עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DeadByDawn,

אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by PCBuster,

שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מדובר במדפסת Canon PIXMA iP1000 עם FINE.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  5. עברתי הרגע על החדשות באתר האהוב עליי וגיליתי לשמחתי לראות עכבר חדש מבית לוג'יטק המצויינת. עכבר לגיימרים מקצועיים בעל 1600DPI וכי ניתן לשנות בו את ה-DPI לנוחיותנו, בין 400, 600, 800, 1200 ו- 1600!!! כמובן מי שמשחק CS מקצועי יודע ש DPI 400 הכי טוב למשחק. וכן, החברה הוציאה גם סט דריוורים מותאם לעכבר, שקולט איזה משחק רץ ומפעיל עליו את ה-DPI שבחרתם. תמונה קטנה להמחשה לסיקור המקורי ולתמונות באתר techgage.com http://www.techgage.com/reviews.php?id=327&page=1

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי לאחרונה קיניתי את הלוג'יטק אבל הוא התחיל לעשות לי המון בעיות... (פתאום לוחץ בעצמו על לחצנים וכאלה...) חשבתי שקיבלתי יחידה דפקה אז בראשון אני מחליף אותו, אבל חשבתי שאוליי כדי להחליף אותו למייקרוסופת השאלה היא מה ההבדל בקליטה (כי ממש לא התרשמתי מהלוג'יטק שלא עובד ביותר מ-2 מטר) כמה בטריות אוכל המייקוסופט שבא בלי מטען והאם הלייזר הזה כל כך עקרוני? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, לפני זמן מה נהרסה המדפסת הקודמת שלי , Lexmark Z51, ואני צריך עכשיו אחת חדשה. התקציב הוא 500 ש"ח ואני רוצה מדפסת משולבת עכשיו חשוב לי לשמוע המלצות ואם יש מדפסת ב-600 ש"ח והיא יותר טובה באופן משמעותי ממדפסת שעולה 500 ש"ח אז ניתן להציע גם כאלה. כמו כן, רצוי או אפילו חשוב שאותה מדפסת לא "תזלול" דיו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. אני באמצע תהליך צביעת המקלדת שלי,והכל הולך יופי. בהתחלה חשבתי לצבוע את כל המקשים, אבל כבר לאחר הצביעה הראשונה (של חלק אחר במקלדת כמובן) הבנתי שאם אני רוצה להגיע לתוצאה הנדרשת אני אצטרך לצבוע את המקשים עד שלא ייראו את האותיות. יש הרבה חנויות שמציעות במחיר של 100 שקלים לחרוט אותיות עבריות במקלדת. אבל אני מעונין הרבה יותר באותיות האנגליות ובלחצני הפעולה (enter,control,shift ) ואפילו מוכן לוותר על האותיות העבריות. האם אוכל לחרוט גם את לחצני הפעולה על המקלדת עם השירות שהחנויות האלו מציעות,או שעליי להשתמש במדבקות האותיות הידועות לשמצה? והאם המדבקות האלה באמת מתקלפות כל זמן קצר? כי זאת בעיה גדולה בשבילי מכיוון שאני מנקה את המקלדת כל חודש ואני עושה במקלדת שימוש רצוף ואינטנסיבי א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dano,

מה אתם אומרים עליו? באיזה מידות הוא?(תגידו לי בס"מ) והאם הוא כולל ספק? יש לכם התנסות איתו? ביקורת כלשהי? ואם אין לו ספק שווה לקחת איתו ספק HEC 400W? (כבר בדקו לי ו400 זה מתאים למערכת שלי)

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by Dano,

אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. פנטיום 4 2.4 ל AMD 64bit 3000+

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by g_s,

בתקציב עד 500 ש"ח המערכת היא amd 64 3000+ s939 msi k8n neo4 platinum gigabyte 6600gt צריך שיהיה כמה שיותר מאוורר והרעש לא מפריע לי תודה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. קיבלתי את מכשיר כף היד הנ"ל ויש איתו בעיה, הבנתי שהוא לא עובד עם הוא לא מחובר לתחנת עגינה שלו, ברגע שאני מוציא אותו מתחנת העגינה שלו הוא לא עובד, השאלה שלי זה למה? הסוללה שלו היא אמורה להיות בסדר, הבנתי שזה משהוא שקשור לזה שהמשתמש הקודם שלו לא השתמש בו תקופה ארוכה ואז הסוללה הפסיקה לעבוד?!? (מילים לא שלי) האם יש משהוא שאני יכול לעשות להציל את הסוללה או שאני חייב לקנות חדשה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אני מחפש מקלדת אלחוטית RF לא אינפרה שיש לה עכבר משולב בה בצורה של פד מקשים או אולי כדור עקיבה.. יש למישהו המלצות לדבר כזה ויודע איפה מוכרים כי משיטוט באינטרנט לא מצאתי משהו כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by heart hunter,

מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by THELAD,

שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי סורק תמונות של Mustek ולעיתים קרובות שאני סורק תמונות אני רואה פסים פסם על התמונה שאני סורק, למה!?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. אני מחפש את דגם הכי זול שקיים של מחשב כף יד (אבל עדיין חברה מוכרת) וצריך להיות לו אפשרות למקלדת חיצונית, יש למי משהו הצעות (דגם , מחיר ועלות המקלדת החיצונית)? כמו כן איפה אפשר להשיג לא באינטרנט מקלדת ל plam VX בזול? (יש לי אחד אני שוקל לתקן אותו - החלפת סוללה כמה זה עולה , ויש למשהו את מספר של כלנית (החברה שנותנת את השירות)? שבוע טוב, טל

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by glassmoon,

הי ראיתי בקורות על עכברים למשחקים שחלק ממש יקרים (400 ש"ח), אז מה שרציתי לשאול זה אם יש הבדל גדול מבחינת הבצועים במשחקי FPS יחסית לעכברים הזולים אפילו שלכולם יש אותה מהירות קריאה. לא מדובר באלחוטיים, כי אני לא מבין מה היתרון שלהם כל כך... תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by master whilee,

נשרף לי הספק כוח של המחשב הנייד שלי, Compaq Presario 2100. מישהו יודע כמה אמור לעלות לי אחד חדש? וגם מאיפה אני יכול להשיג...

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אני צריך שתסבירו לי משהו, את המכשיר הזה ניתן לקנות עם עברית צרובה וניתן לקנות ללא עברית ולהתקין עברית אז השאלה שלי האם יש הבדל בין אם אתה מתקין עברית בעצמך לבין אם אתה קונה את המכשיר עם העברית צרובה (אני אומר צרובה כי ככה כותבים בכל הפירסומות). ועוד בקשה, איך אני מתקין את העברית ל MIO 168 מישהו יכול אולי להפנות אותי למדריך ולתוכנת ההתקנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. ? ? ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by amisha,

מה אתם אומרים על הסוג הזה של העכברים ?? יש לכם המלצה (מניסיון) לאחד כזה ?

• 12 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים