עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by etay34,

שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.

2. Started by chadash,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם, הספק שלי ( ראה מפרט ) הלך לעולמו... :-[ אני צריך המלצה לספק אחר חזק שיחזיק את המפרט הזה... עדיפות לספק במחיר סביר... אבל הכי חשוב שיהיה חזק ואיכותי...! תודה מראש נ.ב וחשוב שיהיה לו סליבינג, אין לי כוח לעשות לבד :

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by zam,

אהלן לעוזרים. אני מחפש קופסא שתכלול גם DVI אם אפשר במסגרת התקציב. יש כל כך הרבה סוגים שאני ממש התבלבלתי, זאת, נוסף לאי ההתמצאות שלי בנושא. ראיתי בפנדה מגוון רחב של קופסאות אבל לא ידעתי איזו חברה נחשבת לטובה בתחום. אני אשמח לכל עזרה. טוב, אחרי נבירה קלה מצאתי את המוצרים הבאים: הדגם הזה של חברת ATEN עולה 382 ש"ח באתר למיר מחשבים http://www.dcsil.com/newd/info_heb.asp?pro_id=849 יש גם את הדגם הזה של חברת D-LINK שנראה לי מוצלח במחיר של 184 ש"ח. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6231&catcode=456&AdCat=&parentid= הם אמנם ללא DVI אבל זה הכי טוב שמצאתי. מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  8. צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...

9. Started by ohadedwi,

שולם רב יש לי את העכבר MX Revolution של חברת Logitec והוא נתקע לפעמים כשאני משחק או שסתם אני משתמש במחשב. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת הסוללה מלאה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by M_G_N_U_M,

האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by rani,

מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  12. אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  14. קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. שלום לכולם! קיבלתי מכשיר שמתחבר אליו הרד דיסק רגיל בחיבור IDE .והוא מתחבר לטלויזה ומשדר ישירות סרטים מהHD שבמכשיר. קניתי HD של 250GB חיברתי אותו למכשיר. וחיברתי את כבל הUSB מהמכשיר למחשב. המחשב מזהה שהותקנה חומרה חדשה (יש זיהוי גם דרך לוח בקרה-->הוספת חומרה חדשה) אך במחשב אני לא רואה את אות הכונן שלו. ניסיתי להעביר את הגאמפ'ר מה MASTER ל SLAVE וגם ל CS ועדיין אין אות כונן במחשב. יש לי מע' הפעלה XP PRO SP2 ומחשב פנטיום 4 , 266GHZ . לוח אם של ASUS. האם יש פתרון???? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by roeesnir,

העכבר הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mouse/Products_Spec.aspx?ProductID=2896 הוא משתווה לאיזה דגם של לוג'יטק? יחסית למחיר הוא טוב? הוא עולה בערך 70 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. לפי מה שאני יודע R9800PRO זה פשוט אבל פשוט אחלה כרטיס מסך, אני מתכנן לקנות אותו (יותר נכון לקנות R9800 רגיל ולהפוך אותו לפרו אז זה לא משנה) ובקיצור המפרט יהיה כזה: Intel 2.4C,R9800Pro,ASUS P4P800,DVD,CD ROM,One Hard Disc 7200RPM 2MB Cache, וזהו סה"כ, קיצר רציתי לקנות את המארז הזה: http://www.compucasecorp.com/case/ci-6919%5B2%5D.htm רק שהספק שלו הוא 300W והוא מאוד איכותי אבל הוא לא מספיק כי ל R9800PRם צריך לפחות 350W.. אתם אומרים שהוא יעמוד בכל זה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by Drogba,

היי , אני צריך מארז+ספק איכותיים , מינימום 400W . התקציב הוא מקסימום 550 ( עם העדפה לכמה שיותר זול ) חשבתי על ה Sunbeam Samurai שעולה 200 ש"ח בנועה מחשבים + FSP LGA-775 400W שעולה 330 ש"ח בנועה מחשבים . שכחתי לציין שהמעבד הוא Pentium (כפול ליבה) , ושהציוד חייב להיות מאחת החנויות הבאות : - Noacomp - Memory'>www.memorypc.co.il"]Memory PC

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by MS-D,

ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  20. מתי יגיע למכירה הרדאון 8500 אל אין וונדר לכאן ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום אני מקווה שאני בפורום המתאים.... איזה דיו תחליפי נותן הכי הרבה תמורה לכסף? עד היום השתמשתי ב-DMO אך אני מעוניין לדעת האם יש שחקנים חדשים בשטח בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום, הגדרת ברירת המחדל לפס הגלילה היא לרדת שורה אחת לכל תזוזה אחת של הגלגלת. אני משנה זאת ל-3 (כלומר ירידה של שלוש שורות לתזוזה אחת של הגלגלת בעכבר) והשנוי תקף רק עד לפעם הבאה שמתבצעת הפעלה מחדש. מדובר במחשב נייד שמחובר אליו עכבר חוטי והעכבר נותר מחובר כל הזמן הזה. מה אפשר לעשות? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by Ben Mishel,

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. יש לי הגה רוטט של מיקרוסופט, כבר דיי ישן, עם החיבור הישן של בקרי המישחק,(בלוח הקודם היה כתוב GAME על היציאה). ונהרס לי הלוח הקודם, והחלפתי לABIT NF7, ואין בלוח יציאה כזאת, מה אפשר לעשות בשביל לחבר את ההגה? יש איזה מתאם לחיבור אחר או משהו? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים