ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מצטער על הדיון הקודם.. עכשיו, מצוין בכותרת ה"שם" של העכבר, אם אפשר לקרוא לזה שם, זה רק תאור. הנה העכבר כדי שאנשים ידעו על מה אני מדבר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=399 אוקיי אני יפרט שוב את הבעיה- העכבר אצלי 4 שנים, כרגע הגלגלת לא עובדת בגלגול, אבל כשלוחצים עליה מקבלים את הסמן שצריך לקבל. והכי חשוב, לפי מה שלמדתי פה, אין לי אחים קטנים אז.. בדיון הקודם הציעו לי לפתוח את העכבר ולבדוק אם הגלגלת מחוברת לגלגל שיניים, הבעיה שאני לא מוצא את הבורג. מצטער שאני שוכח את הניק, אבל אותו אחד הציע לי להוציא את הגומי.. אתה בטוח שאני יוכל להחזיר אותו אם אני יוציא?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
ככה : HP 840 , Epson 5700L - שתיהן בחיבור USB , שתיהן עובדות . מה שאני צריך זה להדפיס את אותו הדבר בשליחה אחת ב2 המדפסות . איך , למה , כמה ?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מדפסת HP PSC 1215 שמחוברת בUSB לראוטר שלי. כמובן לחיבור ETH. האם יש מתאם USB<ETH? איפה אפשר להשיג / לברר פרטים? האם המדפסת תדע לעבוד עם הנתונים ישירות מהראוטר?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים: 6aR6 6A19 עבור המפרט הבא: core 2 duo 6400 ASrock conre mother board graphic card- 7600 gt psu- fsp 400w active pfc מי משני המארזים 6aR6 או 6A19 עדיף מבחינת קירור, שקט? האם יש צרוף אחר של מארז וספק כח שיחזיק מערכת זו במחיר נמוך מ 700 ש"ח?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מארז Antec SLK 3700AMB https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=961 כבר הזמנתי מארז COMPUCASE 6A19+300WART, אבל שיניתי את דעתי בנוגע למארז ואני רוצה לקנות משהו אחר. הספק כוח של המארז (ANTEC) יתמוך במפרט הבא: ? אני אולי אעשה OC למעבד בעתיד, אבל הספק יוכל לעמוד ב-OC למעבד? זה לא כל כך משמעותי, אני אוכל לוותר על ה-OC, רק רציתי לדעת. ואם הספק כוח לא מתאים, אז בבקשה תמליצו לי על מארז במחיר סביב ה-550 ש"ח עם ספק כוח טוב. תודה. לא חייב מהחנות מרדנית, אני יכול לבטל את הזמנת המארז משם ולקנות מארז מחנות אחרת.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו... נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים. בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים. הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר). היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר... מישהו פרטי אולי מוכר?
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי mx 1000 ורציתי לדעת איך הכי כדאי להטעין אותו מבחינת שעות וכ"ו..? כמה פעמים בשבוע..?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1.יש לי בין 1000 ל 1300 ש"ח להשקיע על מערכת קול למחשב. אחרי הרבה התלבטויות שעדיין לא נגמרו ד"א, חשבתי ללכת על הרנקולים הללו. אבל - וזה אבל גדול, אני לא אקנה רמקולים אף פעם ללא שמיעה שלהם. מכיוון שבשתי חנויות די מפורסמות סירבו לפתוח את האריזה ולתת לי להאזין להם (דבר די סטנדרטי ברכישת מערכת שמע) אני מעניין לברר למי יש מערכות אלו (או מערכות מקבילות של CREATIVE (3500 ודומיהם) וגר באיזור נהריה-עכו-קריות-חיפה וכו'? 2. יש איזשהו סט טוב של רמקולים 5.1 בסכומים אלו? מכיוון שאני אשתמש בהם בעיקר לצפייה בסרטים (וגם למשחקים), הסנטר די חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן! הזמנתי מPCGAMES (האדירים) את הDeathadder החדש, פשוט עכבר מדהים, אין לי מילים לתאר עד כמה הוא נוח. ואת הפאד של Steelseries, הSX. עכשיו, אני מאוד מרוצה מהעכבר, אבל הפאד מאוד אכזב אותי ואני מתכוון להחזיר אותו לקחת לי פאד בד כמו שאני אוהב. הפאד מרגיש כמו פלסטיק מאוד מלוטש כשמחליקים עליו את העכבר, הוא מאוד מהיר וחסר כל שליטה לטעמי, כשהנחתי את העכבר החדש שלי בחזרה על הQCK המלוכלכך והפרום שלי, העכבר היה כלכך הרבה יותר נוח, מדוייק ומהיר בדיוק במידה הנכונה. אני לא חושב שהפאד הזה הוא רע, אבל לטעמי הוא חסר כל שליטה! אני חושב שהרבה אנשים יכולים להנות ממנו מאוד אבל הוא פשוט חלק לי מדי. יש לי התלבטות קטנה - האם לקנות QCK Heavy / QCK + zz או לקנות Razer Goliathus Alpha Speed / Con…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי את המתאם הזה: http://www.pchub.com/uph/laptop/345-111622-26612/UPH-YD-001-AC-Adapter-5V-12V.html אני רוצה לקנות באיביי כבל ארוך יותר או כבל מאריך למתאם הקיים, ואני לא יודע מה לחפש. יש עשרות סוגים של חיבורים עגולים שכאלה. מישהו יודע איזה סוג זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
קניתי אוזניות+מיקרופון ב45 ש"ח של ovann. שם הדגם: oV039MV הבעיה היא שהמיקרופון לא עובד... הכנסתי אותו לשקע הנכון (יש שני חיבורים- ירוק וורוד. הירוק לאוזניות והורוד למיקרופון). האוזניות עובדות מצויין, אבל המיקרופון לא עובד. יש משהו שאני מפספס?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-