עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נגיד שאני מדפיס כל יום 20 דפים צבעוניים, כמה זמן יספיקו לי הראשים

2. Started by PSben,

שלום, למה משמש מתח ה-3.3?

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by MR. G134,

שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי כרגע Logitech G13 חדש. הג'ויסטיק האנלוגי, כאשר מפנים אותו שמאלה מאוד קשיח ועושה רעשי קרקוש וחיכוך כאילו משהו מפריע לו. אני רוצה לוודא עם אחרים בעלי הג'ויסטיק שאין להם בעיה כזו וזו אכן בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה המקלדות המעוקלות האלו,אם אני לא טועה בד"כ הרווח מתפרש על שני הצדדים(לפני עיקול),זה אלו שעולות יורדות מסתובבות חוזרות... ניסיתי למצוא תמונה אבל לא מצאתי. משהו כזה~~~~~~~ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by yuval1101,

ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by ccc,

איך הוא עם עכברי לייזר ? והאם אפשר תמונה אמיתית של הפד שלכם ? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) NIS 426.88 עם כמה מאווררים הוא בא ואיך הוא בכלליות? עריכת המודר החטוב: למה להשאיר אותנו במתח?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  11. מדפסת HP 5510 או LEXMAEK 6170?? מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  12. שלום לכולכם אני מחפש רמקולים איכותיים ביותר למחשב, אשר עומדים בתקציב כמובן. הרמקולים נועדו להשמעת מוסיקה באיכות גבוהה. כמו כן הם ישמשו באותה מידה להשמעת צלילי משחק (יריות וכו'). הרכב: 5.1

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין להזמין מקלדת ועכבר חדשים מנועה מחשבים לגבי עכבר אני סגור על MX510 לגבי המקלדת..אני בקרוב מחליף מסך והחדש יהיה במיקום שונה אז המקלדת גם צריכה לזוז קצת עד כמה ארוך החוט של הדגם שרשמתי ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2884#detailed פחות או יותר הוא מגיע למטר וחצי - 2 מטר ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by slimshady21,

יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by KrackeR,

רמקולים עד 200 הכי חשוב שיהיו עמידים ובאיכות סבירה+ ולא חלשים מיידי (אם יש משהו יותר זול למה לא :] ) מקלדת ועכבר בסביבות ה 100 פלוס מינוס אני קניתי מקלדת ב 30 שקל למחשב שלי והיא כבר שנתיים מחזיקה מעולה! אפילו מקלדת מולטימדיה אז ניראה לי שכדאי להשקיע יותר בעכבר? לא עקרוני העיקר שיהיה עמיד זה הכי חשוב לי וכמובן נוח אגב בכלליות זה לא לגיימר זה לעבודות משרדיות ואינטרנט, ככה שאני לא צריך משהו מיוחד ובגלל זה גם התקציב ככה.. תודה מראש וסוף שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by tamirda,

אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. היי חברים יש לי לוח של asrock עם כרטיס קול מובנה ללוח והקטע הוא שיש לי אוזניות של לוגיט'ק g930 של גיימניג ושמה יש ווליום עוצמה מובנית.השאלה אם אני מחליף כרטיס קול במחשב אני יוכל לשמוע יותר חזק מהווליום הנוכחי?תודה מראש לעוזרים.

18. אני מתכנן לקנות את המארז טרנספורמר ויש לו את הפוטנצייל להיות מארז עם יכולות קירור גבוהות וגם שקט אם שמים בו שני מאווררים של 120 ואחד של 80 בגג. אולם לפי הביקורות הוא מאוד מאוד רועש, ואני רוצה לדעת, 2 הסיבות היחידות לרעש הזה נובעות רק ממאווררים קטנים ( 3 של 80 ) ורועשים??? כי הסתכלתי ואם אני לא טועה בין המאווררים, אז המאווררים שמגיעים איתו נראה לי בעלי סך הכול 21.4dba שזה כלום. תיכנסו שניה לאתר ותגידו לי אם אלו המאווררים שמגיעים איתו ותסבירו לי מה הבעיה ומה אני לא רואה: http://www.sunbeamtech.com/index-2.html תודה מראש, יובל

• 55 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by ybdltd,

היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. משהו פשוט יחסית, לסרטים וסדרות, עד 150-200 ש"ח. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  22. יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by ron_1.6,

יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by Torgi,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית מומלצת. השימוש הוא יחסית קטן (עד 50 דפי טקסט A4 מלאים בחודש). בנוגע לצבעוניות, זה ישמש בעיקר להדגשה, כותרת ואף חלקים מסוימים בטקסט שיהיו בצבע כזה או אחר. אני לא מתכוון להדפיס תמונות או דפים עם כמויות אדירות של צבע. דגשים ו"דרישות" נוספות: הדפסה דרך WIFI לא חשוב שהאיכות תהיה גבוהה, אלא מספיק טקסט קריא ומובן. דיו זול, או אפשרות לקניית דיו מזוייף שלא הורס את המדפסת. אם זה אפשרי, אז אפילו קיבולת יחסית גדולה. אני לא צריך תוספות מעבר (כמובן שלא יפריע לי אם יגיעו יחד), אבל רצוי מדפסת משולבת פקס. לא חובה כמובן.. מהירות ההדפסה איננה חשובה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.