עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by comix_dude,

אני צריך ספק טוב שקט 480 ומעלה שיוכל לעמוד גם בOC ...............גם ל SLI ושלא מתחממם הרבה.......

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by hofshi,

שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...

3. Started by B.D.B,

first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. הי.. :} אז ככה, יש לי וובקאם USB סטנדרטי ומשעמם ^-^, ולצורך פרוייקט מסויים שאני עובד עליו (יותר מדי שעות במקלט :alcoholic:) יש לי צורך להפוך אותה לאלחוטית בשביל שליטה מרחוק. נכון לעכשיו אין לי רשת WIFI בבית, אבל יש לי ממי להשאיל ראוטר. אז השאלה היא כזו: איך אני יכול להפוך אותה לאלחוטית?? יש לי PPC (מחשב כף יד, של אבא O0) מדגם MIO 558 שיש לו כניסת USB... והוא תומך ב-WIFI.. יש עתיד? יש לי גם מחשב נייד עתיק.. עתיק... עתיק.... שאמור להיות לו כרטיס WIFI מובנה אבל תהרגו אותי איפה הדרייבר. איך אני יכול לנצל כל אחת מהשיטות לצורך גישה לוידאו ממחשב אחר, LIVE? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  7. היי לכולם. אני מחפש עכבר טוב, שיהיה נוח ואלחוטי, וגם קטן(מיועד לנייד - Dell xps 1330). אין צורך בעכבר לגיימרים, יקר בטירוף(מה גם שהתקציב לא מאפשר). אני מחפש בעיקר בצבע אדום, שיתאים למחשב. זה מתנה לחברה ולכן אודה לכם אם תוכלו להגיב במהרה. ראיתי בינתיים את שני אלה, אך אשמח להמלצות אחרות(או לדעה מחזקת על אחד מהמוצרים הבאים): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11561 http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=9123900030&Cat2Cat1ID=2265&Cat2ID=2886&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  8. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר טלפון USB מומלץ שאפשר לחבר למחשב ולהשתמש דרכו ב-SKYPE ? שמעתי גם שיש חיבור שמאפשר חיבור טלפון רגיל למחשב, מישהו מכיר ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by sUP,

היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  11. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מצלמת רשת. יש לי כמה דרישות: כוללת מיקרופון. התקנה יחסית קלה, וגם כוללת דיסק התקנה (שלא יצטרכו להוריד מהאינטרנט וכו'....) עד 200 ש"ח. עדיף עם הוראות התקנה גם באנגלית. חיפשתי ומצאתי את 2 אלה: Microsoft lifecam vx1000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501065 Logitech QuickCam Communicate STX http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379768 הן מומלצות? מי מהן יותר? והאם יש מצלמה טובה יותר שתתאים לדרישותיי?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. ואיזה גדלים?

14. רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by Hitman_47,

חברים אני רוצה ליקנות אל פסק שיחזיק בעיקרון 2 מחשבים + מסך 17 ו 19 גם מודם ADSL וגם ראוטר ומגבר בקיצור את כל החומרה של המחשב והציוד הנילוה איזה אל פסק אתה ממליצים לי...? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. אני צריך אל פסק שיחזיק לי את המחשב עד 5 דקות בכל פעם שיש הפסקת חשמל או קצר (לא צריך שיכבה לי אותו) מחשב רגיל עם עם מסך CRT 17. איזה אל פסק יתאים לי (מבחינת כח...)? ואיך האל פסק של גמאטרוניק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  17. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  18. שלום, הגדרת ברירת המחדל לפס הגלילה היא לרדת שורה אחת לכל תזוזה אחת של הגלגלת. אני משנה זאת ל-3 (כלומר ירידה של שלוש שורות לתזוזה אחת של הגלגלת בעכבר) והשנוי תקף רק עד לפעם הבאה שמתבצעת הפעלה מחדש. מדובר במחשב נייד שמחובר אליו עכבר חוטי והעכבר נותר מחובר כל הזמן הזה. מה אפשר לעשות? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by amirn,

היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by expi,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב.... INTEL PENTIUM II 400 MHz ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by BONO,

איזה מארז עדיף יותר? Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis או Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower אני מתלבט ולא יודע מה כדאי את הראשון יהיה קשה להרכיב? מה אתם חושבים

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by kibub,

היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by nop1902,

אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש ללא ספק ועם חלון התקציב שלי הוא 1000 שקל

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  25. שלום, אשמח להמלצה לטאבלט במחיר סביר לאמא בת 60. אציין כי יש צורך במכשיר שהוא ידידותי למשתמש ועיקר המכשיר ישמש לגלישה באינטרנט, פייסבוק, שמירת מתכונים ועוד. אין צורך בחומרה חזקה מדי אבל כן יש צורך במסך גדול יחסית. אמור להיות כחלק ממתנת יום הולדת מצטער אם זה לא הפורום, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום אחר במידת הצורך.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים