ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום Zboard התקנתי את הדרייבר שבא עם המקלדת בעברית לאחר שהתקנתי את הדרייבר לחצתי על כפתור ה"Reboot" שהיה בסיום התקנה ואז שהWindows עלה,ראיתי שהאייקון של הZboard צהוב והZboard על מצב Disabled כאשר האייקון היה צהוב פתאום ראיתי שכתוב שהוא מנסה להתקין חומרה חדשה עםUSB Hub והמקלדת לא הגיבה ואני לא יודע מה לעשות אני היתייאשתי התקנתי את הדרייברים 6 פעמים מחדש הורדת את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גם אותם הסרתי את הService Pack 2 בXP וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי בבקשה תעזרו לי ודרך אגב לקחתי את המקלדת לחנות לנגיד למוכר שהיא לא פועל אז הוא חיבר אותה למחשב ואצלו היא פעלה יכול להיות שחסרים לי קבצים במערכת או משהו כזה אם כן אז תגיד לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למארז הבא: THERMALTAKE TSUNAMI V3000 SILVER 400W האם מישהו יודע איזה ספק כוח מגיע איתו? ועוד שאלה האם הוא מארז טוב יחסית למחיר שלו (960 ש"ח) או שאני יכול למצוא משהו טוב יותר באותו המחיר או פחות ממנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם אינפרא אדום מובנה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח קבצים מהמחשב שלי לפלאפון. יש לציין שהפלאפון שלי תומך בשליחה וקבלה של קבצים דרך אינפרא אדום. אשמח לתשובה, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
העכבר מדהים.. אבל יש לי בעיה.. לפעמים שאני גולל כלפי מטה דף.. הוא קופץ לי למעלה ... ואז אני צריך לגלול שוב מחדש.. ואני לא לוחץ על כלום זה כמו באג זה פשוט קורה.. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
MDRED21LP אזניות איכות מבית סוני מתאימה לנגני iPOD זה מה שמפרסמים באתר האם בגלל שזה מתקים ל-IPOD זה לא יתאים לי למינידיסק?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי מארז ATX גנריק ב 120 ש"ח השאלה אם הוא יתאים ללוח ABIT SG72 שבהוראות יצרן שלה רשום שהוא מותאם ל MICRO ATX ועוד שאלה ? : במארז עצמו יש מן ברגים מוזהבים בתחתית שאמורים לבודד בין המארז ללוח האם השאלה שלי אם אחרי כל פעם שאני רוצה להחליף לוח אם אחר במארז אני צריך לשנות את המיקום של אותם ברגים(מבודדים מוזהבים) ? מפני שבכל לוח אם החורים שמיועדים למבודדים ממוקמים במקום אחר ! שאלה אחרונה - מבטיח אם אני נוגע בחלק התחתון של לוח האם בשבבים עם היד למשל בהתקנה של הלוח על המארז אני יכול להרוס את הלוח ? כי היה מקרה פעם שניסיתי לשים לוח אם חדש של פנטיום 3 על המארז הישן והמבודדים שעל המארז המוזהבים לא התאימו במיקום שלהם לחורים שעל לוח האם החדש והנחתי את הלוח האם החדש על תחתית המ…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש ספק חזק עם ערכת סליבינג. שיחיזיק אוברקלוק לא מאוד כבד. שיספיק לי לשימוש בעתיד.. יש לי אפשרות להביא את זה מארה"ב Ultra X-Connect 500 Watt http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1087&Submit=Go&cID=711 מה שדי חשוב לי זה שיירדו לי הטמפ' במארז ולמעבד, ברגע שיש לספק מאוורים טובים או מוציא עוד אוויר מהמארז.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד מקצועי שיהיה מדוייק וטוב למשחקיי רשת יש ברשותי עכבר mx1000 תפרטו לי בבקשה על הפדים למשל על דגמי הסטילפד מה ההבד בינייהם?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם: RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWER ו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Case היתרונות שאהבתי בצ'נברו הם: -הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים -העלות שלו -כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלום ביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב) החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם: -החלון צד בדלת קטן מדיי -המארז עצמו קטן (בעיות חום?) -רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו.. -בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2 ראידמקס: יתרונות: -גדול (יתרון טוב מאד) -חלון צד ענקי -הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו.. -הדלת צד נפתחת ב…
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש במחשב של אחותי כרטיס רשת Realtek TRL 8139 ואבא שלי טוען שיש שם חיבור Phone כאילו פקס לא יודע מה הוא אמר, אני לא מבין בזה. האם באמת קיים פקס בכרטיס ואיך ניתן להגדירו?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש פד לעכבר ולמקלדת משהו איכותי ונוח עם ג'ל מיוחד. משהו באמת טוב... כל זאת מכיוון שפיתחתי דלקת שנקראת tennis elbow. בדר"כ זה לשחקני טניס ,אבל בעידן היום של המחשבים זה נגרם בעקבות חזרה על תנועת ההקשה על המקלדת והעכבר בצורה לא נכונה ועקומה במשך הרבה זמן. אח"כ בעקבות הרמת משקל כבד בצורה לא נכונה מתחילה להתפתח דלקת או משהו בגידים עם כאבים מאוד לא נחמדים במרפק.... בקיצור אני צריך פד איכותי לעכבר ולמקלדת!!! ואם אפשר גם המלצה לעכבר ארגומוטי או איך שלא קוראים לזה... עכבר אופטי לא חשוב מהירות ודיוק רק שיהיה נוח!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוס'טיק איכותי למחשב כמו של ה ps2 פשוט אפשר לשחק איתו הכל שאני ואחי נוכל לשחק פיפא nba ביחד אני לא רוצה משהו דפוק אם אני קונה אני קונה לתמיד אז אני מעוניין להשקיע בזה .. ? על מה אתם ממליצים ... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לדעתכם בטוח ומה לא לחבר או לנתק ממחשב בזמן שהוא עובד: כרטיסי PCI הארד דיסקים - הייתי מחבר ומנתק כשהייתה לי מגירה בשביל זה במחשב, אבל אפשר גם בלי? כונני דיסקטים - חיברתי כמה פעמים ולא נראה לי שיש עם זה בעייה או שכן? כוננים אופטיים SCSI SATA מאווררים - כולנו כבר חיברנו וניתקנו אלף פעם, אבל אני חושב שיש כאלה שאומרים שזה רע. ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז עם זרימת אויר טובה שיהיה גדול ושיהיו בו יותר כניסות מקדימה(כמו של סידי רומים וכאלה)יותר מ4 התקציב הוא עד 500 שח לא כולל ספק כמובן ראיתי כמה מארזים כאלה פה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5689 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 למארז הזה אני לא יודע כמה כניסות cd יש אבל הוא נראה חמוד(אני מקווה שיותר מ4): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4001 גם פה אני לא יודע כמה יציאות cd יש: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 כל אלה נראים לי נחמדים..:] איזה הם הכי טוב? או שאתם יכולים להמליץ על אחרים בתקציב עם חריגות קטנות פה ושם הקריטריונים הם יותר מ 4 יציאות סידי ומארז גדול עם זריצת אויר טובה …
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שעובד בRF ובעל טווח יחסית גדול (3מ'+) הסט ישמש אותי למחשב בסלון כשרואים סרט
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-