הנה כמה תמונות : ניסיתי לחבר אותו ל-COM1 אבל כלום לא קרה.. יש אולי איזה מדריך או משהו ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים