ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מחקתי בטעות איזה קובצ של הDRIVER של ATI (כרטיס מסך) לא יודע איך זה קשור אבל העכבר שלי(G7) לא עובד מאז, ניסיתי לסנכרן אותו, לא הולך (למרות שאני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך) ניסיתי להתקין את כל הדרייברים גם של ATI וגם של העכבר וזה לא הולך, גם שוחזרתי את המערכת וגם זה לא עובד, זה כאילו שהעכבר מת, הוא נידלק לי אבל לא מגיב בשום דרך. בבקשה אני חייב עזרה!!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום זה זמן רב אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים הבעיה שאני מחפש סט שבו לעכבר יהיו בנוסף לכפתורים הרגילים כפתורים בצדדים (אלו שמשמשים כקיצור של קדימה ואחורה בדפדפן). לא ראיתי עד עכשיו אף אף סט שיש לעכבר את התכונה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא סט כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לשימוש משחקים גלישה ויהיה לו קצת טווח ארוך עי אני אוהב לראות סרטים אז נוח שהעכבר ליד המיטה : ) הערה אם יש סט שיוצא יותר זול אז גם תגידו כי מקלדת אני לא ממש משתמש אבל אם יוצא זול אז שווה לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושי אחר מארז HTPC שיכול להכיל מערכת ATX, בתקציב של כ-700 שקל, מצאתי 2 אופציות סבירות (שבמקרה גם מוזכרות במאגר המפרטים כאן) http://www.thermaltake.com/xaserCase/Mozart/mozart_vc4000sns.htm (הגרסה הבסיסית, בלי שלט ותצוגה) http://www.silverstonetek.com/products-lc17.htm המארזים די דומים בנתונים וגם במחיר, שניהם מתאימים לי מבחינת מראה, וקשה לי להחליט ביניהם... המערכת תשמש רוב הזמן למשחקים, אז צריך קירור טוב, ומצד שני שיהיה כמה שיותר שקט כשאין עומס על המחשב. מכיוון שיש לי כרטיס גרפי "רגיל", אני לא חושב שאני יכול לקחת מארז יותר נמוך (כמו ה Antec overture II), ולא מצאתי אופציות "גבוהות" אחרות מספיק טובות. למישהו יש המלצה מה משני אלה עדיף? או אולי בכל זאת מארז אח…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המליצו לי על ANTEC SLK3800B 400W מארז מצוין שחור שכולל ספק כוח. הבעיה שאני רוצה מארז מעוצב עם חלון, שיהיה שקט. עכשיו לא חייב שיהיה עם ספק כוח אבל במידה ואין ספק כוח תמליצו לי איזה ספק כוח מתאים ,זול וטוב אני יכול למצוא למארז. תודה לכל מי שיעזור , שנה טובה וחג שמח. אהה שיהיה עם מערכת קירור טובה...
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת ולקבל חוות דעת בכלל על הספק שלי ??? א- האם הוא מספיק למפרט שלי? ב- חוות דעת עליו ובכלל על HEC? ג- האם הוא מספיק לי גם ב-OC רציני?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
כמה DPI יש לעכבר IntelliMouse Explorer4.0?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://h50025.www5.hp.com/hpcom/au_en/16_37_76_1654_Q3841A.html כמו שאמרתי אני לא מבין כלום לא יודע איזה תכונות יש היום אם מישהו יכול להגיד לי מה הוא חושב על הסורק הזה מה הוא ממליץ אם יש אתר טוב בנושא
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp deskjet 4675 ויש לי קובץ pdf בצבע תכלת בהיר... שאני מדפיס יוצא לי כמעט כחול, יש דרך להגדיר שידפיס בצבע המקורי או דרך לשנות את הגוון של הקובץ? אני צריך דווקא בגוון התכלת ולא בגוון שיוצא לי במדפסת אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-