ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אני מחפש סורק לסריקת תמונות (איכות בינונית, לא משהו רציני מדי) ומסמכים. עריכה: ההודעה נמחקה, נא להסתכל בהודעה הבאה. סליחה על הבלגן
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך מקלדת אלחוטית שפועלת ב-BT. אין הגבלת מחיר, רק שתיהיה איכותית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מסתבר שהעכבר לא נמכר יותר, אז מחפש עכבר חילופי, מעדיף חוטי, באזור 100-300 ש"ח. העכבר משמש בעיקר למשחקים, ואהבתי את הצורה של 6000 מבחינת אחיזה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hi, So, I just received the mouse and for some odd reason it won't charge. I tried different cables and USB connections and PCs, but to no avail. When the mouse is turned off and connected to the PC, the charging lights work, but when I turn it on again and open the software, it goes bonkers. Going from 65% to 82% to 75% and when connected again it says it's fully charged. What can be done? **update: I actually already updated the mouse's firmware, but unfortunately it didn't help. I am trying to drain the battery at the moment in order to check whether it's really not charging or it's only the program not recognizing the fact tha…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבתי לקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר לגיימינג (לFPS בעיקר) שיתאים לאחיזת טפר. חובה- ארגונומי יש בארץ ויש חנות שמאפשרת להתנסות בו לפני הקנייה (חשוב מאוד כי אחרת לא אדע אם הוא נוח) חיישן איכותי ומדויק ואפשרות התאמת DPI תוכנה מקרואים מקשים איכותיים nice to have גלגל איכותי אלחוטי התאמת משקל מיותר לגמרי RGB ותאורה בכלל. תודה לכל העונים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי בחנות נועה את העכבר MX510 של לוג'יטק ב170 ש"ח (הכחול כמובן).... אבל אז גם ראיתי את הMX518 (שנראה ממש זול שם 240 ש"ח)http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 שלפי מה שהבנתי הוא ה"שיפור" של ה510 (שעולה 170 ש"ח) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=206 ראיתי שמתאפשר לעשות 3 תשלומים ללא תוספת כסף... זאת אומרת של518 זה עולה 80 ש"ח במשך 3 חודשים לעומת ה510 שהוא 56 ש"ח למשך 3 חודשים אני גיימר דיי כבד ואני רוצה ביצועי עכבר מקסימליים אז אני רוצה לדעת אם ההוספה של 24 שקל (במשך 3 חודשים זה 72 שקל).... תודה לכל העוזרים וכל אחד שמגיב עדיף שיגיד אם יש לו נסיון ב2 העכברים או באחד מהם... תודה לכולם ...
-
- 38 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
ראיתי באתר של אסוס שללוח אם ASUS A7V266-E יש צ'יפ של Nvidia Geforce 2 האם זה אומר שלמי שיש את הלוח אם ASUS A7V266-E לא צריך לקנות כרטיס מסך? ואם כבר מה עדיף? ASUS A7V266-E או EPOX 8KHA+ או GIGABYTE GA7VTX-H ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העכבר יחובר למחשב נייד לכן חובה עכבר עם נאנו דונגל אבל אני מעדיף שהעכבר יהיה כמה שיותר קרוב לגודל מלא (מבחינת נוחות שימוש), אם אפשר שיהיו לו כפתורי צד, מה טוב. *הערה, גלגלת חלקה (ללא קליקים) פוסלת לי את העכבר מיידית משימוש בכל תוכנת CAD שהיא..
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???
-
שלום לכולם. קיבלתי לאחרונה מעבד את'לון 1 ג'יגה ולוח A7V133, ויש לי כמה שאלות: 1. היכן בביוס משנים את ה - CAS של הזיכרון? 2. במנטור, בביקורת על ה - A7V133, כתוב אודות השימוש ב - WPCRSET, ובין היתר כתוב שיש צורך לטעון את המידע הרלוונטי לסאות'ברידג' של הלוח (686B). כיצד אני עושה את זה? האם הכוונה היא לקבצי ה - PCR שמצורפים לתוכנה? ואם כן, איזה מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-