ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת ולקבל חוות דעת בכלל על הספק שלי ??? א- האם הוא מספיק למפרט שלי? ב- חוות דעת עליו ובכלל על HEC? ג- האם הוא מספיק לי גם ב-OC רציני?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ראיתי את זה זה נראה מאוד זול זה שווה אולי מישהו יודע משהו עליו? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7403
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי לכם, אני רוצה להתקין במחשב השולחני שלי מנהל התקן למדפסת HP מסדרת deskjet5200. הסיפור הוא כזה - המחשב שלי מחובר בכבל רשת לנתב 'הוטבוקס' שנמצא בחדר אחר. אל הנתב הזה מחובר מחשב שולחני נוסף (גם הוא באמצעות כבל רשת) והמדפסת הנ"ל (באמצעות חיבור אלחוטי). המדפסת מחוברת למחשב השולחני השני באמצעות כבל USB. לא מצאתי במדפסת חיבור רשת. מהמחשב שלי אמנם הצלחתי להגיע לממשק ההגדרות של המדפסת (באמצעות הקלדת כתובת ה- IP שלה) ולהדפיס דף מבחן, אבל תוכנת ההתקנה של מנהל ההתקן שלה אינו מאפשר לי להתקין אותו כל עוד המדפסת אינה מחובר ישירות למחשב שלי באמצעות חיבור USB. כלומר, לכאורה עלי להעביר את המדפסת מהמקום שבו היא נמצאת כעת, לחבר אותה למחשב…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה מחקתי בטעות איזה קובצ של הDRIVER של ATI (כרטיס מסך) לא יודע איך זה קשור אבל העכבר שלי(G7) לא עובד מאז, ניסיתי לסנכרן אותו, לא הולך (למרות שאני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך) ניסיתי להתקין את כל הדרייברים גם של ATI וגם של העכבר וזה לא הולך, גם שוחזרתי את המערכת וגם זה לא עובד, זה כאילו שהעכבר מת, הוא נידלק לי אבל לא מגיב בשום דרך. בבקשה אני חייב עזרה!!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בינתיים אני כמעט סגור על mx5000 מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דרישות: צבעונית סורק חיבור רשת (לא USB) טונר עם יחס עלות / תפוקה משתלם חברה מוכרת עם תמיכה מסודרת בארץ תקציב: מוכן להשקיע גם 2000 ומעלה בהנחה שהיא חסכונית. עדיפות: כוללת פקס וסורק כוללת WIFI בנוסף - אשמח לקבל המלצות לאתרים בהם ניתן לברר פרטים טכניים של טונרים כולל מס' דפים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
לפי מה שאני יודע R9800PRO זה פשוט אבל פשוט אחלה כרטיס מסך, אני מתכנן לקנות אותו (יותר נכון לקנות R9800 רגיל ולהפוך אותו לפרו אז זה לא משנה) ובקיצור המפרט יהיה כזה: Intel 2.4C,R9800Pro,ASUS P4P800,DVD,CD ROM,One Hard Disc 7200RPM 2MB Cache, וזהו סה"כ, קיצר רציתי לקנות את המארז הזה: http://www.compucasecorp.com/case/ci-6919%5B2%5D.htm רק שהספק שלו הוא 300W והוא מאוד איכותי אבל הוא לא מספיק כי ל R9800PRם צריך לפחות 350W.. אתם אומרים שהוא יעמוד בכל זה?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
http://h50025.www5.hp.com/hpcom/au_en/16_37_76_1654_Q3841A.html כמו שאמרתי אני לא מבין כלום לא יודע איזה תכונות יש היום אם מישהו יכול להגיד לי מה הוא חושב על הסורק הזה מה הוא ממליץ אם יש אתר טוב בנושא
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני צריך ספק טוב שקט 480 ומעלה שיוכל לעמוד גם בOC ...............גם ל SLI ושלא מתחממם הרבה.......
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-