עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. באתר הבית של thermaltake כתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם ספק כוח מסוג Standart ATX PSII (או PS2), באתרי קניות בארץ כתוב גם כן שהספק מצורף. השאלות : 1. האם הספק כוח שמגיע עם המארז הנ"ל מספיק טוב ושקט? באיזה ספק מדובר בדיוק? (אני פשוט מניח שאם זה הספק הסטנדרטי שמגיע מחברת thermaltake בתור מארז המיועד ל-HTPC אז זה ספק מספיק טוב ושקט אך אני צריך להיות בטוח, אני גם מנסה להוזיל את העלויות) 2. האם ניתן להכניס למארז הנ"ל 2 כונני DVD?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  2. האם תוכלו להמליץ על סורק בייתי, עם מתאם לסריקת שקופיות - לא מכשיר משולב מדפסת וכו'. תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

ככה : HP 840 , Epson 5700L - שתיהן בחיבור USB , שתיהן עובדות . מה שאני צריך זה להדפיס את אותו הדבר בשליחה אחת ב2 המדפסות . איך , למה , כמה ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  4. אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by niv klein,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המקלדת logitech media elite keyboard? אם למישהו יש אותה והוא מעוניין למכור שירשום פה גם תודה מראש ניב

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by ETB,

המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by serialmaster,

אהלן , אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומתלבט בין Microsoft SideWinder X6 ל-Logitech G15 מה יותר כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by ydonfeld,

קניתי מחשב חדש בחלקים (די פיצוצי), ואני מחפש מקלדת ועכבר. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל. החברות הרללונטיות הן לוג'יטק ומיקרוסופט. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות עכבר אופטי? מקלדת אופטי? שניהם? האם זה לא טרטור וצריך להחליף סוללות כל הזמן? ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) או שמספיק מקלדת אינטרנט איכותית. ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכבר אופטי explorer של מיקרוסופט שהם הרבה יותר זולים. ד. יש לי אופציה לקנות Optical wireless desktop של מיקרוסופט , שזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים מחו"ל במחיר של כ- 200 שקל (אבל המקלדת היא ללא עברית). כדאי? אולי להשקיע בעכבר MX ופחות במקלדת ? HELP!!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by bg1987,

אני מעוניין לקנות רצועת נשיאה למחשב שלי (antec p182) בשביל לאנים שאני משתתף מידי פעם אני מנסה למצוא איפה אפשר לקנות רצועה טובה (אם יש כאלה שיש בהם גם מקום למקלדת\עכבר מה טוב) מצאתי רק בסקיי (http://skypc.co.il/pl_product~A1700~55~0.htm) אבל אני רוצה לראות אם יש לי עוד אופציות

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by A_D,

אני מחפש מארז הכי שקט שיש אבל הכי מקורר ויפה עד 700 שח ניתן גם לחרוג

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by galala,

AMD ATHLON XP 2500 NERMAX 120MM Ball Bearing fan COMPUCASE Midi Tower Cl-6A19 BLACK HEC 300W + USB EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Geforce 3 Ti 200 בירצוני לקבל המלצות והערות על המארז שצויין ולדעת האם הספק שבא איתו מספיק חזק להרצת מערכת זו. אם יש בהסג ידכם ביקורות על החומרה שפורטה לעיל אשמח לקבלן 8)

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Idan-h,

יש בפנדה עכשיו את המארז הזה במבצע של 390 שקל כולל ספק 420W (הספק הוא של ריידמקס), קודם המארז עלה 535 שקל. האם הספק הזה הוא ג'נרי הוא שהוא טוב? כי נראה לי מוזר המחיר הזה כולל ספק. תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. המקלדת האלחוטית שלי גמורה כבר ובקושי עובדת, ואני פשוט חייב מקלדת נורמאלית עד 250 שקל. שימוש עיקרי זה משחקי FPS ואסטרטגיה, שעות עבודה על מחשב בממוצע זה 7 בערך, ככה שאני צריך משהו נוח לזמן ממושך. כמובן שגם אינטרנט מידי פעם וצ'יטוטים, אבל הכי חשוב לי נוחות במשחקים, קיוויתי לקנות את הIDEAZON MERC אבל הבחור היחיד שהסכים להביא לי אותה לארץ במחיר הנ"ל נעלם מעל פני האדמה. [או שפשוט החליט לסנן אותי בפלאפון, כך או כך אי אפשר לסמוך עליו ואין את המקלדת בשום מקום בארץ ככול הידוע לי]. מעדיף לא אלחוטית, עם חיבור PS2, אבל בסופו של היום - הכל מתקבל על הדעת. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by CraZy,

יש לי מכונה ישנה עם P3 450 אני רוצה לשדרג אותה לAMD XP2100 מהוא הלוח הכי טוב כיום למשימה עם איזה שילוב זכרונות ברמת הביצועים ואפשרות המהרה? שאר הרכיבים כבר דיי משודרגים אז אני צריך רק לוח מעבד זכרון תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by hamoodit,

מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.

20. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by dj_horse,

שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך כשבועיים עם מערכת הפעלה ויסטה והתוכנה של המדפסת לא תומכת בו. המדפסת היא של hp מדגם 5610. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by andrei21,

קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.