עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ETB,

המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by pergola,

איך המקלדת Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard ..? ועכבר איזה עדיף..? 518MX או הG5 אני בעיקרון לא משתמש בתכונה של המשקולות בG5 ולא צריך אותה והוא גם עולה יותר אבל האם עידין כדי יותר לקחת את הG5 אני גיימר.. או שלקחת את הMX518 כי הוא מספיק טוב.. האם למישהו יש תמונות של שתי העכברים..?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by October,

מה קורה חברים אני מאזור המרכז יש לי mx518 כבן שנה במצב טוב שאני רוצה להחליץ לרייזר ברמתו... ה mx518 פשוט לא נוח לי בכלל והיה בשימוש אצל אחותי הקטנה..

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. Started by ranran,

שלום לכם אני מחפש המלצה למדפסת אלחוטית (WIFI) הכי זולה שיש אשמח אם תראו לי הצעות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. יש לי ספק של החברה: mono-mode. מודל: atx-480. גירסה: 2.0. יש לו W480. מה אתם חושבים עליו? האם אני צריך להחליף אותו ( יש לי 7800GT, שני כוננים וזכרון קשיח אחד ). אבל אני מבקש שלא ישר תפסלו את הכרטיס בגלל החברה או בגלל שיש יותר טובים כי לא חסרים לי דברים לקנות עכשיו, תתיחסו לדרישות לפי המידע שהבאתי לכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by yair71,

HEC 6A19B 6919B 6AR6 POWER SUPPLY WIN 420UB מיועד למחשב למשחקים שעובד 24 שעות

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by dudidu08,

יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. ההתלבטות היא בין ה: Cordless Desktop® LX 710 Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/147&cl=CA,EN לבין ה: Cordless Desktop Wave http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=ca,en תודה רבה לעוזרים והעוזרות....

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by f_b_i,

קניתי מארז ב KSP והספק שבא איתו יש עליו מדבקה של KSP אני מדבר על המדבקה של המתחים והוואט לא סתם משהו בצד. אני לא חושב ש KSP מייצרים ספקים זה בטח איזה ספק ג'נריי שהדביקו עליו. הספק תכלס הוא 400W למישהו יש ניסיון איתו? מכיר אותו? מה האיכות שלו?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by tintin,

אני מחפש שלט למחשב עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה שליטה מלאה על סרטים ומוזיקה. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על זה? http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=221 תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. Started by mhnuemhnue,

אהלן! הזמנתי מPCGAMES (האדירים) את הDeathadder החדש, פשוט עכבר מדהים, אין לי מילים לתאר עד כמה הוא נוח. ואת הפאד של Steelseries, הSX. עכשיו, אני מאוד מרוצה מהעכבר, אבל הפאד מאוד אכזב אותי ואני מתכוון להחזיר אותו לקחת לי פאד בד כמו שאני אוהב. הפאד מרגיש כמו פלסטיק מאוד מלוטש כשמחליקים עליו את העכבר, הוא מאוד מהיר וחסר כל שליטה לטעמי, כשהנחתי את העכבר החדש שלי בחזרה על הQCK המלוכלכך והפרום שלי, העכבר היה כלכך הרבה יותר נוח, מדוייק ומהיר בדיוק במידה הנכונה. אני לא חושב שהפאד הזה הוא רע, אבל לטעמי הוא חסר כל שליטה! אני חושב שהרבה אנשים יכולים להנות ממנו מאוד אבל הוא פשוט חלק לי מדי. יש לי התלבטות קטנה - האם לקנות QCK Heavy / QCK + zz או לקנות Razer Goliathus Alpha Speed / Con…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. משהו בסגנון של זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17715 או דומה למקלת של אפל. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by status,

יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. שלום חברים אני מחפש רמקולים איכותיים למשחקים וסרטים בנוסף עכבר אלחוטי ומקלדת למשחקים תביאו לי כמה דוגמאות, מותר לחרוג אבל לא בטירוף..

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  17. טוב המדפסת שלנו הלכה אחרי 10 שנים בערך וצריך לקנות אחת חדשה התקציב למדפסת+Postscript זה 2000 שקל יש בבית שבב של POST הבעיה שהוא SIMM ולכן כנראה לא יתאים לשום מדפסת שנקנה כיום (אלה אם יש אחת טובה שכן תואמת לשבבים האלה?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by DAVIDD,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by malcolmx9,

מארז Antec SLK 3700AMB https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=961 כבר הזמנתי מארז COMPUCASE 6A19+300WART, אבל שיניתי את דעתי בנוגע למארז ואני רוצה לקנות משהו אחר. הספק כוח של המארז (ANTEC) יתמוך במפרט הבא: ? אני אולי אעשה OC למעבד בעתיד, אבל הספק יוכל לעמוד ב-OC למעבד? זה לא כל כך משמעותי, אני אוכל לוותר על ה-OC, רק רציתי לדעת. ואם הספק כוח לא מתאים, אז בבקשה תמליצו לי על מארז במחיר סביב ה-550 ש"ח עם ספק כוח טוב. תודה. לא חייב מהחנות מרדנית, אני יכול לבטל את הזמנת המארז משם ולקנות מארז מחנות אחרת.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by lisly,

שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אני מעדיף שהם יהיו חוטים, ושהעכבר יהיה לימנים בלבד בתקציב של 400-500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

לחיצה על קליק ימני מעבירה לי דפים..ניסיתי הכל!זה כבר משגע אותי.כל לחיצה שאני רוצה נניח להעתק>הדבק או פתיחה של דף בקליק הימני מעבירה אותי דף/אתר. יש אחריות לזה?הוא בן שנה וחצי העכבר.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים