עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  2. התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by tripto,

קניתי את הmx518 של לוג'יטק... מישהו מוכן להסביר לי למה משמש הכפתור הזה... (בתמונה) כי בקאונטר אני לא יכול לכוון אותו לעשות מה שאני רוצה.... אני יודע שתמונה לא משהו... אבל אני מתכוון לכפתור שנמצא שם שלא משמש לכיוון הרזולוציה של העכבר... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by B.D.B,

first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Green,

שלום קניתי את הTrack Man Optical של לוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2150,CONTENTID=5006 העכבר אלחוטי ועובד על סוללות (לא פנימי) ורציתי לדעת איך אני שומר על אורך זמן הסוללה יש דרך לסגור את העכבר שהוא לא בשימוש או שהו נסגר לבד של נוגעים בו או איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by Shlomi XD,

טוב.. כעיקרון זה המפרט שאני קונה עוד שבועיים.. Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח בחר GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח בחר 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original 495.57 ש"ח בחר Sapphire Radeon X1800 GTO2 512MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAI 1,547.99 ש"ח אם ברצונכם בגוף קרור שונה (שקט יותר / מיוחד / מים ) למעבד בחרו כאן בחר גוף קרור, >> רכיבים נוספים בחר WD 160GB-8MB JB - 7200RPM ATA 100 386.68 ש"ח בחר דיסק קשיח 2, בחר כ. קול, בחר NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 199.02 ש"ח בחר כונן DVD, בחר צורב CDRW, בחר כונן CDROM, בחר SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DIS…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by dor31,

שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלון השאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.

9. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני בונה מפרט לחבר, ועוד לא קיבלתי בפורום מפרטים המלצה למכשיר משולב הכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום... כלומר, כזה שיכול לבצע את כל הפעולות שהמכשירים האלה מבצעים. יש דבר כזה ב-600 שקל? אני מצהיר מראש: אין לי מושג בתחום. אם הסכום לא מספיק, או יותר מדי יחסית למה שצריך, אני פתוח להצעות.

10. Started by vourt,

קניתי מדפסת שתומכת בUSB2 וחיבור רגיל PARALLEL , במחשב יש לי USB 1.1 (המדפסת היא CANON I 550) עדיף לחבר את המדפסת לusb או לפרלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  11. Started by Prelude,

קניתי עכבר G502 לפני כשלוש שנים והוא עבד מצויין עד עכשיו היום כשהגעתי לישיבה משכתי אותו מהכבל בלי ממש לחשוב וכשהוא יצא מהתיק התנתק המקש השמאלי מהעכבר, אני יכול להשחיל את המקש חזרה אבל זה כל פעם מתנתק שוב וכשזה מחובר זה זז מוזר וקשה ממש ללחוץ על הלחצן, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך אפשר לתקן את העכבר אני ממש אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  12. שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  15. חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  16. אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

חברים אני רוצה ליקנות אל פסק שיחזיק בעיקרון 2 מחשבים + מסך 17 ו 19 גם מודם ADSL וגם ראוטר ומגבר בקיצור את כל החומרה של המחשב והציוד הנילוה איזה אל פסק אתה ממליצים לי...? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  18. היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים

19. לא מופיע לי האייקון של כונן הדיסקים במחשב שלי ושאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו. שאני שם את הדיסק של הווינדואוס ומפעיל מחדש הוא קורא אותו עם ההעלאה. כלומר, המחשב מזהה את הכונן דיסקים! אז למה אין אייקון? :-[ בבקשה תעזרו. ועוד שאלה..! שעולה מחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: ושאני נכנס ללוח הבקרה [סתם נכנס..] אז מופיעה לי ההודעה הבאה: =(( זה מעצבן..\: שאלה אחרונה :-X שאני מפעיל את ה'רשמקול' אני לא יכול להקליט קול בכלל! ויש לי מקרופון חדש... ולא רק קול.. אני מפעיל שיר ומקליט וזה לא מקליט! =\ מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים. . .

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by Drogba,

היי , אני צריך מארז+ספק איכותיים , מינימום 400W . התקציב הוא מקסימום 550 ( עם העדפה לכמה שיותר זול ) חשבתי על ה Sunbeam Samurai שעולה 200 ש"ח בנועה מחשבים + FSP LGA-775 400W שעולה 330 ש"ח בנועה מחשבים . שכחתי לציין שהמעבד הוא Pentium (כפול ליבה) , ושהציוד חייב להיות מאחת החנויות הבאות : - Noacomp - Memory'>www.memorypc.co.il"]Memory PC

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by motogt,

קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by בטיטi,

מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום, המליצו לי לפני מספר ימים על Brother MFC425CM במבצע 750 ש"ח באופיס דיפו. טרם רכשתי, בינתיים נתקלתי ב Lexmark X5470 - מה דעתכם, האם מומלצת ?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by MS-D,

ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by davidbr,

היי, רציתי לדעת כמה בכמה W משתמש כל התקן חומרה במחשב (מעבד, דיסקים קשיחים, לוח אם, CD, כרטיס גרפי, וכו'). אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי מידע או קישור לאתר אם המידע. חשוב *מאוד*. תודה מראש לכל המגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום, אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה) ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500 אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר) ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי) וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר אז תודה מראש לעונים.. נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.