עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה לגבי מצלמה לאינטרנט כרגע אין לי תקציב מסויים אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 500-600 שח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by vermise,

שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר אבל אני מתלבט G400 או MX518 אני יודע ש G500 טוב יותר אבל אין לי כסף לפאד ב200 שקל אז תגידו לי מה עדיף G400 או MX518 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Baker1,

שלום, לפי כחצי שנה קניתי מדפסת OKI B401DN, איכות ההדפסה מאוד טובה, אבל! קצת מוגזם עם מחירי הטונר בארץ 280ש"ח לעומדת המדפסת שעולה 380ש"ח!!! ניסיתי לקנות טונרים מחו"ל (Ebay, Amazon..etc) אבל למרבה הצער אף אחד מהטונירים לא עבד. התקשרתי לחברת שר (היבואן הרשמי של OKI) והאם אמרו שיש אזו שהיא הגבלה על אזור המדפסת והטונר, ושלא משנה מאיפו אני אקנה בחו"ל הטונר לא יעבוד. השאלה שלי: האם אחד מכם נתקל בבעיה כזאת?מה הפתרון (חוץ מלקנות מדפסת BROTHER חדשה)? האם יש שיטה כך שטונרים מחו"ל יעבדו? האם יש חנות בארץ שמוכר טונרים במחירים סבירים?! תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HellBoY,

שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. חברה אני רוצה לקנות 7900GT אבל מפחד שהספק לא יחזיק..GYRO 635W.. אני יודע שזה ספק ג'נרי.. מה דעתכם..?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kyyle,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הגובה של המארז הזה בלי הסטנדים שהוא עומד עליהם כי אני רוצה מאוד לקנות אותו והגובה ממש גבולי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by smalul,

חברי הפורום שלום, ברשותי UPS של ADVICE מדגם PR750. הוא אצלי כשנה וחצי ולאחרונה הוא עשה בעיות. שלחתי אותו לתיקון, ואכן הוא הגיע (היום) תקין לאחר כשבוע (אמרו לי שהבעיה הייתה בסוללה והחליפו לי אותה מהדגם של 7A לדגם של 9A). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי כרגע היא עם כבל התקשורת שלו. לפני כשנה וחצי לא קיבלתי את כבל התקשורת( COMM ל COMM) שאמור להגיע עם ה UPS וזה גם לא היה קריטי כל-כך. כששלחתי אותו לתיקון, ביקשתי לקבל את הכבל המתאים. הכבל שקיבלתי עם ה UPS מתאים מבחינת החיבורים, אבל על האריזה כתוב שזהו כבל מאריך RS232. התקנתי את התוכנה המתאימה מהאתר של ADVICE, אך היא לא הצליחה לזהות את ה UPS באחת מהיציאות הטוריות (1-4). ניסיתי את התוכנה גם ב XP וגם ב 2000, אך ללא הועיל. בנוסף בדק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mgm,

שלום, האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shimon23,

יש לי מעבד Amd atlon 64 3000 S-754 עם לוח אם Abit Kv8. כרגע יש לי סטיק אחד של זיכרון של A-data 512mb pc3200, ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף. אני יודע שמומלץ להוסיף סטיק זהה לחלוטין, אבל אני לא כך כך מוצא סטיק כזה, מה גם שהלוח שלי גם ככה לא יכול לעבוד בDC. האם זה יפחית משמעותית את הביצועים אם אני יוסיף סטיק אחר? עריכה: מצאתי סטיק של American data האם זו אותה חברה?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

17. Started by Yotam_,

אז ככה, קניתי לא מזמן את הLogitech MX518, פשוט כי עבדתי חצי שנה עם עכבר מאוד ישן בעל 3 כפתורים (ללא גלגלת ), והחלטתי שאם כבר לקנות חדש, אז שיחזיק. אין מה להגיד, העכבר מאוד נוח, וחוץ מהדרייבר שעושה קצת בעיות (בגלל שהמקלדת לא של לוג'יטק, הוא הפך לגמרי את הפעולות של הכפתורים המיוחדים בה), אין תלונות. מה שאני עדיין לא מבין הוא, למה תורם ה1600DPI? המהירות בכלל לא יעילה למשחקים, אלא אם יש למישהו סיבה לרצות לעשות 2 סיבובים של 360 מעלות על כל נגיעה בעכבר (קצת הגזמתי, אבל זו באמת לא מהירות שאפשר לשחק בה), ואני מוצא את עצמי משחק על 800 רוב הזמן. מה גם, שאני לא מבין איפה הדיוק בא לידי ביטוי - 400 DPI, ובייחוד אם אני מאט את הסמן בדרייבר, הוא הרבה יותר טוב לעבודה מדוייקת. תודה רב…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Kak,

ברשותי G700 של לוג'יטק וגם steelseries 3hd. לא שמעתי אף פעם התייחסות לנושא אבל אני נוטה להאמין שצבירת אבק\ליכלוך על עינית הליזר של העכבר וגם צבירת ליכלוך על המשטח של העכבר לאורך זמן יפגעו בביצועים שלו (יקשו על העינית ויורידו את רמת הדיוק) אני מעוניין לנקות את המשטח ואת העינית אבל לא בטוח אם אני עלול לשרוט את העינית או לחלופין להוריד בשטיפה איזה שהוא חומר שמצפה את המשטח של העכבר. איך מומלץ לנקות אותם? נ.ב הסיבה שאני שואל היא שהיום כשהתחלתי להשתמש העכבר קפץ ממקום למקום כמו משוגע, כיביתי אותו ונשפתי כמה פעמים על העינית והוא אכן התייצב מיד, לא ראיתי כלום לפני כן כשהסתכלתי אבל אני מאמין שנכנס לשם משהו שהסתיר חלקית את העינית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by צבי,

האם אתם מכירים טלפון USB אלחוטי,אבקש לקבל פרטים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by tomer2004,

אני מתלבט בין שני המארזים האלו - 1) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) + אני מוסיף לו ספק 450 W בלא הרבה כסף http://www.pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm 2)Simbadda Q5 LCD Front USB 520W Case http://www.pch.co.il/docs/pd1893354460.htm -איזה יותר טוב ועדיף ? תודה

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  22. 2.קניתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה ואני רואה רק 80 למישהו יש הסבר למה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by DerikStar,

אני מעוניין בלקנות אוזניות חדשות , ונתקלתי בבעיות במהלך החיפוש. לפני הכול , אני רוצה אוזניות Headphones , לא Headset , אני רוצה לצאת איתכם החוצה והכול בלי מיקרופון וכבלים מיותרים. חשוב שיהיו OVER EAR . נוחות זה קרטריון חשוב. חשבתי בהתחלה ללכת על RAZER , ויש להם 3 דגמים . אלקטרה – לא נוח אורקא – בדיוק מה שאני רוצה , אבל הם הפסיקו לשווק אותם או משהו קראקן - יקרות מדי אני רוצה שזה יעלה בין 250~300 , לא יותר אז אולי חברות אחרות , תוכלי להמליץ לי על משהו בישראל טוב ? רצוי עם משלוח תודה רבה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by bora8,

היי רציתי לדעת איזה מקלדת מומלצת לגיימרים ? עד 350 שקל

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.