עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by makakO,

שלום אני מתלבט בין 2 עכברי הגיימינג הבאים : Razer DeathAdder או SteelSeries Ikari Optical (עכבר אופטי יותר טוב לשחקני - FPS מגוף ראשון כמוני, חשוב לציין שגם ה - DEATHADDER הוא אופטי) איזה יותר כדאי ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כאמור, רוצה לקנות מדפסת משולבת בדגש על חסכון. כשאני אומר (כותב) חסכון, אני לא מתכוון למילוי עצמי של מחסניות דיו או טונרים או שימוש בתחליפיים שגורמים לצרות, אלא למדפסת שמראש מיועדת למילוי עצמי. ראיתי מדפסת של אפסון דגם L355‎ שעל פניו נראה שזה מה שאני מחפש. השאלה האם הפתרון הזה באמת מוצלח, ואם יש מדפסות אחרות שנותנות פתרון דומה במחיר דומה ומטה. לא מצאתי את המדפסת הזאת ב NEWEGG, כנראה שהיא די ישנה.. וגם בעברית לא מצאתי חוות דעת. יש מדפסת דומה, L550 שהמחיר שלה גבוה מהתקציב שלי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. <צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by mega1234,

מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  7. Started by Coca Cola,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=100186&Category_Code=c1-Aspire איך המארז הזה? הוא טוב? האוורור בו טוב? כי אני אולי מתכנן לעשות OC... עם המארז מגיע ספק, איך הספק? נראה לי הוא מודולרי, מה דעתכם? אני מאוד אהבתי את המארז.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המדפסת שלי! ראשית היא החליטה להדפיס הכל בירוק. שנית היא לא מציגה כמה צבע נשאר - החלון עולה אך לא מציג דבר. קראתי באינטרנט שאפשר להשתמש בדרייבר אלטרנטיבי בכדי לתקן את הבעיה. אך גם זה לא פתר אותה,אומנם המדפסת מדפיסה בשחור אך כעת ההפכך לא מדפיסה צבעוני (היא כן מדפיסה צבעוני אבל לא בצבעים נכונים) וכעט החלון שאמור להראות כמה צבע נשאר בכלל לא עולה. מישהו יודע איך אני גורם לה לעבוד באופן נורמלי על windows 7? (מלבד האפשרות לקנות חדשה ^^)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. Started by borisd9,

חיפשתי את גרסת ה 2007 החדשה ל G5 בכל חנות ולא מצאתי כלום ... האם הוא בכלל קיים בארץ באיזה חנות ? או שהוא רק בדרך ארצה ? אם כן , מישהו יודע מתי הוא יגיע ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by talje,

היי, אני מעוניין לקנות שלט למצגות שגם מצביע וגם ניתן לדפדף בעזרתו במצגות, וגם שיהיה איכותי. בחיפושיי העלתי בחכתי את Logitech Wireless Presenter R400 - http://www.logitech.com/en-sg/product/5993?crid=11 אשר עליו קראתי מספר ביקורות ברשת ונראה כי הוא מעולה. מצאתי גם את דגם R800 של אותה חברה אך הוא מחוץ לגבולות התקציב (עד כ300 ש"ח). רציתי לשאול: א) האם מישהו התנסה עם הR400 ויכול לשתף אותי עם חוות דעתו על המכשיר? ב) האם מישהו מכיר מוצר דומה שעונה על הצרכים שלי ויכול להמליץ עליו? יש לציין כי אני זקוק למוצר לשבוע הקרוב ולכן הזמנה מחו"ל איננה רלוונטית. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

האם הוא נוח?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אז ככה, אני רוצה לקנות עכבר גיימינג "חדש". הגבלתי את התקציב שלי ל150 ש"ח, וחשבתי על כמה אפשרויות. 1. Point of View A1600 Gamer Laser מחיר: 70 ש"ח לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 חשבתי עליו בעקבות דיון שראיתי במקרה בפורום הזה. הבחור שקנה אותו דיי התלהב ממנו אז חשבתי... 2. A4tech X-750F מחיר: 150 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=603&in=34 ראיתי שיש לו נתונים מרשימים וביקורות נחמדות, וגם הפיצ'ר של ה3 יריות, שאין לי מושג אם שימושי לBF2. 3. Logitech® MX518 מחיר: 145 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 עכשיו, הבנתי שזה עכבר מעולה. אבל העכבר שנעה מציעים הוא מתצוגה עם שריטות/ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, ברשותי עכבר של מיקרוסופט שהזמן הפסקתי להשתמש בו בגלל בעיה שבה נתקלתי במספר מקומות באינטרנט אך לא מצאתי פתרון ולכן "פרשתי" לעכבר זול של SILVER LINE ( ) העכבר הוא מודל סטנדרטי של USB, אני בטוח שכולכם מכירים אותו - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1526 הבעיה היא שהעכבר עובד מצויין בסביבות ה20-30 ובמקרה הטוב 50ד'ק, ולאחר מכן מתנתק (הלייזר נכבה, העכבר לגמרי לא מקבל שום מתח ככל הנראה) ואין דרך אחרת אלא להוציאו מחריץ הUSB ולהחזירו מחדש כדי שיחזור לפעול לפרק זמן נוסף שכזה. למישהו ידוע על הבעיה? האם קיים פתרון? אשמח נורא אם אשמע על פתרון שיאפשר לי להשתמש בעכבר הזה! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Access Denied,

משהו מכיר את ה-Cooler Master 430W ATX eXtreme?? ספק טוב? יחסית למחיר של 250 שח שווה? הוא רועש מדי או שלא?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  18. זקוק לספק מצויין ולמארז טוב . צריך שהספק יחזיק את המערכת ההולכת וקרבה הזאת : מעבד - AMD 64 3500 939 לוח אם - ASUS A8V סוקט 939 כרטיס מסך - ASUS X800XT זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB (אני קונה הכול בחו"ל) כפי שאתם רואים אני זקוק פה לספק מעולה שיחזיק את המערכת הזאת . תנו גם הצעות למארזים טובים (המחיר לא ממש חשוב אבל לא צריך להישתגע )

• 55 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ראיתי שישנם שתי דגים של הG15 הכתום והכחול... במה הכתומה שונה מהכחולה חוץ מהעיצוב? האם הם תומכים שאותם משחקים? איזה סוג של מידע אני יקבל במסך? אם אני מחבר את המקלדת למשחק שלא רשום ברשימת מחשקים הנתמכת באתר של לוג'טק כמו CS מה אני יראה על המסך? האם יש עוד דגמים של מקלדות שיכולים להתחרות בהם?? ובכלל מה אתם חושבים על המקלדת הזאת ? [G15] .. אני יותר אהבתי את הדגם הכחול ["הישן"] מבחינת העיצוב מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. איזה עכבר חדש לגיימינג לשימוש רב ביום יום(אינטרנט וכו) מומלץ לקנות ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tomchook,

שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SharP,

אני לא יודע מה קרה כשאני משחק משחקים המחשב פשוט לא מתפקד ! :-X הגרפיקה פשוט מחרידה!!! הדברים לא זזים נורמאלי וכזה.. אני סמתי את הכרטיס שלי CLOCK הרגיל שלו אבל זה לא עוזר אני פשוט לא יודע מה לעשות...אולי זה בגלל שאין לי(בינתיים) מספיק זיכרון לרוץ עם XP... יכול להיות שדפקתי את הכרטיס עם האוברקלוקינג הזה?? תעזרו ליייייי :bash:

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.