ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איך המקלדת Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard ..? ועכבר איזה עדיף..? 518MX או הG5 אני בעיקרון לא משתמש בתכונה של המשקולות בG5 ולא צריך אותה והוא גם עולה יותר אבל האם עידין כדי יותר לקחת את הG5 אני גיימר.. או שלקחת את הMX518 כי הוא מספיק טוב.. האם למישהו יש תמונות של שתי העכברים..?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו אולי יודע האם אתלון 2400+ עם 256 זכרון ניתן לשים עליו win xp pro ולמהאיזה מהרות שווה אתלון 2400+ במהרות של אינטל האם הוא שווה ל2.4 ghz בתודה ilan_imm
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב.. כעיקרון זה המפרט שאני קונה עוד שבועיים.. Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח בחר GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח בחר 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original 495.57 ש"ח בחר Sapphire Radeon X1800 GTO2 512MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAI 1,547.99 ש"ח אם ברצונכם בגוף קרור שונה (שקט יותר / מיוחד / מים ) למעבד בחרו כאן בחר גוף קרור, >> רכיבים נוספים בחר WD 160GB-8MB JB - 7200RPM ATA 100 386.68 ש"ח בחר דיסק קשיח 2, בחר כ. קול, בחר NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 199.02 ש"ח בחר כונן DVD, בחר צורב CDRW, בחר כונן CDROM, בחר SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DIS…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש בפנדה עכשיו את המארז הזה במבצע של 390 שקל כולל ספק 420W (הספק הוא של ריידמקס), קודם המארז עלה 535 שקל. האם הספק הזה הוא ג'נרי הוא שהוא טוב? כי נראה לי מוזר המחיר הזה כולל ספק. תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המקלדת האלחוטית שלי גמורה כבר ובקושי עובדת, ואני פשוט חייב מקלדת נורמאלית עד 250 שקל. שימוש עיקרי זה משחקי FPS ואסטרטגיה, שעות עבודה על מחשב בממוצע זה 7 בערך, ככה שאני צריך משהו נוח לזמן ממושך. כמובן שגם אינטרנט מידי פעם וצ'יטוטים, אבל הכי חשוב לי נוחות במשחקים, קיוויתי לקנות את הIDEAZON MERC אבל הבחור היחיד שהסכים להביא לי אותה לארץ במחיר הנ"ל נעלם מעל פני האדמה. [או שפשוט החליט לסנן אותי בפלאפון, כך או כך אי אפשר לסמוך עליו ואין את המקלדת בשום מקום בארץ ככול הידוע לי]. מעדיף לא אלחוטית, עם חיבור PS2, אבל בסופו של היום - הכל מתקבל על הדעת. -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה ספק לדעתם יספיק לכרטיס מסך Radeon X1900XT 512MB ולמעבד קונור ביחד?! עדיף כמה שפחות כסף בסביבות ה300..
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
דרישות: צבעונית סורק חיבור רשת (לא USB) טונר עם יחס עלות / תפוקה משתלם חברה מוכרת עם תמיכה מסודרת בארץ תקציב: מוכן להשקיע גם 2000 ומעלה בהנחה שהיא חסכונית. עדיפות: כוללת פקס וסורק כוללת WIFI בנוסף - אשמח לקבל המלצות לאתרים בהם ניתן לברר פרטים טכניים של טונרים כולל מס' דפים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי הגה רוטט של מיקרוסופט, כבר דיי ישן, עם החיבור הישן של בקרי המישחק,(בלוח הקודם היה כתוב GAME על היציאה). ונהרס לי הלוח הקודם, והחלפתי לABIT NF7, ואין בלוח יציאה כזאת, מה אפשר לעשות בשביל לחבר את ההגה? יש איזה מתאם לחיבור אחר או משהו? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין ביכולת BLUETOOTH במחשב הנייד שלי (דבר שלא בא ביחד עם המחשב) האם מוצר כמו זה למשל יעשה את העבודה? (למשל יאפשר לי להשתמש בעכבר BLUETOOTH וכו) והאם יש עם המוצרים האלו בעיות מיוחדות שמומלץ לדעת עליהן?. זה פשוט נראה פתרון טוב וזול מדי וקשה לי להאמין שזה המצב http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05EA%u05D0%u05DD%20TinyDapter%20Bluetooth%202.0 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבר שלי מצא את הדבר הזה ואין לנו מוסג מה זה או לאן זה מתחבר עזרה בבקשה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-