ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש המלצות כלשהם ? מצלמת WEB לשיחות ווידאו ב SKYPE ...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת,וסורק. מדפסת - מדפסת טובה ומהירה,שלא מרעישה במיוחד.. עד ה 400 ש"ח. סורק - סורק טוב,שיסרוק באיכות מעולה. עד ה 300 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אוקיי אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון אם לא סוריי מנהלים אני רוצה להחליף סוף סוף את המארז שקיבלתי עם המחשב ויש לי כיס מצומצם של בין 400-600 שקל מקסימום עכשיו רצוי שהמארז יעלה בסביבות ה400 כדי שיישאר לי קצת כסף כדי לקנות קטדות מאווררים וכל שאר הדברים מסביב (אלה אם אתם ממליצים על מארז שכבר מגיע עם כל השטויות האלה) אוקיי עכשיו לעניין אני מחפש מארז שיישמור לי על המחשב קר (כרגע הטמפרטורה שלו בשמיים) שיהיה גם יפה (כמובן) ושיהיה גם אפקטיבי אהה ואם זה אפשרי שיהיה הרבה פיצ'פקס כמו לדוגמה במארזים של טרמל טייק (שכל אחד מהם עולה איזה 700-1100 שקל) שמגיעים עם מכווני מהירות למאווררים מד טמפרטורה וכו' אני חורש על הרשת כבר מלא זמן מוצא אתרים יותר יקרים ופחות יקרים וביינתיים …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
https://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1178&p=0
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב למערכת הפעלה Win 7, ומאז אני לא ממש יכול להשתמש במיקרופון. ניסיתי שלושה דגמים שונים של מיקרופונים (תקינים כמובן), ונראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם. ב'רשמקול' המיקרופון מופיע כ'לא מחובר'; כאשר אני לוחץ על הרשמקול "אין אפשרות למצוא התקן הקלטת שמע". אני מניח שאולי אני צריך להתקין דרייבר כלשהו, אבל אני לא ממש יודע איזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
סמסונג מוכרת את עסקי ההדפסה שלה בסכום עתק, והרוכשת המאושרת HP מצהירה: באנו להמציא מחדש את התחום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדפסת משולבת עם פקס עד 700 שקל +/- אחרי חיפוש בפורום ראיתי ששתי המדפסות עונות לדרישות שלי. עכשיו ההחלטה היא בעיקר בעניין הדיו. מי מהן יותר חסכונית ? ראיתי שהמחירים של הראשים של BROTHER זולים יותר, אבל מה תהיה תדירות ההחלפה שלהם? השימוש יהיה 80% ש/ל. מה ההבדלים בין השתיים?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה) ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500 אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר) ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי) וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר אז תודה מראש לעונים.. נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392756,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-