עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by motogt,

קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. באתר הבית של thermaltake כתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם ספק כוח מסוג Standart ATX PSII (או PS2), באתרי קניות בארץ כתוב גם כן שהספק מצורף. השאלות : 1. האם הספק כוח שמגיע עם המארז הנ"ל מספיק טוב ושקט? באיזה ספק מדובר בדיוק? (אני פשוט מניח שאם זה הספק הסטנדרטי שמגיע מחברת thermaltake בתור מארז המיועד ל-HTPC אז זה ספק מספיק טוב ושקט אך אני צריך להיות בטוח, אני גם מנסה להוזיל את העלויות) 2. האם ניתן להכניס למארז הנ"ל 2 כונני DVD?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by Dan1919,

שלום, מה אתם חושבים על הספק הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ? אייך הוא? מומלץ? אייך הוא יתמודד עם D930+X1800GTO ? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by A_D,

אני מחפש מארז הכי שקט שיש אבל הכי מקורר ויפה עד 700 שח ניתן גם לחרוג

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by ETB,

המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Dana_s,

שלום רציתי לשאול האם מגן בפני נחשולי מתח הוא כדאי ומומלץ למחשב או שמדובר בגימיק (ראו לינק) בסה"כ מדובר במוצר מהמזרח הרחוק ואינני בטוחה שבאמת תהיה מכת ברק הוא יעשה את העבודה http://www.themall.co.il/site/product_group_sale.asp?groupsale=1841

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by zakon,

היי תציעו לי בבקשה אוזניות לגיימינג ושירים יותר לגיימינג עד 170 שקל

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. היי לפני כמה ימים קניתי את האוזניות logitech g733 כשראיתי סרטונים שמעתי שהאיכות סאונד לא טובה אז החלפתי לאוזניות הקודמות שלי (hyperx clowd ii) ובאמת האיכות הייתה יותר טובה מאשר הG733 יש לכם עצות/ הערות? תודה הערה: כשאני משווה את הצלילים של הG733 וה CLOWD II זה מרגיש כאילו הסאונדG733 הוא מאחורי משהו כאילו כמו שאני אדבר ואשים את היד שלי מול הפה

14. מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by א,

יש לי את המתאם הזה: http://www.pchub.com/uph/laptop/345-111622-26612/UPH-YD-001-AC-Adapter-5V-12V.html אני רוצה לקנות באיביי כבל ארוך יותר או כבל מאריך למתאם הקיים, ואני לא יודע מה לחפש. יש עשרות סוגים של חיבורים עגולים שכאלה. מישהו יודע איזה סוג זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  16. אז ככה זה המפרט : 1x Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 1x XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1x Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB 1x Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1x Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 מפנדה וזה המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by בטיטi,

מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום, המליצו לי לפני מספר ימים על Brother MFC425CM במבצע 750 ש"ח באופיס דיפו. טרם רכשתי, בינתיים נתקלתי ב Lexmark X5470 - מה דעתכם, האם מומלצת ?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by edeNF,

אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.

20. אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by hzhz24,

שיקרא את כל סוגי הדיסקים ,ובעיקר תומך באופן מצוין בכניסה USB ? תודה.

22. Started by darkrule88,

בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by evgani,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by amirn,

היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים